Graphilla.com :: Преглед на тема - StartUp Weekend
 

Graphilla.com Форуми

 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

StartUp Weekend

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nixon



Регистриран на: 19 Дек 2002
Мнения: 886
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2012 11:40 pm    Заглавие: StartUp Weekend Отговорете с цитат



Startup Weekend e интензивно, изпълнено с екстремни преживявания 54-часово събитие, на което програмисти, дизайнери, маркетинг разбирачи и стартъп ентусиасти се събират да споделят идеи, да сформират екип, да изградят продукти и да стартират нов бизнес. По време на събието ти пичваш своята идея, събираш екип и я разработваш. Освен страхотна идея, която е хубаво да се доведе поне до демо версия в рамките на един уикенд ти трябва як екип – някой, който може да направи дизайн, да формира бизнес модел. Защо не и да направиш някоя продажба и да валидираш целия бизнес.

В събитието ще бъдат осигурени ментори, които ще те напътстват с ценни съвети по време на всяка стъпка. Всички ментори са създатели на яки стартъпи и са практици, базирани в България. Част от менторите ни са Адел Закут от Open Buildings, Георги Къдрев от StockPodium, Ники Бачийски от WordPress.

Всеки проект ще бъде професионално оценен от още по-професионално жури – Стив Кайл, Валентин Орешков да споменем няколко ;-)

Eleven, българският фонд за сийд инвестиции ще се включат в събитието ни, като ще предоставят на най-добрия тим възможността да се включат в техния акселиратор като прескочат апликационната форма и няколко интервюта. Не е ли това страхотна възможност да намериш и инвестиция за проекта си?!

Досега са проведени успешно 468 подобни събития по целия свят, като са създадени 5005 екипа. Събитието ще се проведе за втора година в България. Не пропускай да се запишеш, защото най-яките стартъпъри и хакери в България ще са там.

Кога: 18 май (петък) до 20 май (неделя) 18:30
Къде: София, ул Георги Бенковски 11, Despark
Билети: http://swsofia2012.eventbrite.com/
Официален език: Aнглийски
_________________
Критиката е хубаво нещо, за хубави неща...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov