Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 4:01 pm Заглавие: The last feeble invasion |
|
|
 _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
nito edna ne mi hareswa - zarnoto e hubawo da se prawi kato na filmowa lenta - golqmo iso - ane "Add noize" w PS ...
kontrajura e super blagodatna tema - i poslednata ako ne beshe izkriwila perspektiwata moe bi shtese da mi se haresa... eventualno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 4:43 pm Заглавие: |
|
|
zarnoto, dragi mi smehurko, ne e ot shopa :-) a ot smotaniya mi aparat... koito sigurno dori nyama da moga i da prodam.
ne sum krivil az perspektivi.
obache ti blagodarya za mnenieto i shte si pomislya... i shte gi pogledam oshte tezi, za da razbera na men zashto mi haresvat _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 4:47 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | zarnoto, dragi mi smehurko, ne e ot shopa :-) a ot smotaniya mi aparat... koito sigurno dori nyama da moga i da prodam.
ne sum krivil az perspektivi.
obache ti blagodarya za mnenieto i shte si pomislya... i shte gi pogledam oshte tezi, za da razbera na men zashto mi haresvat |
emi draga mi babo - ninam az ot de e noise... am mi sa struwa ce nema znachenie twa mi krajniq rezultat det sa widi na snimkata....
?
ili? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | nema znachenie twa mi krajniq rezultat det sa widi na snimkata.... |
ne bih mogul da sum po-suglasen s teb, dragi mi smehorane :-)
obache mnogo me beshe yad, ilyazoh da gi snimam tiya oblaci dnes na studa, a kato se pribrah - gledam samo shum :-(
--
no shte ti priznaya neshto... az ako nyakoi drug gi beshe pusnal sigurno shtyah da mu se nahvurlya kato gladno kuche na surova carevica...
obache s neshto sa mi mili... ne znam kak da go opisha
opitvam se ponyakoga da ne gledam syvsem s otvoreni ochi... a leko gi pritvaryam, ne znam... _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 5:03 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Цитат: | nema znachenie twa mi krajniq rezultat det sa widi na snimkata.... |
ne bih mogul da sum po-suglasen s teb, dragi mi smehorane :-)
obache mnogo me beshe yad, ilyazoh da gi snimam tiya oblaci dnes na studa, a kato se pribrah - gledam samo shum :-(
--
no shte ti priznaya neshto... az ako nyakoi drug gi beshe pusnal sigurno shtyah da mu se nahvurlya kato gladno kuche na surova carevica...
obache s neshto sa mi mili... ne znam kak da go opisha
opitvam se ponyakoga da ne gledam syvsem s otvoreni ochi... a leko gi pritvaryam, ne znam... |
twa e druga rabota - nachi si znaesh sam za tehnikata - za useshtaneto - az ti kazwam - na mene nishto ne mi goworat - t.e. da si znaesh che pone na edin chowek ne si uspql da wazdejtwash... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: |
twa e druga rabota - nachi si znaesh sam za tehnikata - za useshtaneto - az ti kazwam - na mene nishto ne mi goworat - t.e. da si znaesh che pone na edin chowek ne si uspql da wazdejtwash... |
.... на 2-ма ..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 7:25 pm Заглавие: |
|
|
na 3-ma
i spored 3-tia (toest az) mi stavat veche malko banalno tvoite neshta..znam ko she vida v tiah... sharpen, noise, blur, diffuse glow a snimka nema...lichno mnenie ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 8:43 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | i spored 3-tia (toest az) mi stavat veche malko banalno tvoite neshta..znam ko she vida v tiah... sharpen, noise, blur, diffuse glow a snimka nema...lichno mnenie ! |
prav si. taka e.
greshkata e moya _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 1:29 am Заглавие: |
|
|
e dobre razbrahme vashte mneniq
eto i mojto
na men NE mi e omryznalo da gledam neshtata na sumo
ako za vas ne sa 'snimki' ...prosto ne gi gledajte...a kakto i vigdam nqma pove4e da imate povod.
nadqvam se az oba4e da prodylga da gi vigdam, nishto 4e nqma da e v graphilla... _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 11:46 am Заглавие: |
|
|
piks написа: | e dobre razbrahme vashte mneniq
eto i mojto
na men NE mi e omryznalo da gledam neshtata na sumo
ako za vas ne sa 'snimki' ...prosto ne gi gledajte...a kakto i vigdam nqma pove4e da imate povod.
nadqvam se az oba4e da prodylga da gi vigdam, nishto 4e nqma da e v graphilla... |
Ae PLS da ne se opitwash da ni nalagash nekwa wina che sumo ne se chuwstwal komfortno tuka... nema smisal da citiram kwo e kazal toj...
twa si e negowo reshenie....
Na vcherashnata mu seria snimki imashe kakto kritichni taka i dobri komentari - taka che izkazwania ot sorta "ako za vas ne sa snimki - ne gledajte " ne ti otiwat na moderatorstwoto... ele pa da zastawash na stranata na nekoj user - sreshtu nekoj drug... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 5:32 pm Заглавие: |
|
|
e zaiadohte se s 4oveka, nema kvo. koeto si e, si e. a ne vizdam pri4ina naistina ........ _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|