Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2012 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Градски разгледай темата линкове... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2012 7:42 pm Заглавие: |
|
|
ха... Честит Рожден ден и от мен Дриймо! И сори че ти наспамихме прекрасната тема... това ще ми е за последно:D
градски бе! разбоирам какво се опитваш да кажеш.... прав си но ето един пример как се развива подобна идея... поне на мен тоя подход повече ми допада от "по-атрактивния за окото" - http://marklaita.com/ce.html
някои от линковете и аз съм ги пускал ма те са просто много добре заснети фотосесии отколкото цялостен проект с идея която да е стойностна (което е силната страна на такива проекти)
повечето модни фотошотс си ги правят без никва идея просто концепт как да поднесат определен продук да е благ за възприемане и консумиране... няма нужда от някаква глобална идея.
ето за пример този който аз съм линквал и в другата тема - http://blog.micmojo.com/ страшно ме кефи как снима тоя човек но аз лично не виждам в повечето му шотове кой знай ква "идея"
Успех Стефо! в крайна сметка проекта си е твой ти си решаваш кое какво! ще следя с интерес! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2012 9:37 am Заглавие: |
|
|
Споко, дискусията си е съвсем на място :) Повярвайте ми аз също съм го мислил това, дали едното е правилния подход, дали другото. В крайна сметка реших това да направя, което ми е повече по силите и това което няма да окепазя заради ограничени фотографски възможности. С други думи, повече се забавлявам опитвайки нещо визуално интересно, отколкото да се удавя в прекалено дълбоки за момента води.
Благодаря за пожеланието, изпратих 30-та си година сс гръм и трясък, май сте усетили... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 22, 2012 10:49 am Заглавие: |
|
|
Добри примери даде градски ето сам разбираш какво имам в предвид.
Мисля си, че щом една фотография ми носи определени емоции, асоциации, настроение, то тя в никакъв случей не е лишена от идея. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|