Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulLET
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2016 12:35 pm Заглавие: Софтуер за 3Д визуализация на опаковки |
|
|
Бихте ли ми препоръчали такъв:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
spacer bad ass panda
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2016 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Пробвай Keyshot. Скъп е, ако се стигне до закупуване и аз нещо го ненавидях, ама иначе върши работа. |
|
Върнете се в началото |
|
|
RoT
Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2016 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Cinema 4D R16 с вградения Fold My Design! плъгин. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulLET
|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2016 6:16 pm Заглавие: |
|
|
много благодаря за отговорите:) чесно казано не очаквах някакво внимание:) а някой да има мнение за EngView? _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
spacer bad ass panda
|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2016 6:44 pm Заглавие: |
|
|
bulLET написа: | много благодаря за отговорите:) чесно казано не очаквах някакво внимание:) а някой да има мнение за EngView? |
Ми за първи път го чувам, ама така като го разгледах, явно е лесно да му дадеш щанцата (или там както му се вика) и то да ти сгъне готова кутийка. Ама ти понеже за визуализация пита и аз автоматично реших, че рендер ти трябва. А това Engview, не знам. Пробвай го :) Не изглежда сложно :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulLET
|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2016 9:20 am Заглавие: |
|
|
да, би било добре да има съвместимост с Илюстратор и да сгъва директно по зададена щанца, но търся и други алтернативи...така че, Благодаря пак:)
пп има още една разработка в тази посока - Artios CAD,но там цените са други:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
|