Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nickyz

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 11:55 am Заглавие: |
|
|
ne e losho
menuto ti e sbitoai tva che se otvaria dopulnitelno zatrudniava navigaciata.
Novinite ako ti visnat postoiano tam shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.
malko poveche razgranichenie kato cvetove za linkove, text, kade se namiram, kakvo triabva da cheta. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 11:58 am Заглавие: |
|
|
Basi glupostite :))
ico написа: | Novinite ako ti visnat postoiano tam shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.
|
da se chete
Novinite ako ti visnat postoiano tam e kofti shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 12:48 pm Заглавие: |
|
|
niama da sa taka... tova e samo index. tova e samo niakakuv primeren pulnej samo za index. oshte neznam kak shte e istinskia
ico написа: | Basi glupostite :))
ico написа: | Novinite ako ti visnat postoiano tam shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.
|
da se chete
Novinite ako ti visnat postoiano tam e kofti shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 2:40 pm Заглавие: |
|
|
diagonalite mi idvat v poveche
ne gi polzvai navsiakade
ili fona pronemi ili sloji niakakav drug efek vatre
fona promeni che shte e po-lesno :-)
ne mi haresva i fonta koito polzvash v menuto
onui seleno deto e dolu [poveche] go ostavi da si e sinio kato gornoto
a
vsashnost sega vijdam che cvetovo razdeliash neshtata
ma ne e zelenoto cveta :-)
drugo ne vijdam koeto da ne mi se nravi
mnogo podredeno i iasno
gotin shte stane |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 2:49 pm Заглавие: eh tiq diagonali |
|
|
dammm..mn moderni stanaha deeba
no puk kefqt |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 4:01 pm Заглавие: |
|
|
taka me izkefi header-a kato se zaredi parvi ... i tfa za nekolko stotni ...
nadolu videh 1-pxl bewel i umrqh ...
header-a - men mi haresva mnogo ... samo che az primerno bih slojil ednakvi fonts i za dvete navigatsii ... moje bi tozi koito ti e za dolnata nav. samo che po nisuk primerno ... samiq toi ne e centriran tochno v buttonite ... malko e nagore ... koeto drazni ...
no header-a e mnogo ok ...
nadolu - e tam neshtata sa se osrali ... contenta ne ti e dobre podreden vapreki che se vijda che si iskal da e po rachupen ...
gradientite koito sa ti sivite zad "Na Fokus" i tam durgoto ... sa hubavi ... no ne pasvat na celata visia ...
spored men ... nai-dobre shte e da go napravish sas podhoda koito e v header-a ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 7:37 pm Заглавие: Re: infosociety.bg |
|
|
Ia kaji kakvo smiatash da pravish ako taka narechenite padashti menuta ne se saberat na toia red ?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 8:03 pm Заглавие: Re: infosociety.bg |
|
|
Цитат: |
Ia kaji kakvo smiatash da pravish ako taka narechenite padashti menuta ne se saberat na toia red ?? |
uspokoi se, shte se suberat... kato broi i obem gi znam /i te niama da se promeniat../
btw... appreciate-vam povecheto zabelejki - niakoi osnovatelni, niakoi ne, no se okaza che veche odobriha tozi, i moje bi pochti nisto niama da promenia po nego... znam che contenta mi e zle, obache nai mrazia da pulnia kontent... za realnia shte se postaria.. _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2003 8:31 pm Заглавие: Re: infosociety.bg |
|
|
nickyz написа: |
uspokoi se, shte se suberat... kato broi i obem gi znam /i te niama da se promeniat../
btw... appreciate-vam povecheto zabelejki - niakoi osnovatelni, niakoi ne, no se okaza che veche odobriha tozi, i moje bi pochti nisto niama da promenia po nego... znam che contenta mi e zle, obache nai mrazia da pulnia kontent... za realnia shte se postaria.. |
Che koga sum bil nespokoen ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MAR MORTO

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2003 9:50 am Заглавие: |
|
|
ami vypreki finalnata zabelejka 4e ve4e e odobren (4estito, i na men mnogo mi haresva)... njakolko tupi vyprosa... :
za tva menu... to onclick li 6te e ili, kakto predpolagam, onmouseover?
6ot ako e vtoroto njakoj po-nesry4en s mi6kata user (kato majka mi napr) baja zor 6e vidi dokat si naceli linka kojto trjabva... bez da naizko4at overite na sysednite... te maj zatva pove4eto gi praat da padat nadolu...
ii sglasna sym sys foxa 4e "pove4etata" trjaa da sa 1 cvjat... i da nee samo tam...
iii.... abe mnoo razmesteni tea tejbali posredata ...
ina4e grafick izpulneniata sa mnogocool! svirni kato e on! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2003 11:53 am Заглавие: |
|
|
ama mnogo si prava... i az tochno vchera se osuznah po niakoe vreme za menu i naistina shte triabva da s onclick ;) Rabotata e tam che menuto triabva da po-tozi nachin, zashoto horata ne iskat menuta koito da padali nadolu i da zakrivali chasto ot stanicata ?! ama nali znaete - koito plashta - toi poruchva muzikata ;)
[quote="MAR MORTO"]ami vypreki finalnata zabelejka 4e ve4e e odobren (4estito, i na men mnogo mi haresva)... njakolko tupi vyprosa... :
za tva menu... to onclick li 6te e ili, kakto predpolagam, onmouseover?
6ot ako e vtoroto njakoj po-nesry4en s mi6kata user (kato majka mi napr) baja zor 6e vidi dokat si naceli linka kojto trjabva... bez da naizko4at overite na sysednite... te maj zatva pove4eto gi praat da padat nadolu... _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2003 12:34 pm Заглавие: request |
|
|
abe nisto ne kazahte za logoto... Samite klienti i niakoi drugi umni glavi dosta im haresa. Znam che vuprosa ne za tozi razdel, ama kakvo da napravia kato veche iskah kompetentnite organi da otorizirat za logo design i pechaten design, no mai ne sa go vidiali... niakoi examples po temata veche v moia site.
malko se chudia kak se dopuskat ***************
chudi se no ne na glas.
badmotherfucker _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|