Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 12:53 am Заглавие: |
|
|
ako razbiram prawilno tova trebe da e sreden pryst ili? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 1:19 am Заглавие: |
|
|
I pak ako razbiram pravilno listoto ne si go snimla v tozi mu vid a si go obrabotval komputerno...:)
neshto me pritesniava, do sega go ziapam no ne moga da precenia kakvo tochno
pyrvo ne mi stana na men lichno vednaga iasno za kakvo ide rech, zashtoto neshto v diasnata chast....ne mi prilicha na sgynato listo..neshto sys senkite ne e stanalo...az bih go sgynal i snimal vmesto da go obrabotvam...ot druga strana mi zaprilicha leko na sreden pryst i sednah da se chudia tova li e, ne e li, ta chak v konteksta na texta reshih che triabva da e tova....ta spored men go napravi po-iasno, da niama dvoumene
vtoro..ne znam kak da go formuliram..ama eko plakatite poniakoga naistina sa brutalni i s pravo..prosto triabva da te stresnat za da se zamislish...a tova mi e na mene po-skoro poshlo, otkolkoto brutalno..ako me razbirash pravilno...poglezhdam go, zamisliam se, shvashtam ideiata, zahilvam se, otminavam i sled 5 min. ne go pomnia veche...
ideiata inache ot vsiako polozhenie e zanimatelna, prosto ne znam dali e za celta podhodiashta:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 1:34 am Заглавие: |
|
|
iasno...razbrah
mi znachi listoto si go izriazah po rukata sgunah go i plias na skenera
vuobshte ne sum go obrabotval t.e. imashe edin variant na koito biah napravil senkite po aktivni no reshih taka da go ostavia....
ima neshto takova za poshlostta i az si go pomislih obache ideiata mi se iska da se razbira che sled vreme niama da ima priroda prostichko kazano
i neshto drugo si misleh obache ako Shigeo Fukuda napravi takuv plakat primerno toi
i kato go skiame v kataloga she si vikame eebati picha skii kak ne mu puka mnogo e iako ne che se sravniavam s nego de ama testvam:)))
mersi vse pak osnovatelni sa ti kritikite shte go opravia znachi senkite i go prashtam ebal sum go _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 1:52 am Заглавие: |
|
|
bratche ne se stiagai, az samo lichno mnenie izraziavam, pyk zhurito mozhe da si udri kepetata u tavana kato go vidi, dai bozhe:)
a koi go e pravil nema znachka:) kakto pishe na firmenite ni molivi "Na hubavata ideia i e se taia koi ia pritezhava"
tova koeto imah predvid che osobeno s nadpisa "this day will come" mi e malko....de da znam...prekaleno nadzidatelno-mrachnovito...spored men ako e hard variant ili naistina triabva da e shock plakat koito da te prasne v liceto ili ako e tvoiat variant v teksta da ima zakachka koiato da go napravi po-zapomniasht se...
ako poopravish leko izpylnenieto, ideiata e na lice samo pomisli dali niama da ti hrumne drug tekst ili igra na dumi....mozhe da stane mnogo po-dobre
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2002 10:44 am Заглавие: |
|
|
basi idejnoto ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича