Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nechoart
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2013 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Лепенето на фолио+подлепяне е хамалогия (излизат мехури при лепенето) - печата се на дурафон много често, може и на други плоскости. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi stoyanov

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2013 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Има флатбед принтери които печатат директно в/у плоскости ,но качеството не е добро като за изложба поне това което аз съм виждал, а и излиза по-скъпо. Виж в jpoint може да изскочат с нещо качествено и офертно. На мен ми се е налагало на няколко пъти. В единия случай ползвахме пластмасови черни рамки 50/70 от Икеа за по 8лв. Които изглеждаха много добре, бяха много удобни единствения им недостатък беше че доста яко отразяваха. Друг път каширах разпечатка на 200гр картон със двойнозалепящо фолио в/у пенокартон. Като резултат това беше най-добрия, евтин и качествен вариант вярно не е лесно ,а и е хамалогия ако не си го правил преди ще похабиш 3-4 разпечатки докато се получи както трябва. Та трябва си прецениш за себе си :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2013 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Цената за печат на медиа с фотографско качество + облепване на плоскост е равна на печат директно върху плоскост - от години.
Аз обаче познавам Варненски печатници (Принт Бутик - Игор и Топ Принт)за софийските не знам как стоят нещата с цени/качество. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paco_00

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivorio
|