Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
webstil
|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2012 7:29 pm Заглавие: Представяне на един странен младеж |
|
|
Студент по право съм.На 20 години,водя собствен блог,а в свободното си време и за някой лев в повече изработвам уеб сайтове ,и се мъча да се правя на уеб дизайнер.Случайно попаднах във форума понеже имах въпрос относно едно лого към опитните дизайнери,но май не мога да отварям теми никъде :D
Ето последните ми два сайта:
http://sport67.com
http://sizi.eu |
|
Върнете се в началото |
|
 |
webstil
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 1:41 am Заглавие: |
|
|
две логота,май,за критика : )
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 3:03 am Заглавие: |
|
|
ЗабравИ, че Revue съществува!
Научи елементарните неща - като това, че СЛЕД точка или запетая се оставя интервал!
Наблягай на правото! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
webstil
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Много градивна критика : ) За пунктуация няма смисъл да говорим,ще си оставям интервал,където реша : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Еднакво глупаво е адвокат или уеб дизайнер да пише неграмотно. Съветът на Сами може да е най-доброто, което ще научиш тук, стига да си достатъчно умен, да го приемеш. _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
webstil
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Очаквах да се заяждате,но с това че съм неграмотен трудно ще ме засегнете,защото определено не съм...съвети приемам попринцип,но за грамотността ми по форумите..айде без.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 8:44 pm Заглавие: |
|
|
webstil написа: | Очаквах да се заяждате,но с това че съм неграмотен трудно ще ме засегнете,защото определено не съм...съвети приемам попринцип,но за грамотността ми по форумите..айде без.. |
Гледам, че и по сайтовете които си правил набираш текста по същия начин. Това вече те прави индианец ползващ компютър. Ето ти книга за нивото: http://www.barnesandnoble.com/w/pc-is-not-a-typewriter-robin-williams/1100841417 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
webstil
|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Явно съм твърде неграмотен за вашия форум..тук май трябва да се пише само на латиница.. http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=16902&start=0
П.П.Все пак исках да науча нови неща от по-опитните дизайнери,но явно няма да се получи... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 10:52 pm Заглавие: |
|
|
Не всички тук са особено грамотни. Неграмотността винаги дразни, но много от постващите я компенсират с качества, които са от по-голямо значение за форума.
А форумът всъщност се стреми да събере хора с професионален интерес или достатъчно талант в областта на разните визуални изкуства.
Хората, припечелващи "някой лев" със сглобяване на уеб странички, обикновено предизвикват негативни реакции, но това (уви) си е до манталитет, а не е заложено в правилата.
А в правилата, за съжаление, никъде не е упоменато, че критичните коментари трябва да са градивни. Или учтиви...
Ако толкова те интересува мнението на тези критично-неучтиви хора, вслушвай се. Ако пък не, мисля, че няма да е проблем да намериш достатъчно мили хора, които да ти кажат "браво" за "логотата". Те просто са... някъде другаде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 10:52 pm Заглавие: |
|
|
Дай линк към блога си. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nicky genov

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 12:41 am Заглавие: |
|
|
Млад си. Живее ти се. Чул си, че е добре да се изразяваш свободно, но това не означава, че трябва да спреш да чуваш... Научи се да разделяш писмените знаци, за да станат по-разбираеми и лесни за четене. За каква комуникация говорим иначе...
Пишеш блог, а в първите 15 реда има 20 грешки. Не са само интервалите. Трябват ти точно 3-4 дена, за да прочетеш (и осмислиш) която-и-да-е българска граматика, за да поправиш пропуснатото. Повярвай, така ще те харесват повече и мацките. Е, няма да е достатъчно за право, но все пак ще помогне.
Не се обиждай, а помисли върху съветите на хората от форума, защото са отделили някакво време да ти ги дадат. _________________ www.behance.net/nicky-genov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
webstil
|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 2:41 am Заглавие: |
|
|
Може и да сте прави, но не напълно. Да ме изкарате неграмотен само, защото не оставям интервал след знаците? Така съм решил,така съм ги писал. Като пиша ръкописно естествено, че оставям интервал.Напълно е вероятно и да съм допуснал някоя грешка, писах поста набързо, защото само тук можех да пиша, а се регистрирах заради подфорума с предпечата.Също така държа да отбележа, че пред съюза "че" се пише запетая, но пред "това че"-НЕ.Понеже и това ми беше изтъкнато като грешка. Така като сте тръгнали да коригирате, може да поразгледате някои от творбите на литературните ни класици,сигурен съм, че и там ще откриете доста грешки.Най-вероятно и те са неграмотни : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 11:58 am Заглавие: |
|
|
За да се спре с остроумното голословие.
Дизайна не става, логата не са лога. Кофти работа с шрифт.
Още много работа! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Много се дразня от хора, които не се вслушват в мнението на някой само защото не им харесва. До никъде няма да стигнеш, ако единствено оспорваш критиката и никога не я слушаш и лошото е, че повечето хора по форумите са така. Щом някой ти прави забележка за нещо не е нужно да обръщаш всичко в някакъв спор. Оставянето на интервал след точка и запетая спомага за по-лесно четене, то си е прието без значение дали ти харесва или не и дали ще го ползваш. Проблема ти е, че един ден, като станеш действащ адвокат или юрист ще ти се налага да оформяш документи и това нещо е елементарна грешка, която може да те прецака по някакъв начин. Има много неща, които не правим в тетрадката, но правим на компютъра, не можеш да ги сравняваш.
За това, когато някой те критикува, вместо да спориш се замисли, защо те критикува.
За уеб дизайна трябва още да копаеш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
webstil
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2012 10:29 am Заглавие: |
|
|
Критики приемам, за дизайна съм съгласен, но едва ли някой тук ще успее да ме убеди , че съм неграмотен : ) Просто няма как да стане... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bekyarov

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2012 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Никой не те кара да се чувстваш неграмотен, учи се от грешките и не ги допускай за напред. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|