Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
parsley

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2015 12:57 am Заглавие: Представяне 3D - Parsley |
|
|
Здравейте, това ще е моята тема в Представяне, в която ще показвам мои модели. Надявам се да получавам критика, от която определено имам нужда, тъй като съм все още начинаеща, но имам желание да се развивам. И евентуално след време - одобрение за 3D секцията. :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Юли 09, 2015 7:56 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти :)
Не е много ясно какво е това, ма е симпатично :)
За съжаление хората дето си правеха труда да пишат коментари, и да критикуват, не го правят вече. Има някаква фейсбук група в която може би е малко по-раздвижено. Ако ползваш ФБ, може да погледнеш.
Иначе, ако много държиш за права за тукашното 3D-то, още една две подобни картинки и ги имаш ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юли 14, 2015 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти, покажи още неща. Това е само едно нещо, макар неясно какво. Както каза Шпацера - симпатично, но само едно. И не му потъвай така кофти краката не е оферта. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
parsley

|
Пуснато на: Пон Юли 20, 2015 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Привет, мерси много за информацията и съвета. Това всъщност е чук с крака :), концепта не е мой, а съм го взела от интернет (надявам се това да не е проблем ) и ако искате ще ви го покажа ( не съм го направила, защото не е моя картинката :) ). Не съм поствала много, защото не всичко си струва да бъде показвано, иначе това е следващият модел. Надявам се да ви допадне :):)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Юли 22, 2015 9:41 am Заглавие: |
|
|
Сега остава да си спомня как се добавяха хора към групите ;) |
|