Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ikew

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 2:35 am Заглавие: Борко и Коситибе :) |
|
|
Туй са Борко борчето и Коситибе, за което малко сладко драконче съм написал следното : "Дракончето е много миличка и невинна душа, не говори човешки и се мотае около Борко по странно стечение на обстоятелствата, включващо висока скала, едно необичайно здраво дърво, крайно непредвидлива драконка и лошите фентъзи ченгета, които подло и безпричинно преследваха Борко чак до ръба на скалата, от която той смело и самоотвержено се хвърли за да не попаднат в алчините им ръчички диамантите и златото, които безстрашният Борко беше намерил забравени на рафтовете на някакъв бижутерен магазин през нощта"
Така, картинката е рисувана изключително драсково, без никаква ясна идея (поне нямаше преди да почна да оцветявам) и първоначалният замисъл беше дивак с Лайтсейбър :}}} , така че всяка критика рискува да бъде пренебрегната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Necris

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 8:04 am Заглавие: Kurti guz ( ili karti gaz ako iskate :P) |
|
|
Wahaha mnoo qko ... daje i scenarii si ima...
kritika nqma shot edva li te eb... taka de edva li ti puka...
ma kato ilustraciq za detska knijka ili dori kato grafit e mnoo qko ... ne iska vreme, nito resursi
keep it goin _________________ ~Its so hard to make a manual, so clear to understand, that even an idiot couldn't do somthing wrong, 'cause idiots r so creative ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ikew

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2003 12:56 pm Заглавие: heh :) |
|
|
хех... мерси :)
тия ги правя когато ме мързи да правя каквото и да е друго, (включително да зяпам стената), което ще рече, че доста скоро ще се появи още някоя :)
Бтв, това отдолу е една картинка на сестра ми, която трябваше да символизира патица, преди да покажа на горкото детенце за какво служат ефектите на фотошопа :}
фона смуче, ама по-добър не можах да измисля... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|