Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de`Medici
|
Пуснато на: Сря Май 02, 2012 1:16 pm Заглавие: Landscaping of a Mediterranean hotel |
|
|
Здравейте колеги, понеже по образование съм ландшафтен архитект, но реално това ми е вторият проект от как съм завършил университета. Имах голямото удоволствие да го изпроектирам и визуализирам сам естествено с Божията помощ. Хотела е в Слънчев бряг, почти всичко е къстъм мейд, надявам се да ви хареса (месец и половина къртовски труд).
 _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 4:44 pm Заглавие: |
|
|
:) къде ще да растат тези палми бре Митак ? :) _________________ Естетиката на инжинера и естетиката на архитекта са свързани в симбиоза, но първата от тях търпи бурен разцвет, а втората мъчително деградира.
LE CORBUSIER |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 5:17 pm Заглавие: палмите |
|
|
Палмите няма да виреят - кокосите. Вашингтонията в малко по-опърпан вид ще оцелее. Архитектите натиснаха да ги сложим, за да може да изглежда по-средиземноморско или продаваемо, или и двете. Не знам дали ще го реализират, това си е техен избор. Идейният проект (озеленяването) го избиват с две продадени тоалетни съпоставено. Клиента е щастлив, продава на руснака и така. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 6:11 pm Заглавие: |
|
|
Че и на Фродо землянката .. стар средиземноморец е той ;}.
Понеже от архитектура грам неотбирам .. да питам .. не е ли убер кич това .. или по скоро е готино ? :} _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2012 7:37 pm Заглавие: |
|
|
мн мн яко !! мен ме радвам много всичко, не разбирам от архитектура ,но това е мн работа и мн яко реализирано
некои от кадрите ми напомнят на играта мист :) яко
браво keep up ! _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2012 9:58 am Заглавие: озле |
|
|
Цитат: | мн мн яко !! мен ме радвам много всичко, не разбирам от архитектура ,но това е мн работа и мн яко реализирано
некои от кадрите ми напомнят на играта мист :) яко
браво keep up ! |
Много се радвам, че ви харесва. Това наистина е най - добрата оценка за труда ми.
Цитат: | Че и на Фродо землянката .. стар средиземноморец е той ;}.
Понеже от архитектура грам неотбирам .. да питам .. не е ли убер кич това .. или по скоро е готино ? :} |
За архитектурата - става, имаше и по - лоши варианти. Клиента мрънка, мрънка и то с основание, и на 4-ти вариянт, най - накрая се кротна (за визията на хотела говоря). Много се притеснявах за градината, защото не я беше виждал 1 месец, а беше започнал с мрънкането. Но слава на Бога нищо не каза, което значи, че поне я приема и това за мен си беше голямо признание за труда ми! :)
PS. Аз съм голям фен на HITCHCOCK и нещата, които прави, заседнал съм да уча Zbrush-a и се надявам някой ден да постигна 1/10 от това което показваш. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Май 06, 2012 3:23 pm Заглавие: |
|
|
мене рендърите ми харесват.. в дизайна има готини идеи ма на тва малко пространство не са решени добре... най ми харесва пещерата с езерцето горе...
един малък коментар.. знам че клиента най вероятно си ги иска ма тея позлатени "делви" не се вързват с озеленяването и конструкцията на балдахините.. нещо с орнаменти по би се вързвало.. пък и тея неща как блестят ... ше избодат на някой очите вместо да релаксва ... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 10:25 am Заглавие: |
|
|
много готино наистина :) надявам се градината да бъде реализирана поне на 1/2 от това което е тук.
предполагам че на всички ще ни е много интересно да пуснеш снимки когато евентуално се реализира проекта |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 11:16 am Заглавие: ok |
|
|
ok _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alexander Petrov
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Претрупано, и кичозно е! Елементите в ектериора, не кореспондират - нито като форма, нито като функция. В рендерите имаш реалистично изглеждащи обекти, но имаш и обекти с материали по дифолт, което разваля доброто впечатление от първите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Идеята е да е претрупано. 1.Инветитира "Искам джунгла", 2. клиент руснаци. За кичозно всеки си има различен вкус. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2012 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Инветитира в превод инвеститора! Да се има в предвид. _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2012 8:48 am Заглавие: Нощни рендери |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2012 9:27 am Заглавие: last one |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
de`Medici
|
Пуснато на: Чет Апр 25, 2013 2:34 pm Заглавие: Изграждане на проекта в реално време |
|
|
Изграждане на проекта в реално времеe
http://92.247.169.62:4444/en/index.html _________________ And God said, Let there be light: and there was light. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|