Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ma4u4a

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2012 11:41 am Заглавие: |
|
|
Invisible Shield си бях взимал за Xperia-та навремето. Голямата работа - слагали ги на перките на военните хеликоптери, бла, бла.. имаше тестове с пирони и т.н. - на практика неразрушими..
Да, ама издържах 2 дни с тоя shield, чувствителността на touch-а я нямаше никаква, не можах да изтрая повече..
Та ако фирмата е същата (zagg мисля беше производителя) силно НЕ го препоръчвам за такъв тип устройство... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2012 5:49 pm Заглавие: |
|
|
ъъъъ, за какво ви трябва защитен филтър за екрана? Пречи ви стъклото ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2012 8:54 pm Заглавие: |
|
|
ам, за да не се издраска екрана? мен поне доста ме притеснява...
ти направо така ли си рисуваш? не се ли драска? ... объркана съм:)
vnnikolov, благодаря, отзивите в амазон бяха същите, та окончателно отпада _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2012 9:46 pm Заглавие: |
|
|
Драска си се... Не е яко. Трябва да напъваш много де, но се случва. 'Ма по принцип, ако рисуваш лекичко няма проблеми. _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 9:16 am Заглавие: |
|
|
Абе не се шашкайте толкова много. Докато го издраскате ще си купите нов. Предполага се, че дотогава ще се е изплатил. Все пак трябва да се прилага огромно усилие за да се получи такова износване.
п.п. Купувате си една шлайф паста и след упорито третиране сте готови. :) ако не искате да инвестирате в нов таблет... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Ное 01, 2012 5:04 pm Заглавие: |
|
|
бе невярвам шефа да се възрадва особено на идеята вместо за повърхност да ръси за цял таблет ;) а и като съдя по честотата с която сменям повърхности... тоя екран няма особени шансове _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2012 10:24 am Заглавие: |
|
|
Защитните филтри нямат качеството на стъкления екран, така че съвсем нормално е да се сменят често. :) Не е особено забавно да гледаш изображението през паяжина от надраскания фултър, пък и тъча леко страда от цялата работа. Предполагам и самите писци се изхабяват по-бързо, така че е танто за кукуригу..., но не съм се хванал да ви разубеждавам за каквото и било, пък и шефа е фактор. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2012 2:58 pm Заглавие: |
|
|
мдам, предполагам, че си прав, но така или иначе поръчахме едни
ще видим какво ще се получи, в крайна сметка ако са си скапанки си минаваме на гол екран така или иначе, по-спокойно ми е като казвате, че е тежка задача да се издере:)
и благодарско:) _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2012 4:25 pm Заглавие: |
|
|
малко ъпдейт по темата ако някой се интересува
повърхностите които поръчахме са тези link, за момента мога да кажа, че върши работа, разлика в натиска /поне аз/ не намирам, усещането е малко странно, тъй като протектора не е матиран като оригиналната повърхност, предполагам се свиква
добре е да се знае обаче, че хрумката да си сменяш повърхноста си е подмолна
отстраняването на повърхността изисква около 30 минутни напъни и потене, вакомци са тъпи гъзове и са мазали щедро с лепило, здраво лепило, после идва забавната част с почистването на лепилото, което са едни нови поне 30/40минути търкане и лъскане, добрата новина е, че спирта помага! магически превръща лепилото в кир и то пада! и чак когато сте постигнали самото съвършенство в чистотата лепите фолиото, аз щедро напръсках екрана с препарат за прозорци, тъй като не ми бяха останали нерви да избутвам и стотици балончета въздух изпод фолиото, както се случи на колегата преди това
та така, ако на някой му се наложи да минава през процедурата да се зареди със здрави нерви или просто да преебе някое другарче да му свърши работата
п.с.
други с добър отзив са тези http://www.nushield.com _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2012 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Няма никъв шанс да се промени чувствителността на натиск, потенциометъра е в писалката за бога. Обаче не ми се е случвало стъклото да се надраска, това не е intuos повърхност. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2012 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Цецко и на мен за натиска ми е странно, но като невежа отчитам всяко мнение
колкото до стъклото или каквото е там, излиза, че си се драска, трудно, но все пак се случва, попрегледах тук- там и не малко хора се оплакват от липсата на повърхност, все пак разликата в цената на един скрийн протектор и нов синтик, особено пък само заради някаква си драскотина, никак не е малка _________________ Без паника!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|