Graphilla.com :: Преглед на тема - Предлагам едно чудовище

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Предлагам едно чудовище

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Garga

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2012 8:48 pm    Заглавие: Предлагам едно чудовище Отговорете с цитат

Понеже нямам права да поствам в секция "Обяви"....го поствам тук:)
Предлагам едно малко,черно,космато ,с много очи чудовище.

То е ръчно правено,с материал изкуствена кожа ,дълъг косъм,сини очи-много,обици-монетки и герданче от керамични и дървени мъниста на връв от естествена кожа.
Ако някой проявява интерес да му стане "приемен родител"- нека ми пише на ЛС :)))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Garga

МнениеПуснато на: Нед Яну 20, 2013 6:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте пак съм аз....
Започнала съм едно ново начинание -да шия такива монстърчета като това тук ,което съм показала .И...ако някой проявява интерес нека посети фейсбук страницата ,където ги показвам другите неща.

https://www.facebook.com/pages/Midgard-toys/153709341444333

Има възможност и да правя други по поръчка на клиента.Вярвам,че тук форумците като хора с артистично мислене и самите те са артисти ,може и да им дападнат нещата.Евентуално.

Извинявам се за нахаството си да пускам реклами в тази секция ,която е с друго предназначение.....
Лек ден /Лека вечер :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети