Graphilla.com :: Преглед на тема - infosociety.bg

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

infosociety.bg

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nickyz

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 11:30 am    Заглавие: infosociety.bg Отговорете с цитат

eto i az da pokaja neshto novo.. nad tova raobtia v momenta..

http://www.nickyz.com/preview/is01.png

http://www.nickyz.com/preview/is01menu.png -> pokazva vida na popup menuto

http://www.nickyz.com/preview/islogo.gif -> logoto e susto moia razrabotka, i shte bude to, kato niama da se promenia.
ico

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 11:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne e losho
menuto ti e sbitoai tva che se otvaria dopulnitelno zatrudniava navigaciata.
Novinite ako ti visnat postoiano tam shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.
malko poveche razgranichenie kato cvetove za linkove, text, kade se namiram, kakvo triabva da cheta.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ico

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Basi glupostite :))

ico написа:
Novinite ako ti visnat postoiano tam shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.

da se chete
Novinite ako ti visnat postoiano tam e kofti shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.
nickyz

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 12:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

niama da sa taka... tova e samo index. tova e samo niakakuv primeren pulnej samo za index. oshte neznam kak shte e istinskia

ico написа:
Basi glupostite :))

ico написа:

da se chete
Novinite ako ti visnat postoiano tam e kofti shtot kat kliknesh kontenta ti se zarjda chak otdolu.

fox

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

diagonalite mi idvat v poveche
ne gi polzvai navsiakade
ili fona pronemi ili sloji niakakav drug efek vatre
fona promeni che shte e po-lesno :-)
ne mi haresva i fonta koito polzvash v menuto

onui seleno deto e dolu [poveche] go ostavi da si e sinio kato gornoto
a
vsashnost sega vijdam che cvetovo razdeliash neshtata
ma ne e zelenoto cveta :-)
drugo ne vijdam koeto da ne mi se nravi
mnogo podredeno i iasno
gotin shte stane
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Q2k

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 2:49 pm    Заглавие: eh tiq diagonali Отговорете с цитат

dammm..mn moderni stanaha deeba
no puk kefqt
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

taka me izkefi header-a kato se zaredi parvi ... i tfa za nekolko stotni ...

nadolu videh 1-pxl bewel i umrqh ...

header-a - men mi haresva mnogo ... samo che az primerno bih slojil ednakvi fonts i za dvete navigatsii ... moje bi tozi koito ti e za dolnata nav. samo che po nisuk primerno ... samiq toi ne e centriran tochno v buttonite ... malko e nagore ... koeto drazni ...
no header-a e mnogo ok ...
nadolu - e tam neshtata sa se osrali ... contenta ne ti e dobre podreden vapreki che se vijda che si iskal da e po rachupen ...
gradientite koito sa ti sivite zad "Na Fokus" i tam durgoto ... sa hubavi ... no ne pasvat na celata visia ...

spored men ... nai-dobre shte e da go napravish sas podhoda koito e v header-a ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 7:37 pm    Заглавие: Re: infosociety.bg Отговорете с цитат

nickyz написа:

http://www.nickyz.com/preview/is01menu.png -> pokazva vida na popup menuto

Ia kaji kakvo smiatash da pravish ako taka narechenite padashti menuta ne se saberat na toia red ??
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nickyz

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 8:03 pm    Заглавие: Re: infosociety.bg Отговорете с цитат

Цитат:

Ia kaji kakvo smiatash da pravish ako taka narechenite padashti menuta ne se saberat na toia red ??

uspokoi se, shte se suberat... kato broi i obem gi znam /i te niama da se promeniat../

btw... appreciate-vam povecheto zabelejki - niakoi osnovatelni, niakoi ne, no se okaza che veche odobriha tozi, i moje bi pochti nisto niama da promenia po nego... znam che contenta mi e zle, obache nai mrazia da pulnia kontent... za realnia shte se postaria..
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Сря Сеп 17, 2003 8:31 pm    Заглавие: Re: infosociety.bg Отговорете с цитат

nickyz написа:

uspokoi se, shte se suberat... kato broi i obem gi znam /i te niama da se promeniat../

btw... appreciate-vam povecheto zabelejki - niakoi osnovatelni, niakoi ne, no se okaza che veche odobriha tozi, i moje bi pochti nisto niama da promenia po nego... znam che contenta mi e zle, obache nai mrazia da pulnia kontent... za realnia shte se postaria..

Che koga sum bil nespokoen ?
Върнете се в началото
MAR MORTO

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2003 9:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ami vypreki finalnata zabelejka 4e ve4e e odobren (4estito, i na men mnogo mi haresva)... njakolko tupi vyprosa... :

za tva menu... to onclick li 6te e ili, kakto predpolagam, onmouseover?
6ot ako e vtoroto njakoj po-nesry4en s mi6kata user (kato majka mi napr) baja zor 6e vidi dokat si naceli linka kojto trjabva... bez da naizko4at overite na sysednite... te maj zatva pove4eto gi praat da padat nadolu...

ii sglasna sym sys foxa 4e "pove4etata" trjaa da sa 1 cvjat... i da nee samo tam...
iii.... abe mnoo razmesteni tea tejbali posredata ...

ina4e grafick izpulneniata sa mnogocool! svirni kato e on! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nickyz

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2003 11:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ama mnogo si prava... i az tochno vchera se osuznah po niakoe vreme za menu i naistina shte triabva da s onclick ;) Rabotata e tam che menuto triabva da po-tozi nachin, zashoto horata ne iskat menuta koito da padali nadolu i da zakrivali chasto ot stanicata ?! ama nali znaete - koito plashta - toi poruchva muzikata ;)

[quote="MAR MORTO"]ami vypreki finalnata zabelejka 4e ve4e e odobren (4estito, i na men mnogo mi haresva)... njakolko tupi vyprosa... :

za tva menu... to onclick li 6te e ili, kakto predpolagam, onmouseover?
6ot ako e vtoroto njakoj po-nesry4en s mi6kata user (kato majka mi napr) baja zor 6e vidi dokat si naceli linka kojto trjabva... bez da naizko4at overite na sysednite... te maj zatva pove4eto gi praat da padat nadolu...
nickyz

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2003 12:34 pm    Заглавие: request Отговорете с цитат

abe nisto ne kazahte za logoto... Samite klienti i niakoi drugi umni glavi dosta im haresa. Znam che vuprosa ne za tozi razdel, ama kakvo da napravia kato veche iskah kompetentnite organi da otorizirat za logo design i pechaten design, no mai ne sa go vidiali... niakoi examples po temata veche v moia site.

malko se chudia kak se dopuskat ***************
chudi se no ne na glas.
badmotherfucker

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети