Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 11:36 am Заглавие: Представяне - Othrandir |
|
|
Предната ми тема беше изтрита за жалост , предполагам , че прекалено много време я бях оставил без нови неща. Ето нов опит да се представя :
чашата ми за кафе :D
автопортрет
нещо рандъм :P
ии това е от вчера :D
Надявам се да ви харесат , а още повече се надявам на критики :P _________________ “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2013 9:12 pm Заглавие: :) |
|
|
Здравейте отново!
Този път само две по-завършени неща от мен :)
 _________________ “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2013 9:13 pm Заглавие: :) |
|
|
Здравейте отново!
Този път само две по-завършени неща от мен :)
с надежда за добре дошъл :D _________________ “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2013 2:09 pm Заглавие: ново :) |
|
|
Нещо ново от тази нощ
ето линк за по-добро качество ( не исках да утежнявам темата с прекалено големи изображения ) - http://othrandir.deviantart.com/art/sunset-lay-348789529
и също и една по-бърза преработка на стара картина
 _________________ “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2013 12:44 am Заглавие: :) |
|
|
:)
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2013 9:55 am Заглавие: . |
|
|
една приятелка ми нарисува едно от тези -> :3 <- , но го направи малко повече като мече, и аз реших да си поиграя след като тя си тръгна :D
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2013 1:10 pm Заглавие: |
|
|
На мен лично чашата за кафе и това последното много ми харесаха като пластика и цветове. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2013 12:32 am Заглавие: :O |
|
|
cutepoison - Благодаря ти! Радвам се , че ти харесват :)
ето нещо тамън топло от фотошоп-а, първо трябваше да е спийд-картина на летящо момиче, но малко много се заядох с фона и накрая завърших него , отне към 3-4 часа:Д
прикачвам и един малък gif , ако на някого би му било интересно да ми види процеса ( за жалост, изгубих част от съпките, съжалявам)
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2013 5:40 am Заглавие: |
|
|
още ново :)
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2013 1:43 am Заглавие: |
|
|
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2013 12:53 am Заглавие: |
|
|
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Windmaker

Регистриран на: 11 Яну 2004 Мнения: 91 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2013 1:17 am Заглавие: |
|
|
Според мен достатъчно си можеш, за да те приемат. Което не трябва да те спира да се развиваш де.
Тъй или иначе- браво за труда!:) _________________ Indeed...
http://windmakerart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2013 1:25 am Заглавие: |
|
|
Windmaker - Благодаря! Ооо, по никакъв начин не би ме спряло, но определено би бил един приятен бонус :) _________________ “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imaginarium

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2013 11:00 am Заглавие: |
|
|
Горския цар за мене лично е много по-добре от всичко преди него. Хубаво би било да се поразчупи симетрията му. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2013 1:50 am Заглавие: |
|
|
Imaginarium - Мерси! То целта беше да е супер симетричен, защото го направих за на фейсбук горната лента на профила ми :D
ето най-странния портрет , който някога съм рисувал.С едни приятели си направихме предизвикателство за тричасов портрет и по средата вече ми беше доскучало и почнах да правя странни неща. Та ето моя тричасов портрет. :D
а ето и две неща от натура
чашата ми на IBM :D
и една бутилка вино дето ми се търкаля по бюрото от една седмица
Перспективата така ми избяга на това...ужас :\
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Пет Фев 22, 2013 4:52 pm Заглавие: |
|
|
тук се опитах да придам малко по-аналогов вид
ии ето създание вдъхновено след като гледах Silent Hill. Наричам го Jargsold.
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Пет Фев 22, 2013 4:56 pm Заглавие: |
|
|
С Jargsold се опитах да изглежда добре отдалеч отколкото всеки детайл да си личи и от близо. Прекалено много се задълбочавам в детайлите и се опитвам да го избягвам.Така де... постнах голямата версия,а трябваше малката, съжалявам :D
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Нед Мар 03, 2013 3:47 pm Заглавие: :) |
|
|
Здравейте! Искам да ви поканя на моята първа самостоятелна изложба. Събитието е във Варна, така че предполагам, че ще е от значение главно за варненските потребители. Ето страницата на евента - http://www.facebook.com/events/431282600285501
а и защото не върви пост съвсем без рисунки -
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nick_Othrandir

|
Пуснато на: Пон Мар 11, 2013 9:41 am Заглавие: опит за прием - 11.03.2013 |
|
|
Здравейте! Откриването на изложбата свърши, но това не означава , че не посетите самата изложба! Ще седи до 25-и :)
Ето нещо ново -
процес, за тези които ги интересува
и един що-годе позавършен уплашен рицар :D (просто много ми харесва този 3/4 поглед :D )
― Albert Einstein |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paco_00

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|