Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Archimboldo

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Ti vij samo logoto kakvo e:) jalko 4e ne namiram tuk edin drug tehen etiket - na olio Rosa - moje da ste go vijdali, ima go v Metro, - o6te po-zle _________________ Archimboldo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:39 pm Заглавие: |
|
|
абе пичове...не намирате ли подобна дискусия за мъъъничко некоректна? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:41 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | абе пичове...не намирате ли подобна дискусия за мъъъничко некоректна? |
???
spriamo koi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:46 pm Заглавие: |
|
|
fox написа: | R1dler написа: | абе пичове...не намирате ли подобна дискусия за мъъъничко некоректна? |
???
spriamo koi |
ми..спрямо авторите на въпросните творения? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Archimboldo

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Ne. Namiram za nekorektno ako utre deteto mi si kupi ne6to s podoben etiket. Nima tova 6te go vyzpita na estetika? I posle - za6to imalo 4alga.... _________________ Archimboldo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Archimboldo написа: | Ne. Namiram za nekorektno ako utre deteto mi si kupi ne6to s podoben etiket. Nima tova 6te go vyzpita na estetika? I posle - za6to imalo 4alga.... |
.... кво ли па ше прави детето ти с бутилка олио???? на моето не давам да си купува такива неща.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:55 pm Заглавие: |
|
|
tuka moe mnogo hubav skandal da se napravi;))))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Archimboldo написа: | Ne. Namiram za nekorektno ako utre deteto mi si kupi ne6to s podoben etiket. Nima tova 6te go vyzpita na estetika? I posle - za6to imalo 4alga.... |
аа? възпитаваш си детето на естетика с етикети? особено издържан педагогически подход...мда.
ок..явно просто не съм разбрал идеята.
хм..а как стои въпроса със сутрешната диария след турско шоколодче с хубав етикет? естетично?:)
та моля...излагайте за коментар собствените си работи..ако имате желание разбира се. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 6:02 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | та моля...излагайте за коментар собствените си работи..ако имате желание разбира се. |
saglasen sam s teb
niama go avtora che da si davchem ezicite tuk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Archimboldo

|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 8:38 pm Заглавие: |
|
|
Etiketa vyzpitava /ako tova e to4nija izraz/ iskame ili ne iskame. Specialno toja forum zatova e s takova ime za da pokazvame razli4ni ne6ta. Svoi - v foruma za pe4aten dizajn naprimer. Ne mislja 4e tezi etiketi imat "avtor". _________________ Archimboldo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Сеп 10, 2003 9:34 pm Заглавие: |
|
|
Archimboldo написа: | Etiketa vyzpitava /ako tova e to4nija izraz/ iskame ili ne iskame. Specialno toja forum zatova e s takova ime za da pokazvame razli4ni ne6ta. Svoi - v foruma za pe4aten dizajn naprimer. Ne mislja 4e tezi etiketi imat "avtor". |
не ми се обсъждат особено възпитателните качества на етикета за олио.
и да те замоля да не ми обясняваш кой форум за какво служи...може ли?:)
а целта на "ГРПХЛЛА за всеки" не е да служи за нечие самоцелно оплюване... да не споменаваме че дори не е сериозно..просто поредния етикет. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|