Graphilla.com :: Преглед на тема - PREDSTAVIANE

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PREDSTAVIANE

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Momo

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 04, 2003 4:22 am    Заглавие: PREDSTAVIANE Отговорете с цитат

Momchil Mihaylov - Momo, tova mi ostana oshte ot gimnaziata - HG v Kazanluk:)
S photografia se zanimavam ot 87ma, a ot 98ma imam sobstveno creative studio - MoVe! Idea Studio - grim, photografia, digitalni manipulacii, grafichen design...
Zanimavam se i s muzika, sviria po grupi, pisha muzika za reklami, no sum v pauza ot godina - togava, minalia septemvri zaminah za Warsawa, v MIAMI AD School - vsichko za reklamata. V momenta sum v Sofia i sum na razpolojenie na vseki, koito znae kakvo iska i e naiasno, che i nashia trud struva pari. Tova e na kratko, ako niakoi ima vuprosi - pitaite:)
P.S. moi neshta moje da vidite na www.photo-forum.net, v razdel Portret i Golo tialo, vijte Rating; sushto i na www.shotsgallery.com
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Ное 04, 2003 4:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

off-topic:

za www.photo-forum.net napi6i na koq stranica si pri portretite 4e sa 37.......

PS: p. 26 ;)

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Momo

МнениеПуснато на: Вто Ное 04, 2003 5:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Vidiah, che vuv photo-forum sa napraveni posledni promeni, poneje prikluchiha dva ot konkursite, /sled 1 i 2 miasto za mesec avgust v konkursa na obshta tema mi prisudiha treto miasto/:)
Eto link napravo kum profila mi - http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=311 - tam sa vsihki neshta, koito sum pusnal.
mim

МнениеПуснато на: Вто Ное 04, 2003 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти Момо
така като ти гледам твоята ти снимка - ами бяхме заедно на фиестата това лято, в една квартира и на рождения ден на Мик, хехехе
ама нещо тогава не можах да ти гледам снимки
мога да кажа само ДОБРЕ ДОШЪЛ и заповядай
а тази много кефи - много особен привкус има
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 04, 2003 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo se radvam da te vidq tuk! :)
welcome!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Ное 04, 2003 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

.... отдавна съм видял работите ти във фото форума.... за мен те са повече от снимки защото имат съвсем друго излъчване
от "обикновената" ( ако може така да се каже) фотография ... много ми харесват и като настроение и като решение и като изработка .... welcome от мен :))))))
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети