Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2012 3:42 pm Заглавие: Мац Про и ЦС 5.5 |
|
|
Сдобих се с МакПро - 8 ядрен, с 14 Гигабайта РАМ, инсталиран е ЦС5.5- проблема ми е че много се бави, това го прави предимно при Индизайна във Фотошопа и Илюстратора се усеща по малко - пример когато движа нещо в листа на Индизайна на Хай кюалити превю изостава, бавно го мести или смарт гайдовте ги отминава и за да ги покаже трябва да се връщам.
Проблема е че когато пусна да прави нещо и проверявам статуса на памета и процесора дава че над 70% от памета е фри и процероса се използва на 9%, а проблема си го има.
Това ме навежда на мисълта, ЦС въобще не използва възможностите на МакПрото, или аз нещо бъркам. Може би има нещо по настойките на Индизайна или като цяло на ЦС което трябва да пипна.
Някой дали е имал проблем подобен и да може да удари едно рамо.
Мерси _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2012 4:01 pm Заглавие: |
|
|
И аз имам същият проблем, писах за него тук преди година и половина, все още нямам решение на проблема :) пий една студена вода. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2012 4:17 pm Заглавие: |
|
|
е кво да свиквам ли :) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2012 5:31 pm Заглавие: |
|
|
на ПЦ то с 2-гиги nVidia неам таквиз драми :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2012 4:21 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
и аз минах на мак и имам следният проблем...
Имам си стари файлове на ХДД от windows машината, разбрах, че са различни системите и поради тази причина не мога да запазвам файлове върху ХДД ако не е форматиран за мак.
Въпроса ми е следния, защо когато искам да запазя файла на диска на мак-а и всички файлове са сиви/hidden и не ми дава да ги цъкна. Някаква настройка ще е това на мака, която не позволява да overwrite-вам файлове, а само да сейвам с нови имена, което е отвратително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2012 7:10 am Заглавие: |
|
|
оправих се...... проблемът е бил в зад компютърното устройство както обикновено... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|