Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vnnikolov

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2012 11:31 am Заглавие: |
|
|
Еха, върна ме в Барселона с някои от снимките, много ми харесват! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2012 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Ъм, не че искам да съм груб, ама то така ми се получава. Нали знаеш някой път като си снимал едно-две неща и вече нямаш търпение да ги видиш, а лентата не е някаква скъпа или вълшебна, и си викаш, чакай ще нащракам някакви неща, даже без да гледам, та да си извадя лентата. Е, може и да не знаеш, ама има такива случки. Та, твоите кадри за мен имат такова настроение. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 9:49 pm Заглавие: |
|
|
@sumo : И това ми го казва човек, който си слага снимките в полароидни темплейти, тонира ги с лилаво за да изглеждат винтидж и снима стени, номера на улици, прозорци и животни в ЗОО... _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 10:26 pm Заглавие: |
|
|
По-скоро човек, който има права в спец форума, в който искаш и ти да имаш права. Т.е. ако наистина ти се иска да си част от този спец форум и да общуваш с приетите там, има логика да се вслушваш в това, което ти казват, а не да се заяждаш с тях.
Аз казах по-рано че ми харесват някои фотоси, но егото ти май е като на...архитект примерно. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 10:39 pm Заглавие: |
|
|
Ако съм на твое място няма да се обаждам тук never again :) след като беше хванат, че крадеш. А колкото до правата в ГРАФИЛА- едно ХА ХА ХА. Особено за секцията фотография :) _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Фев 26, 2012 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Имаш и хубави неща, но не мога да разбера хора които кандидатстват за права, а след среща на първа критика, различно мнение и оценка несъвпадаща с очакването, последващата реплика е 'притрябвали сте ми', 'точно вие ли ще ми давате акъл' или директно отправяне на персонални нападки. Ако нямаш уважение и респект към мнението на хотара към чиито форум искаш да се присъединиш, какво въобще правиш тук... Нищо лично! Просто ми доидохте в повече 'артистите' тия дни. Пии едно сокче... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2012 11:59 am Заглавие: |
|
|
вземи си една медиум форматна камера не се занимавай с глупости...
има на прилични пари и кефа е много по-голям _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2012 1:06 pm Заглавие: |
|
|
"Ъм, не че искам да съм груб, ама то така ми се получава. " -> Тук критиката рядко е смислена. Обикновено са общи приказки като досегашните. Та ВЕЛИНОВ - кажи ми как нормален човек да не си задава разни въпроси? Аз не се заяждам, а просто се защитавам. _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Фев 28, 2012 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Прав си, спец раздел или не, това е без значение. Обаче тук не сравняваме моите с твоите неща, а гледаме само твоите, щото си се изтъпанил в Представяне. Гледам има хора, които са ти харесали някои кадри, колкото и това да буди недоумение, така че удряй дупенце в тавана.
Кадровката и композирането са ти под всякаква критика, и това не може да бъде замазано от факта, че си снимал аналогово. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|