Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 1:13 am Заглавие: Font Help |
|
|
Dami i pichowe,
Tryabwat mi Persian (Zaban-e Farsi) fontowe. Dori i edin shte stane. Namerih nyakolko na Neta prez Google, no ne izlizat dobre, a dwa ne moga dori da gi pusna. Dotam sum stignal, che shte pisha na ruka i shte wmukwam scaniranite images wuw texta, no ima realen shans preglezhdashtite da mi zapalyat Disertatsiyata, shtoto pisha uzhasno grozno :))))
Koito mi pomogne, ima edno napiwane do bezsuznanie ot mene :))))
Drone _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 1:52 am Заглавие: |
|
|
http://home.pacbell.net/mobarhan/Farsi_1.ttf
Probvai tova, ako o6te ne si, po-hubav malyk farsi font nenamerihme:/
Kakvo ob6to imash s farsi btw? Otgovora moje i na private:)
Ma'a selame _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 2:07 am Заглавие: |
|
|
Heili motshakerram :))))
Utre shte ti pusna belezhka, che tryabwa da lyagam -- utre Baba Maya shte me susipe ako ne se naspya :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 12:14 pm Заглавие: |
|
|
OK, oshte edna maloumna molba:
Nyakoi da ima (ili da znae kude ima) Hebrew Font, koito da e Italic? Znam, che ima takowa neshto, shtoto sum go wizhdal napechatano, obache wsichki ofitsialni Fonts deto imam sa samo Square.
Drone
P. S. Twa e za posledno :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Nema poweche, twa e (ako ima Italics) :)))) Dowechera shte go probwam, oshte wednuzh, mnogo blagodarya! Sya tryaa nyakaksi da uredime napiwaneto :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|