Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MuseCreativity
|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 11:49 am Заглавие: Muse Creativity Бургас |
|
|
Здравейте, колеги! Ще бъдете ли така любезни да надникнете в нашият сайт и да видите портфолиото ни. Ще съм ви много благодарен ако изразите и коментари по проектите. Надявам се да ви харесат http://musecreativity.com/proekti _________________ Добре дошли в ерата на върховите постижения ерата на Muse Creativity.Дигитална агенция от ново естество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Това реклама на студиото ви ли е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MuseCreativity
|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 12:21 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Това реклама на студиото ви ли е? |
Не! По скоро показване на портфолиото ни. _________________ Добре дошли в ерата на върховите постижения ерата на Muse Creativity.Дигитална агенция от ново естество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dombyto

Регистриран на: 06 Дек 2010 Мнения: 21 Местожителство: Видин\с.Кутово
|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Старата Лимонада много ме зарадва! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 1:05 pm Заглавие: |
|
|
MuseCreativity написа: | spacer написа: | Това реклама на студиото ви ли е? |
Не! По скоро показване на портфолиото ни. |
с цел? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MuseCreativity
|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 1:20 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | MuseCreativity написа: | spacer написа: | Това реклама на студиото ви ли е? |
С цел представяне на визиите ни нали този форум е за това все пак за представяне. _________________ Добре дошли в ерата на върховите постижения ерата на Muse Creativity.Дигитална агенция от ново естество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 1:38 pm Заглавие: |
|
|
MuseCreativity написа: | spacer написа: | MuseCreativity написа: | spacer написа: | Това реклама на студиото ви ли е? |
С цел представяне на визиите ни нали този форум е за това все пак за представяне. |
По начина по който се развива този разговор, ще направя предположението, че комуникирам с жена (Ако е грешка се извинявам). Та, въпросът ми е следният:
Кой стои зад профила MuseCreativity? Човек участвал в създаването на въпросните визии или? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AndonastY

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 3:31 pm Заглавие: |
|
|
лимонадата верно е готина, само си мисля след като става въпрос за лимони, търпи основния цвят в брандировката да не оранжавее толкова, а по-скоро да има повечко жълти-зеленикаво. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MuseCreativity
|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 3:33 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | MuseCreativity написа: | spacer написа: | MuseCreativity написа: | spacer написа: | Това реклама на студиото ви ли е? |
С цел представяне на визиите ни нали този форум е за това все пак за представяне. |
По начина по който се развива този разговор, ще направя предположението, че комуникирам с жена (Ако е грешка се извинявам). Та, въпросът ми е следният:
Кой стои зад профила MuseCreativity? Човек участвал в създаването на въпросните визии или? |
Да човек от дизайн екипа съм и не знам какво лошо има човек да сподели продуктите си. Нов съм в този форум и все още не съм много наясно с правилата му. Понеже забелязах, че и други хора споделят творбите си реших да покажа и аз нашите. Съжалявам ако съм засегнал някой. _________________ Добре дошли в ерата на върховите постижения ерата на Muse Creativity.Дигитална агенция от ново естество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 4:27 pm Заглавие: |
|
|
MuseCreativity написа: | spacer написа: | MuseCreativity написа: | spacer написа: | MuseCreativity написа: | spacer написа: | Това реклама на студиото ви ли е? |
Да човек от дизайн екипа съм и не знам какво лошо има човек да сподели продуктите си. Нов съм в този форум и все още не съм много наясно с правилата му. Понеже забелязах, че и други хора споделят творбите си реших да покажа и аз нашите. Съжалявам ако съм засегнал някой. |
Няма засегнати!
Просто се чудех се защо името на потребителя е името на фирмата и дали случайно няма цялата фирма да пише през този акаунт. А както сам си забелязал, другите хора "споделят творбите си". Т.е. малко по-индивидуално е.
Но това е всичко. Просто исках да уточня. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Ако ти си главния креативен елемент в тази фирма, няма лошо да споделиш портфолиото си и къде работиш, но профилите на юзърите тук са индивидуални, а не фирмени или корпоративни. Оценява се индивидуалния подход и креативността, а не групово фирмено творчество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | лимонадата верно е готина, само си мисля след като става въпрос за лимони, търпи основния цвят в брандировката да не оранжавее толкова, а по-скоро да има повечко жълти-зеленикаво. |
ти пък не може да не се обадиш, лимонада. _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Пон Юни 17, 2013 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Защо проблем ли е?
Харесват ми нещата и допълвам с коментари като зрител, ясно ми е че ако каднидатсва за секция дизайн примерно нямам глас за приемането му. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Вто Юни 18, 2013 5:37 pm Заглавие: |
|
|
За 3D-визуализациите нищо не мога да кажа, но от останалите неща болят очи.
Като графика и шрифт нещата са доста груби и недодялани.
Цветовете и като цяло визиите лично на мен ми се струват избухнали. Сякаш се цели кичът наоколо да бъде преборен с груба сила, а то иска мисъл, каквато тук липсва във всички проекти без изключение и в този ред на мисли аз криейтив не виждам, което значи, че има опасност да бъде подведен клиента имайки предвид името Ви.
Толкова, защото раздела не е за критика попринцип и все пак да не звучи заядливо... _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Вто Юни 18, 2013 5:39 pm Заглавие: |
|
|
п.п. Надявам се чашката с лимончето от така харесваната "Стара лимонада" да не се окаже клипарт – ще бъдем разочаровани. _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Сря Юни 19, 2013 12:11 am Заглавие: |
|
|
Rostislav написа: | За 3D-визуализациите нищо не мога да кажа, но от останалите неща болят очи.
Цветовете и като цяло визиите лично на мен ми се струват избухнали. Сякаш се цели кичът наоколо да бъде преборен с груба сила, а то иска мисъл, каквато тук липсва във всички проекти без изключение и в този ред на мисли аз криейтив не виждам, което значи, че има опасност да бъде подведен клиента имайки предвид името Ви.
Толкова, защото раздела не е за критика попринцип и все пак да не звучи заядливо... |
чак пък... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MuseCreativity
|
Пуснато на: Сря Юни 19, 2013 9:58 am Заглавие: |
|
|
Rostislav написа: | За 3D-визуализациите нищо не мога да кажа, но от останалите неща болят очи.
Толкова, защото раздела не е за критика попринцип и все пак да не звучи заядливо... |
Благодаря за мнението не си ме обидил ни най-малко. Просто има един тънък момент, че каквото и да направиш ВИНАГИ ама ВИНАГИ трябва да се съобразяваш с желанието на клиента. Както знаеш ние имаме един поглед над нещата, но когато дойде клиента той си има свой идеи и колкото да му влияеш човека си ти казва аз плащам искам да е така... _________________ Добре дошли в ерата на върховите постижения ерата на Muse Creativity.Дигитална агенция от ново естество. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
simov

|
Пуснато на: Сря Юни 19, 2013 10:03 am Заглавие: |
|
|
Добре дошъл! _________________ fontfabric.com |
|
Върнете се в началото |