Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sovellis
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2012 10:56 am Заглавие: |
|
|
А на теб какво точно ти трябва? Уроци за софтуеър с който да можеш да правиш такива видеа? Или уроци за това как се презентира даден продукт/проект пред публика?
Ако ти трябва tool, погледни Adobe After Effects. Мисля, че е достатъчно добро решение за подобен тип motion graphics. Пък и концепцията му смътно напомня на тази на Photoshop (layers и пр.), та поне няма да си съвсем в дълбокото.
Това е една добра отправна точка:
http://www.videocopilot.net/basic/
Първия линк който си дал като пример, всъщност е от сайт с уроци за AFX. Така че може и него да си разгледаш.
Само да вметна едно предупреждение. За да можеш собственоръчно да изработиш моушън графика от типа който прави zka (понеже си го дал за пример), ще ти е нужно доста повече от basic уроци. Ще трябва да се учиш как да анимираш, как да режисираш, а и не малка доза талант. Това са неща които се учат и развиват, така че - успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2012 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Да и аз от там уча сега after effect-а. Много удобни уроци ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2012 1:19 am Заглавие: |
|
|
Мерси за коментарите.
spacer, правилно си уцелил - търся чисто tool уроци. А в момента ми трябва просто за къса презентация на сайт на coming soon страница, обесняваща някои от feature-ите му.
Благодаря за отправните точки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2012 10:14 am Заглавие: |
|
|
Абе, а по една съвсем отделна тема. Онзи ден изгубих спор по повод изписването на думата "въстание". Бях твърдо убеден, че някъде трябва да има "з". Оказа се, че няма "з" вече близо 70 години. Та затова реших да питам. Да не би нещо такова да се е случило с думата "обяснявам"? Защото вече никога не я виждам изписана по този начин? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sovellis
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2012 10:50 am Заглавие: |
|
|
Хаха, не доколкото съм чул, чисто невежество от моя страна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2012 10:56 am Заглавие: |
|
|
Софианци са виновни.
http://alturl.com/zjqu8
Варненци са дали на света редукционното изречение "Шъ съ убадйъ", но редукцията от е към я и обратно си е чисто соф творение. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|