Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nekakav
|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2016 10:57 pm Заглавие: Ценител |
|
|
Здравейте,
Нов съм във форума. Любител фотошопър съм, неволята ме принуди да мога да боравя с някакви базови инструменти, на тази иначе толкова мощна програма. Развивам няколко проекта, включително 2 марки, за които както знаете са необходими солидни дизайнерски материали - от флаери и брошури, та до уеб дизайн.
Моля за информация как да се сдобия с права за публикуване на обяви в съответния раздел.
Благодаря и поздрави!
- Борислав |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2016 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Фактически форумът не работи. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nekakav
|
Пуснато на: Сря Ное 23, 2016 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Супер ... няма ли администратор, който да го оправи? Има ли друг дизайнерски форум, че така е западнала работата тук :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Ное 25, 2016 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Съществуването на платформата е реализирано изключително от носталгични подбуди (с други думи едни хора са казали "вече не работи, ама пък да стои").
Форуми принципно няма - платформата на форумите като цяло е морално нефукнционална (хората спряха да участват активно във форуми).
Има няколко FB групи, намираеми с думичката "дизайн". _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|