Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 6:57 pm Заглавие: EPIC ARENA game project + Video |
|
|
Здравейте хора,
Отдавна не бях пускал нищо тук, но явно сега момента е такъв за да представя едно проектче, което направихме с няколко човека преди време. Проекта се казва EPIC ARENA и е прототип демо, което беше направено за 3 седмици. ЕДНА, в която успях да оформя концепцията и арта за прототипа и още ДВЕ за това което е в момента. Прототипа е правен в Unity Engine, а идеята на играта е да бъде Online Multyplayer Аrena с различни модове и типове арени. Разбирасе имам high concept document, с детайли около проекта, но не мисля че е необходимо да го представям в момента.
Един кратък обзор с малко картинки и видео:
MAD FIGHTERS! MAD SKILLZ! MAD NESS!
What happens when a civilization is too far advanced to have discovered cable TV...
On an awfully boring Saturday night, the aliens from the advanced civilization of the Powsmack system are wondering what to do. At the time, bursting open the kegs of Galactic moonshine, aged since the Big Bang seemed like a good idea… Several star cycles later, when the hangover starts to fade, the surviving Powsmackians find out that their pet Space Worms have escaped and now the whole of the space-time continuum looks like a wormhole Swiss cheese. But, hey, every cloud has a silver lining. Venturing through one of the space tunnels, the aliens stumble across a small planet called Earth, and finally discover another sentient species!
Sentient? Ahem, hold on a sec… Well, at least those earthling must be friendly and spiritually evolved. Look at them, waving those crude iron appliances in a heartfelt “welcome” greeting… Bang! Ouch! Yikes! … Alright, alright, just forget about that… But still, at least those “humans” are funny. Maybe…
Eureka! The aliens gather the most amusing human specimens (all stories about shoving probes in unseemly places are greatly exaggerated!) and leave the earthlings to their devices. The concept of “Epic Arena” is born and the Powsmackians will never go bored again!
On specially constructed arenas across the system the human specimens will engage in what they do best – bashing each other’s heads in. There’ll be Action! There’ll be Entertainment! There’ll be a Clash of Titans! This is “EPIC ARENA”!
By Peter Petrov
EPIC ARENA VIDEO
| _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.'
Последната промяна е направена от Soul)S(urvivor на Нед Фев 12, 2012 9:20 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 7:20 pm Заглавие: |
|
|
аайхахахахаха, яко :)
кога ще може да го играем :) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ScriptKiddy

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 7:26 pm Заглавие: |
|
|
Браво Мирков, евала за презентацията:) И нашето ще гледаме да го пуснем скоро. Бтв сложи малко голми скрееншоти да се види детайл, че на това видео не се виждат голяма част от нещата, а демото изглежда още по - невероятно на голямо. _________________ http://www.ea.com/
http://www.punchev.com
http://getmyui.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niko_stoyanov

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 7:26 pm Заглавие: |
|
|
Браво Миро, жестоко се е получило! Направо го пускайте на пазара ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 7:53 pm Заглавие: |
|
|
ОООооо игричката цепи като заявка... :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
чук и гег

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 9:36 pm Заглавие: |
|
|
аз ше бъдем тоя с потурите демото мно яко успех _________________ ■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■
■ ■ ■ ■ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Фев 12, 2012 11:57 pm Заглавие: |
|
|
Това което ме впечатли:
- за 3 седмици сте направили играемо демо, барабар с герой, ниво, анимации, текстури и ефекти, сравнително добър design document. Евала!
- дизайна на нивото, и визията му.
Това което не ме впечатли:
- Brown and bloom в cartoon игра.
- Героите са доста постни, липсва им характер. Като базова идея са добре , но им трябва още доста разработка откъм концепция и визия.
- 2 атаки в multi melee игра?
- Като игра изглежда сравнително безинтересна
Поздравления за ентусиазма и свършената работа, но още 2-3 седмици преди да го показвате нямаше да са излишни. In b4 ме храните.
и успех с проекта! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 12:23 am Заглавие: |
|
|
Благодарско хора!
mort1eg написа: | Това което ме впечатли:
- за 3 седмици сте направили играемо демо, барабар с герой, ниво, анимации, текстури и ефекти, сравнително добър design document. Евала!
- Героите са доста постни, липсва им характер. Като базова идея са добре , но им трябва още доста разработка откъм концепция и визия.
Поздравления за ентусиазма и свършената работа, но още 2-3 седмици преди да го показвате нямаше да са излишни. In b4 ме храните. |
Човек, това е прототип! Нормално е много неща да ги няма или да не работят правилно. Не се и съмнявам че след още 2 месеца ще имаме финално ниво със всичко налице. Тоест тези неща които не са те впечатлили са излишни в случая, но и мерси че изказа кое не е наред според теб. Взето е впредвид. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ScriptKiddy

