Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Trimaran

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 1:14 pm Заглавие: 3D Fluid (3D Studio MAX) |
|
|
pichove tribva mi plugin za max 5 ili 6 vse edno...stiga da pravi fluid s opravlenie na posoka, konsistencia i tn...vse edno se lee metal s visoka konsistencia...opitah s realflow samo che toi mai samo s lwo bachaka i neshte i da chuva z max...f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1f1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Realflow ima versiya i za Max, i za Maya. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 1:40 pm Заглавие: da ama ne |
|
|
napravo zabravi ima niakakvi zachataci obache nestava inache mnogo hubavo demo sa mu vratnali tolkova e zaribitelno che chak i mu se varzah...samo che ne ne ne i pak NE...nestava mojesh samo exportnatia particlal da vkarash ne i mesha...za mesha napravo zabravi tova e mechtana extra...inache spor da niama adski lesno i s mishka stavat neshtata samo deto i ako raboteshe shteshe da e super...moje samo LWO da iskara za mesh ne i za max... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 2:17 pm Заглавие: |
|
|
в грешка си
виж там има един клавиш под чука и наковалнята дето ти експортва на СДЛ или СДО или несто такова формат беше, което после му правиш ПЛЯС в РеалФлов и пускаш водата със страшна сила :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 2:24 pm Заглавие: e de ama ne |
|
|
da shte poteche ama v realflow ne i v maxa tam e malkata podrobnost... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 4:34 pm Заглавие: |
|
|
V4era si pravih njakakvi experimenti s Afterburn to4no po toja vapros ma ne navlizah mnogo navutre samo vidjah 4e moje nekvi takiva nesta da se pravjat ne 4e e garancija da stane _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Ное 11, 2003 5:29 pm Заглавие: Re: e de ama ne |
|
|
Trimaran написа: | da shte poteche ama v realflow ne i v maxa tam e malkata podrobnost... |
е как тъй то си има там едно експорт - дето ти прави секунце на всеки фрейм от симулацията и после даваш лоад в макса - поне миналата година беше така |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 1:03 pm Заглавие: Re: e de ama ne |
|
|
tumbi написа: | Trimaran написа: | da shte poteche ama v realflow ne i v maxa tam e malkata podrobnost... |
е как тъй то си има там едно експорт - дето ти прави секунце на всеки фрейм от симулацията и после даваш лоад в макса - поне миналата година беше така |
minalata godina moje i da e bilo taka sa veche nehvashta dikish ot nikade...opitah i s versia 4.0 max i efekt nikakav prosto si nestava i tova si e... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 4:34 pm Заглавие: KRAI |
|
|
Pichove mojem da slojim tochka na tazi tema i shte bada adski blagodaren na moderatorite ako ia iztriat...prosto nema nikav smisal i ot tova...ami taka e kvo da se pravi sadba nesam roden pod shtastliva zvezda i kakto se kazva celia mi trud beshe na viatara...nishto de imam edna goliamo blagodaria na Implanta kato redovi kolega che me e podkrepil kakto toi taka i ostanalia design team na nashata skromna media za NECHOVESHKIA PROVAL evala pichove...prosto dumi niamam...da si priznaia nesam ochakval podoben komentar shefa dnes napravo me zakachi na stenata zverski i mi triabvaha okolo 10 min. za da se savzema...evala strashni shte...
apropo ISKRENO BLAGODARIA na vsichki koito otkliknaha na problema s flow efekta... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 4:42 pm Заглавие: Re: KRAI |
|
|
Trimaran написа: | Pichove mojem da slojim tochka na tazi tema i shte bada adski blagodaren na moderatorite ako ia iztriat...prosto nema nikav smisal i ot tova...ami taka e kvo da se pravi sadba nesam roden pod shtastliva zvezda i kakto se kazva celia mi trud beshe na viatara...nishto de imam edna goliamo blagodaria na Implanta kato redovi kolega che me e podkrepil kakto toi taka i ostanalia design team na nashata skromna media za NECHOVESHKIA PROVAL evala pichove...prosto dumi niamam...da si priznaia nesam ochakval podoben komentar shefa dnes napravo me zakachi na stenata zverski i mi triabvaha okolo 10 min. za da se savzema...evala strashni shte...
apropo ISKRENO BLAGODARIA na vsichki koito otkliknaha na problema s flow efekta... |
Нещо май изпуснах събитията. Какво се е случило? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 9:30 pm Заглавие: |
|
|
ами ако правилно схващам ситуацията, т'ва ще да е неква форма на сарказъм - един вид, всеки, който не си е зае**л текущото бачкане, за да се втурне да рисърчва тотално несрещан до момента и безкрайно маловажен за него самия проблем, трябва да се чувства безкрайно гузен, дори да не отбира ич от 3д, риълквобешетам, и прочие максови плъгини... аз лично просто съм смазан от вината, която се стовари върху мен и отивам да read-вам the f**kin' manual на всеки продукт, който не ми е нужен и не ползвам, в случай, че някой налети на неописван досега чвор (т'ва, за да се напра'а на културен и да не кажа CENSORED-CENSORED-CENSORED) и срещне затруднения при използването на гугъля
...ама мо'е и да бъркам де... ако е така, сори, днеска съм особено прост... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 10:53 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Realflow ima versiya i za Max, i za Maya. |
istinata e che uspiah da go napraia s maya lesno barzo i s mishka samo che osven za sobstven gadel nishto drugo niama...10X pich... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 11:26 pm Заглавие: |
|
|
Ako mozhesh pusni da widime kak e stanalo. Az lichno ne sum probwal dosega Realflowa i shte mi e interesno. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|