Graphilla.com :: Преглед на тема - още един ируплан

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

още един ируплан

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
batMAN

Местожителство: ???

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 2:36 am    Заглавие: още един ируплан Отговорете с цитат

тоя е безпилотен....и бомбардировач....с обратна стреловидност...с клиновиден профил...хиперзвуков...констуиран е съобразно скромните ми познания в тая област:))) правен е for fun :)))

batMAN

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 2:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

....прочее..не съм милитарист-мразя насилието и войната...но техниката като такава мн ме вълнува...и танковете,артилерийското и стрелковото въоръжение ....и флота...:)))..аре ве ...поствайте...всякакво оръжие...апропо>руската авиация мн си я бива,без гражданската....(извинявам се за което)...пък и бронетанковата техника на братушките не е зле:)))....
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 2:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pere, burka, pasira i prostira nali?!:))) btw kato gledam i na stelt go izbiva;)) designa mu me kefi mnogo... gledah az predi vreme po Discovery za razvitieto na tozi tip hvar4ila.. qvno pilotite sled ima nqma 50ina godini 6e jitkat s taka nare4enite J(v)oistici:)))) ot nazemno polojenie samo :))) btw da ima6 nqkoi design i na 6turmovo helikopter4e?!:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
batMAN

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 3:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

...ахам мн си прав за пилотите...но може да са излишни още след 10 години...50 са мн...прочее в хеликоптерите съм навлизал,но не на дълбоко...мн кефят,ама ирупланите са по-по -най,поне за мен ,btw ако ти имаш някой щурмовак дай да видим ...мн ша се изкефя:)))
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 3:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ami 4udeh se dali da go pusna 4e horata sa go vijdali tova ama mi e edni4koto 6turmova4e:))) na4i taka si predstavqm az Mi24 sled vreme :))
ne pretendiram 4e moje da leti:)) daje sum ubeden 4e v atmosvera nqma da uspee no..:))

Върнете се в началото
batMAN

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 4:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

....баси..мн кефи...с някои поправки може да се вдигне във въздуха хехе...ма мн голям си го постнал...:)еваларка ..ми прави още- кво чакаш...може някой въздушен бой да заформим ...:)))
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Ное 13, 2003 4:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe tamun 3-i ne6ta imam zapo4nati i si sedqt nedovur6eni poradi lipsa na vreme za momenta... i se sa na taq tema, toest voennata :) eto ei tva 4udo bqh trugnal da pravq (concepta ne e moi a az mrazq da pravq 4ujdi ne6ta no nai ve4e mrazq da ne sum go izmislil to4no toq ;))) ama i to uvisna za sega .. a napravo obojavam toq concept...ot edna liubima moq igra :)))!!!

Върнете се в началото
batMAN

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2003 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

basi...Boteff mn gramotna rusunka>pulni surceto ....i mn tehni4eski stoi...i mn ubeditelno...dobur concept:)))davaj natatatuk...i drugite >nameri vreme i gi dovur6i!!!!
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Ное 15, 2003 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff, Batman-e... BRAU BRAU, napravo молодцы :)))) Mene mnogo me kefat, i dvete... Batman - ne znam kak imash nervi da pravish tia maketi, az v uchilishte edva edna hranilka za ptichki uspjah da sgloba, zatova predpochitam da risuvam, drugite da pravat :) Boteff - vupros: vsichkoto li e digital , ili si go risuval na ruka i posle scan i ocvetjavane? btw. ot koia igra e koncepta? Na men malko mi prilicha na "Echelon", tam imashe prosto neverojatni modeli po moe mnenie, i igrata si ja bivashe, mnogo daje... Daite oshte, az obicha helikopteri, daite Mi28 ili AH64... master is good, master is wisssse... we love master, no no... golum golum.... we hate him, we will kill him... yessss my precccioussss :)))) Izvinjavaite, razvodnih temata, prosto v nachaloto na dekemvri sum si vzel bilet za "triple"* premierata na LOTR, i otsega se naduhvam :)))

*-trite chasti edna sled druga v edin den, sega si tursja portativna pechka za gotvene i pampers dostoen za moite vuzmojnosti :)
Boteff

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 12:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
basi...Boteff mn gramotna rusunka>pulni surceto ....i mn tehni4eski stoi...i mn ubeditelno...dobur concept:)))

ne pi4 za sujalenie kakto i bqh napisal v posta si ;) ne sum go izmislil az toq zeleniq interceptor toi e neizpolzvan concept ot game-kata Hommeworld2 btw nai dobrata 3D RTS koqto sum podhva6tal:)) kato gledam taka na Paintera e risuvano.. otnosno Mi 240 ( jultiq korab ot po gore si e izcqlo moi :) praven e za 3D contesta tuk v Graphilla [predi vreme na tema Space ship ] modelvan e na Maya.. btw ne suobrazih da pusna po rano URLto na site s conceptite eto go i nego :))

http://well-of-souls.com/homeworld/hws/hw2/
Върнете се в началото
ER

Местожителство: Pld

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

....golqmo blagodarstvo za URLto...otnosno Mi 240 ...pak komplimenti:)))...btw siguren sum ,4e ima kakvo o6te da pokaze6;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
batMAN

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

....Boteff...i az otnovo komplimenti za Mi 240 ..i mersi za URL-to:)))...tvoqta Maya ne e v nikakuv slu4aj po- lo6a ot Paintera...naprotivMi-to e po-koravo:)))
Ku3Mi4...ti nqkoj tank ne si li izografisal???btw..imam nqkolko proekta na skici,no nqkoj den...moze da gi porazrabotq v detajl;)
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
:)))...tvoqta Maya ne e v nikakuv slu4aj po- lo6a ot Paintera...

eemm .. 4e mejdu Maya i Painter ne moje i duma da stava za paralel ;)) ednoto e 3D drugoto 2D soft :) no 10X pak ... ama mnogo vnimanie mu oburnahte na tova Mi 240:) ne 4e ne mi e kef de:) btw BatMANe 6to ne pusne6 tuka nqkoi ot conceptite deto kazva6 za tqh... super liubopiten sum da vidq :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети