Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
OPREV
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 12:37 am Заглавие: Едни females тука ... |
|
|
Абе гледам тука много жени взеха да се рисуват :) Та така де аз скоро нема да се фана да надраскам нещо ма ей тука на ... на една моя приятелка ( на която аз съм голяяяям "почитател" "похитител" и т.н. :) едни две скромни рисунчици :)
п.п. Тя обща че когато се научи да работи с компютър ше се ре(ъ)гне у графилата :)))
ади enjoy :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:01 am Заглавие: |
|
|
na men li4no mi dopada stila mnogo, semplo no s detaili =) abe ne go obqsnih mnogo mnogo ama ni6to =) _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:09 am Заглавие: |
|
|
бтв аватара ми е тааа мома за която ви говоря :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:23 am Заглавие: |
|
|
1-vata e mnogo dobra..ama vtorata gurdite neshto mnogo malki bre(nqma samo na men da mi vikat tui onui za tez gurdi :PP ) spored men trqbva da pipne malko , krakata i "D"-to _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:30 am Заглавие: |
|
|
e ne vsi4ki momi sa nadareni be =)PP na 1-voto devoi4e malko kvadratno i stoqt kra4etata a vtoroto, mnogo mi dopada _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:40 am Заглавие: |
|
|
Vtorata chestno kazano hich ne mi haresva :( pozata e dobra, samo levia krak dosta prechupen mi se vidi, palcite po-golemichki :)
Pyrvata e dosta po-dobra spored men, no tam s dve zabelejki: 1. podprianata na stola ryka e mnooooogo dylga: ramoto e povdignato nagore a tazyt ot taia strana e leko nadolu, togava rykata mai triabva da stiga do malko pod hansha, v momenta ako ia otpusne nadolu shte i stigne do kolianoto. 2. Kichuryt ot diasnata strana na glavata i (nashe liavo) pada taka, siakash edna chast ot cheloto i lipsva. Ako se izmesti po-naliavo ili se dorisuva oshte malko kosa, problemcheto shte izchezne :)))
uspeh :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:47 am Заглавие: |
|
|
vij za kraka na 2-rata ne bqh go vidqla ama si prava, adski neestestveno stoi. tq napravo go e s4upila toq krak, az deto sym gimnasti4ka sym vijdala kakvo li ne ama 4ak takova! =) ina4e sym syglasna sys zabelejkite za 1-vata naistina izglejda kato 4e li glavata i e otrqzana _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 6:43 am Заглавие: |
|
|
kittin написа: | Vtorata chestno kazano hich ne mi haresva :( pozata e dobra, samo levia krak dosta prechupen mi se vidi, palcite po-golemichki :)
Pyrvata e dosta po-dobra spored men, no tam s dve zabelejki: 1. podprianata na stola ryka e mnooooogo dylga: ramoto e povdignato nagore a tazyt ot taia strana e leko nadolu, togava rykata mai triabva da stiga do malko pod hansha, v momenta ako ia otpusne nadolu shte i stigne do kolianoto. 2. Kichuryt ot diasnata strana na glavata i (nashe liavo) pada taka, siakash edna chast ot cheloto i lipsva. Ako se izmesti po-naliavo ili se dorisuva oshte malko kosa, problemcheto shte izchezne :)))
uspeh :) |
Bre, mnogo si nabliudatelna....I az tdo tva zakliuchenie stigam, Oprev.l Puk i purvata malko problemi s vrata...Q q vikni tvoita avatarka da se opravdae...:> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 11:36 am Заглавие: |
|
|
уф, челото на първата
тоя кичур й го е изял, много дразни, оправяй го веднага
другите кусури са по-дребни
хубава линия си заформил, може и още малко, но върви напред |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 11:47 am Заглавие: |
|
|
Vtorata nema ia komentiram shtoto ne me kefi taka da e obladana ot brashliana.
Purvata teloto e dobre, obache si i smachkal glavata i si i shupil vrata.
Zadnoto krache leko diletantsko mi se struva. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Opa OPREV, taq moma deto gi risuva e mnoo qka!Pone tova koeto se vij-
da ot neq.Inache mene 1-vata mi haresva kak e stanala, a na 2-ta vse edno i e schupen leviq krak na 3-mesta. De da znam moje puk da nema kosti.
Are de kuf priqtel si, pokaji I kak se boravi s kompa! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Ше и кажем :)
Тенкю на всички за комента !