Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ventsislav
Регистриран на: 06 Май 2010 Мнения: 16 Местожителство: Русия, Москва
|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2012 7:05 pm Заглавие: Некрон |
|
|
Няколко странички от съвсем новичък проект който публикувах в един руски фестивал за комикси
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Съб Фев 18, 2012 10:56 pm Заглавие: |
|
|
На първи април ще обявят резултатите, аз едва днес го качих. Забавих се много с корицата. Чесно казано в сравнение с графила нивото е доста по-слабо, но тук там има много мощни неща. Честно казано в русия е по-лесно да си купиш калашник отколкото комикс от руски автор. Мерси за съветите и най-вече за линковете |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Пон Фев 27, 2012 11:14 am Заглавие: |
|
|
http://www.kommissia.ru/
Това е линка към фестивала. Организаторите заслужават адмирации че вече толкова години се опитват да популяризират комикса в Русия, където за разлика от нас не са имали никакви подобни издания в "онези времена". Нито пък до тях са достигали някакви западни списания. Имат собственна студия която издава доста яки неща. Напоследък бяха нашумели с един комикс за Путин :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kefo

|
Пуснато на: Сря Фев 29, 2012 12:29 am Заглавие: |
|
|
от два дни се ровя из тия руски сайтове за комикси :) има много яки и идейни неща!дай още подобни ако има.
иначе и твоя комикс не е лош..успех в конкурсите там :) _________________ kristianandreev@abv.bg
http://www.behance.net/kristianandreev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2012 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Още една от същия комикс
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Вто Май 01, 2012 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2012 12:12 pm Заглавие: |
|
|
денерис не е добре.... няма грам sex в тази рисунка, а това за голо женско тяло си е голям минус.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Сря Май 02, 2012 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Хммм, аз се боях да не я направя прекалено сексуална. На сайта на сериала направиха раздел за фенски рисунки. Та реших да пусна и аз една. Имаше към 20-на работи но нито едно голо тяло. Той все пак се води семеен. Дори не знам дали ще я одобрят такава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Май 02, 2012 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Ventsislav написа: | Хммм, аз се боях да не я направя прекалено сексуална. На сайта на сериала направиха раздел за фенски рисунки. Та реших да пусна и аз една. Имаше към 20-на работи но нито едно голо тяло. Той все пак се води семеен. Дори не знам дали ще я одобрят такава. |
OT: Семеен?!? Seriously? :) По-семеен от "Троновете" е само "Спартак"...
Иначе, както каза Роската, голо женско тяло без грам сексапил, не е на добре. И като рисунък седи кофти, ползвал си референс и си личи, цветовете са кални, слял си я с фона. Първоначалното впечатление е "кофти овърпейнт". _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Сря Май 02, 2012 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Хе хе, вярно, не е за вярване, но го водят семейна драма, фентъзи. Въпреки всичките креватни сцени и кръв :-))
Главата и гърдите ги прерисувах от две различ снимки, останалото е измисляно. Накрая се получи опушена глава и живописно тяло :-))) Трябваше да избирам дали да опуша тялото като главата или обратно. Май не съм взел правилното решение. Странно че никой не забеляза отпуснатата ръка. Стана кофти, но след 12 часа рисуване нямах нерви да я преправям повече и я зарязах така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Сря Май 02, 2012 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Хмм, чудя се... Занимавам се тук с един проект от доста време. Вече имам 6 страници молив и една почти готова на компа. Правя я от доста време защото реших да вкарам повече пейзажи и декори в началото и май се прецаках малко. Защото само първата картинка ми отне към 10 часа. За останалите не ми се говори :-) С другите страници трябва да тръгне по бързо, там няма толкова декорация.
Още е на етап и трябва да подправям някой неща други да дорисувам, дори облачета и текст не съм слагал.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ventsislav
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2012 7:33 pm Заглавие: |
|
|
Ето ги и всички 5 странички, повече или по-малко завърщени.
|
Върнете се в началото |
|
 |
|