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 1:14 am Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Това което ме впечатли:
Поздравления за ентусиазма и свършената работа, но още 2-3 седмици преди да го показвате нямаше да са излишни. In b4 ме храните.
и успех с проекта! |
Хммммммммм незнам как да го кажа по по-възпитан начин, но за мен самият факт, че някой е направил цяло работещо демо (аз друго такова незнам), като личен проект и е изпипано до такава степен - заслужава само респект. А и немога да разбера, как определи играта за безинтересна от няколко минутно клипче:) Бтв ако имаш по-добър пример, които да си правил лично ти, с радост бих го видял, че сега ми седи малко като изсмукана от пръстите тази критика:) _________________ http://www.ea.com/
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 1:18 am Заглавие: |
|
|
ScriptKiddy написа: |
Хммммммммм незнам как да го кажа по по-възпитан начин, но за мен самият факт, че някой е направил цяло работещо демо (аз друго такова незнам), като личен проект и е изпипано до такава степен - заслужава само респект. |
Цитат: | - за 3 седмици сте направили играемо демо, барабар с герой, ниво, анимации, текстури и ефекти, сравнително добър design document. Евала! |
някой не чете.
Цитат: | как определи играта за безинтересна от няколко минутно клипче:)
|
определих играта като безинтересна засега, понеже основното което ме впечатли беше, че за 3 седмици са направили работещо, играемо демо. Имам чувството че се повтарям. Според мен могат доста повече да разработят концепцията, момчетата са кадърни и с опит в бранша. Просто ми се стори че е твърде рано за показване и суперлативи. Това не значи, че няма да следя с интерес развитието на проекта.
От доста време ми се струва, че в Графила само се тупаме по раменете и си викаме браво. Поне отначало, не беше това идеята на форума, ами даването на, къде уместна, къде не до там, критика. Аман.
3/10, че ме накара да пиша фермани. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 8:30 am Заглавие: |
|
|
ScriptKiddy написа: | Бтв ако имаш по-добър пример, които да си правил лично ти, с радост бих го видял, че сега ми седи малко като изсмукана от пръстите тази критика:) |
Аз понеже не съм възпитаван:
Що? Равнис по mortleg ли предлагаш? Т.е. ако направят нещо по-добро от него ще е най-яката игра? Айде по-сериозно...
Не видях в поста му друго, освен добронамерена критика, с цел да помогне. Коментира се това, което се вижда, а не което евентуално някога ще бъде, т.е. аз "излишни" неща не видях (за това и ако искаш адмирации се показва завършено нещо, но това е друга тема).
Иначе наистина много браво, че сте се хванали и сте избутали до демо.Знам, че са нужни усилия и воля, чакам с интерес цялата игра и аз. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 10:41 am Заглавие: |
|
|
Изкефих се!
Викинг с poison damage дядова усуканица пърцуца?? Интересно! :)
Също много ми харесва как е представен health - а.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 11:56 am Заглавие: |
|
|
готино! Желая успех на цялата тайфа с начинанието! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Много освежаващо ми дойде това, за начало на седмицата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Браво бе, изруди! :) Страхотна работа сте свършили, зарибен съм :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 3:14 pm Заглавие: |
|
|
повече такива неща трябва да се правят, респект ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shmud
|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Екстра е м'чета!
Най -добрата игра която е излизала или ще излезе от това студио. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ScriptKiddy

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 3:59 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ScriptKiddy написа: | Бтв ако имаш по-добър пример, които да си правил лично ти, с радост бих го видял, че сега ми седи малко като изсмукана от пръстите тази критика:) |
Аз понеже не съм възпитаван:
Що? Равнис по mortleg ли предлагаш? Т.е. ако направят нещо по-добро от него ще е най-яката игра? Айде по-сериозно...
Не видях в поста му друго, освен добронамерена критика, с цел да помогне. Коментира се това, което се вижда, а не което евентуално някога ще бъде, т.е. аз "излишни" неща не видях (за това и ако искаш адмирации се показва завършено нещо, но това е друга тема).
Иначе наистина много браво, че сте се хванали и сте избутали до демо.Знам, че са нужни усилия и воля, чакам с интерес цялата игра и аз. |
Нещо не те разбрах приятелю:)
БТВ и самоцелната критика е толкова лоша, колкото постоянното хвалене. Аз съм бил рамо до рамо с момчетата - докато правиха демото и знам много добре, за какво усилие става на вапрос. И за мен когато даваш критика - това означава че имаш самочувствието на по-добър за да си позволиш подобно своеволие. Затова понеже не познавам творчеството на младежа го попитах дали има добър пример за свое демо. Ако има веднага млъквам и си взимам бележка, ако не за мен тези думи са голословни:)
Поздрави. _________________ http://www.ea.com/
|
Върнете се в началото |
|
 |
ScriptKiddy

|
Пуснато на: Пон Фев 13, 2012 4:01 pm Заглавие: |
|
|
shmud написа: | Екстра е м'чета!
Най -добрата игра която е излизала или ще излезе от това студио. |
Шмуде:)
хахахаха и нащо демо ще го представиме, имай търпение. Демек двете най-добри игри:) _________________ http://www.ea.com/
|
Върнете се в началото |
|
 |
|