Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
-->.

|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 5:07 pm Заглавие: AZ |
|
|
Здравейте,
съвсем наскоро подписах договор с една фирма за рекламен дизайн. Надявам се да ме пуснете да поствам мои работи в секцията за шрифт и лого дизайн.
Това е една моя изложба преди няколоко години.
http://youtube.com/watch?v=EQeKeVdZRb4 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 5:30 pm Заглавие: |
|
|
яко!!! :)
и много як никнейм ::::)))))
и музиката е много изплющяла!!! :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 9:28 pm Заглавие: |
|
|
Pokazvam tova, koeto prawih vchera ;
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 9:41 pm Заглавие: |
|
|
От 3-те показани - 2 - има нещо което може да бъде доразвито! други неща имаш ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Имам и други глупости, но бих се зарадвал да има някаква по-сериозна критика върху тея неща : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 10:16 pm Заглавие: |
|
|
тук в общи линии не е място за критика а да си покажеш нещата па да видим дали да те приемем.
Напоследък се обърна малко на "Вижте тия картинки пък кажете кво мислите" ама все пак не е тва идеята. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 10:17 pm Заглавие: |
|
|
FLYER FRONT:
FLYER BACK:
за повече информация:
www.vremetovmen.com
(сайта ще тръгне официално след началото на конкурса, за това е и толкова празен) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2008 12:10 am Заглавие: |
|
|
no comment |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Еми пич... критика искаш... очевидно нямаш много какво да покажеш. flyer-a както обичат тук да казват наново! идеята с чинийката за чаша ( ако правилно съм разпознал какво е ) като Луна? на фона на клони ( нощна идилия ) е интересно, но изпълнениеето е лошо- имам впредвид всичко... градивна критика няма как да има - просто няма за какво да се хвана -поне аз... на IN-а тайпото ти е кофти и то... и тая снимка на 3 в 1 - къде си я пляснал ?! - значи често така се получава когато праш дизайни с вектори ( изчистени неща ) и картинки. на лицето на флайера - тфа дърво щеше да седи по добре ако бе6е векторни и по стилизирано и загатнато! тип плакат ;) нали както ви учат. а логата... подравнявай си нещата първо правило и незнам не грабват с нищо тия лога - говорех ти за 2-рото понеже малко повече си разчупил там.. да го доразвиеш . примерно ОМЕГа самия символ го стилни някак си - играй си с нещата - не ги пляскай - готови елементи е така... изложбата ти е прекалено ексцентрична :) идейна е - прояви малко въображение и тук. успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Juice написа: | Еми пич... критика искаш... очевидно нямаш много какво да покажеш. flyer-a както обичат тук да казват наново! идеята с чинийката за чаша ( ако правилно съм разпознал какво е ) като Луна? на фона на клони ( нощна идилия ) е интересно, но изпълнениеето е лошо- имам впредвид всичко... градивна критика няма как да има - просто няма за какво да се хвана -поне аз... на IN-а тайпото ти е кофти и то... и тая снимка на 3 в 1 - къде си я пляснал ?! - значи често така се получава когато праш дизайни с вектори ( изчистени неща ) и картинки. на лицето на флайера - тфа дърво щеше да седи по добре ако бе6е векторни и по стилизирано и загатнато! тип плакат ;) нали както ви учат. а логата... подравнявай си нещата първо правило и незнам не грабват с нищо тия лога - говорех ти за 2-рото понеже малко повече си разчупил там.. да го доразвиеш . примерно ОМЕГа самия символ го стилни някак си - играй си с нещата - не ги пляскай - готови елементи е така... изложбата ти е прекалено ексцентрична :) идейна е - прояви малко въображение и тук. успех! |
Човече, това са просто варианти на логото. Не съм искал да кандидатсвам някъде, а и нямам нужда.
На дизайн се уча. Нито имам претенции за нещо, нито съм особенно амбициозен.
"Нивото е високо и ние старите пушки сме възмутени" звучи тъпо.
Относно Омега Филмс. Това е фирмата на баща ми и искам да направя свестно лого, защото ще се гледа от много хора. Логото не е завършено. Исках странично мнение.
IRF - братле, май си от вестик и нямаш глава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 8:24 pm Заглавие: |
|
|
Господин стрелка нядясно, мойто скромно мнение:
Дотука си пълна мъгла, освен:
На дизайн се учиш - това се вижда.
Изложба правиш - бах тва модерно изкуство, (аз съм олд скуул мутра и никога няма да се извися дотам, че да ги разбирам тия неща.)
Някоя скица поне?
Търсиш права за една от най-мъчните секции в графичния дизайн - хем максимална стилизация, хем максимална креативност, хем максимална комерсиалност (има още "хем-чета")- и показваш нещо, "дето си го правил вчера"?
Покажи нещо, дето си го правил "последните четири седмици". _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | Господин стрелка нядясно, мойто скромно мнение:
Дотука си пълна мъгла, освен:
На дизайн се учиш - това се вижда.
Изложба правиш - бах тва модерно изкуство, (аз съм олд скуул мутра и никога няма да се извися дотам, че да ги разбирам тия неща.)
Някоя скица поне?
Търсиш права за една от най-мъчните секции в графичния дизайн - хем максимална стилизация, хем максимална креативност, хем максимална комерсиалност (има още "хем-чета")- и показваш нещо, "дето си го правил вчера"?
Покажи нещо, дето си го правил "последните четири седмици". |
www.izlojba-mravki.hit.bg ---> проект, който развивам от 3 години. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 8:39 pm Заглавие: Re: AZ |
|
|
а за къде си тръгнал тогава :) зле са ти нещата = не е за теб това нещо - прави Икебана или нешо от сорта ;) ай пийс ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 10:35 pm Заглавие: |
|
|
МРАВУНЯКА рулира :)
за логото и флаерите:
много са подредени
се едно не са ваши а на някоя секретарка правени на пауърпойнт :)
@Гарван земете си поемете дъх, че ще се удавите от пяната по остата си? _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 10:50 pm Заглавие: |
|
|
kapitana! написа: | МРАВУНЯКА рулира :)
за логото и флаерите:
много са подредени
се едно не са ваши а на някоя секретарка правени на пауърпойнт :)
@Гарван земете си поемете дъх, че ще се удавите от пяната по устата си? |
Радвам се, че идеята ти харесва. Лошото е, че в София няма подходяща галерия за него и сигурно ще трябва да се прави извън България.
Идеята на флайерите е да не дават собствено мнение, напротив - да бъдат независими. Трябваше да са изчистени и прозрачни. Повечето скулптури от конкурса не си приличат по нищо. Нито по материал, нито по концепция.
Иначе, нескафето е така изпльоскано там, защото те не харесаха големината на логото си и искаха да го оголемя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
-->.

|
Пуснато на: Съб Апр 05, 2008 12:29 pm Заглавие: |
|
|
.......... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panistefanin
|
Пуснато на: Чет Апр 12, 2018 4:16 pm Заглавие: |
|
|
Thanks for the useful information! You helped me with advice!
check routing number |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|