Graphilla.com :: Преглед на тема - designconnected търси
 

Graphilla.com Форуми

 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

designconnected търси

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Galileo



Регистриран на: 15 Юли 2003
Мнения: 222
Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Май 17, 2022 9:42 am    Заглавие: designconnected търси Отговорете с цитат

Design Connected е лидер в създаването на висококачествени 3d съдържание, с фокус върху мебелната индустрия и архитектурните материали. Когато започнахме преди повече от 14 години, тази ниша буквално не съществуваше, а сега е огромен международен пазар с все повече навлизащи големи играчи.

Въпреки астрономическия растеж на индустрията, ние продължаваме да сме еталон за качество поради нашия фокус върху детайлите и постоянно запознаване с най-новите технологии. Този подход и дълголетието ни се харесва на редица от най-големите мебелни и дизайн брандове като Grohe, Focus Fireplaces, Ligne Roset, Intertime, Kinnasand, Bonaldo и Zeitraum. Те ни се доверяват за създаването на 3d модели и визуализации за техните каталози и уеб сайтове.

Това съдържание се разпространява през нашия уебсайт и се ползват ежедневно от някои от най-известните и най-прогресивните компании в света на архитектурата, киното, рекламата и разработването на игри. Клиентите ни стоят зад проектите на “Яйцето” в Лондон, най-големите летища по света, HBO и Netflix продукции (например “Love, Death + Robots”). Накратко, работата ни прави помага на хиляди създатели и творци по целия свят.

Новите ни проекти и инициативи доведоха до нуждата да потърсим 3d modeler, който да се занимава най-вече с фотограметрично сканиране на най-разнообразни обекти с генериране на 3d геометрия. След това тя ще се ретопологира, за да се получи адекватен текстуриран 3d модел. Ще се използват най-различни специфични техники и подходи, като често ще се налага да се измислят и нови спрямо особеностите и предизвикателствата на конкретната задача.

Изисквания:
Добро познаване на основните принципи и добри практики за моделиране и текстуриране на различен тип 3d обекти: топология, edge flow, unwrapping, baking;
Отлична работа с 3ds Max и Zbrush;
Работа с текстури и референции в Photoshop;
Афинитет към работа, която изисква внимание към детайла, прецизност и техническа чистота;
Интерес към чисто практическите аспекти на фотограметрично сканиране: подготовка на обектите, заснемане, работа в студио.

Предлагаме:
Работа на пълно работно време и трудов договор;
Модерен офис в центъра на град Пловдив;
Хибридна работа - естеството на задачите ще изисква присъствие в офиса, но не е нужно да е постоянно;
Екип от едни от най-добрите 3d артист, който да помагат и обучават.

Процесът на подбор ще включва кратко интервю с кандидатите. Ако си пасваме взаимно ще последва не сложна задача свързана с естеството на работата.

Ако сте заинтересовани, изпратете CV на jobs@designconnected.com.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov