Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kefo

|
Пуснато на: Пет Апр 26, 2013 7:57 am Заглавие: |
|
|
Революция З и наистина брутално тъп сериал! :D Тука подкрепям...дори изгледах първият сезон заради разни познати дето участват вътре.И наистина е доста зле всичко.Обаче да не забравяме, че този сериал е направен за аудитория от 10 до 14-15 годишна възраст....смис това е 'тийн сериал' тип Хана Монтана......нормално.
А за Под прикритие според мен всички освен главният герои(Матрин) си играят ролите що годе добре....това е първият български филм/сериал в който като говорят на жаргон или диалект ми звучи малко по-убедително и по-близо до реалността.Естествено има доста места където преиграват, но и това е в рамките на нормалното :D
Някак си нямаше да седи реалистично, ако Куката говори на книжовен български език и спазва граматиката :D _________________ kristianandreev@abv.bg
http://www.behance.net/kristianandreev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пет Апр 26, 2013 9:35 am Заглавие: |
|
|
kefo написа: | Революция З и наистина брутално тъп сериал! :D Тука подкрепям...дори изгледах първият сезон заради разни познати дето участват вътре.И наистина е доста зле всичко.Обаче да не забравяме, че този сериал е направен за аудитория от 10 до 14-15 годишна възраст....смис това е 'тийн сериал' тип Хана Монтана......нормално.
А за Под прикритие според мен всички освен главният герои(Матрин) си играят ролите що годе добре....това е първият български филм/сериал в който като говорят на жаргон или диалект ми звучи малко по-убедително и по-близо до реалността.Естествено има доста места където преиграват, но и това е в рамките на нормалното :D
Някак си нямаше да седи реалистично, ако Куката говори на книжовен български език и спазва граматиката :D |
Именно! Само на валбо му бърка в душата, че не се изразяват като академици. Сега очаквам нещо да изкритикува и актьорската игра на Билалов :D
Аз Революзия Зет го гледам по две причини-има една лека носталгия която ме връща в ученическите години-бандата, бунта против системата, и пр. Втората причина е Диляна Попова :D _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Апр 29, 2013 2:11 pm Заглавие: |
|
|
piperkov, какъв нисък бюджет бе? хаха... само хонорарите са около 100 бона на епизод! Ако това за теб е нисък бюджет.... леле... представям си какво е голям бюджет :))
Няма лошо, нека са добре платени актьорите.
Революция Зет... Диляна Попова защо мислите, че е там? :) Не защото е актриса някаква, или добре играе ролята :)
А ако спрат държавното финансиране, тези който така са се научили, всяка година да взимат парички които да не ги интересува дали ще се върнат, и следователно произвеждат произведения дето не могат публика да привлекът, ще престанат. Тия хора няма да правят повече филми. Но това не означава, че бг киното ще умре. Напротив. Ще започнат да се появяват филми който са направени защото хората искат да направят нещо. Неща тип - 'Лора от сутрин до вечер', направени ефтино, но с желание. Е... може да не са най-великите филми, но абсолютно по нищо не отстъпва на 'Мисля Лондон', 'Тилт', 'Стъпки в пясъка'... 'Чужденецът'?!? (това пък какво недоразумение е...) и тем подобни продукции, с големи бюджети над 1.5 милиона. За справка, 'Лора от сутрин до вечер' е напревена за 10 бона, как? Няма значение, важното е че е факт.
А пък лично мен, филми-сериали дето разглеждат живота на мутрите/драматичните отношение на съседи в кооперация/измислените тийн-секс-дрога проблеми... не ми се гледат и не са ми интересним, аман. Следователно - не гледам, или по-скоро гледам да не гледам, щото да си призная, по някога ми става интересно да погледам да видя до колко изпростяват нещата. Буквално има моменти на които си мисля, че правят зрителите на глупаци. Ама... както и да е.
пс. за едит бутона :)
Имам чувството, че заради това, че липсва тоя бутон, т.е. не че липсва, ами е махнат, пиша по-равилно :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Апр 29, 2013 2:21 pm Заглавие: |
|
|
А старата Замунда са пуснали каталогизиране и по сериали... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivorio
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rashkov
|