Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kittin

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 3:26 am Заглавие: "Na, gledai!" |
|
|
Sled dylgi i uporiti sporove sys Scrape.. i po vreme na tiah (shot biaha super dylgi), sglobih taz madama. Ne si padam po voinishki istorii, no pone se postarah ;)
Are Scrape pliui, sa ti e padnalo.
Ideaiata e, che voinichetata sa ia nervirali taz jena neshto, veche i e doshlo do gusha i im pokazva prelestite nai-nakraia (tuk nevolno se seshtam za Boteff muhihihi). Da zemat da mlyknat. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 3:27 am Заглавие: |
|
|
o ne, v 2 am se spi, ne se puskat temi!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 3:36 am Заглавие: |
|
|
Bravo be kittin, ama kakvo e tova japosnko zname otzad? ;) Znaesh li kakvo mi napravi nai-goljamo vpechetlenie? Taia ima po-goljam "paket" i ot mene :))))) hihihih Kato e jena, sledvai polovite i osobenosti :) Ama inache si prava, trjaa da spa, ne moga da pisha v 01:36am mestno vreme. Ae leka nosht... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 11:40 am Заглавие: |
|
|
zverski gotina e, mnogo me e qd che ne si q hvanala sekunda-dve po-kusno:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 11:53 am Заглавие: |
|
|
(въздишайки).... и аз така кат жовката..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2003 12:36 pm Заглавие: |
|
|
xexe qko e, mislq 4e ako sloji6 edna bqla zvezda vurxu 4ervenoto, tova krugloto neznam kvoe e, 6te zaspi napravo:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 12:04 am Заглавие: |
|
|
miloshevich, tui chervenoto e nabyrzo skalypeno neshto da ne sedi prazno otzad :) veche do gusha mi beshe doshlo sled toia kamuflaj........... mnogo pipkava rabota!
maceman, jovi, eh iazyk! nishto de, drugia pyt ;)
ky3mu4, moite syboleznovania za malkia ti paket :PPP iaj poveche vafli!
seriozno, kato beshe gola i si beshe syvsem v red, no tia pantaloni sa niakvi po-debeli (to shtot vyv Venezuela iako stud ;)) i tyi se poluchi.. sledvashtia pyt po-dobre shte byde :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 12:41 am Заглавие: |
|
|
Vaflite ot tebe, bozata ot mene ;) Mnogo mi haresva da ne me razberesh pogreshno, prosto v malkite chasove e po-dobre da ne sjadam da pisha, che posle i az se strjaskam kakvi sum gi napisal :) Hubava rabota kakto vinagi, i tuk e momenta da kaja: Dai oshte! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 12:52 am Заглавие: |
|
|
haha, boza - ne merci, she zema da se prysna :P
moje i da pusna drugo, kato imam vreme izobshto da go napravia :/ i ako stane de.. shtoto naposledyk neshto niamam kysmet. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 1:13 am Заглавие: |
|
|
Hehehhe!Bravo napredvash, za razlika ot mene.Samo ako moje da uve-
lichish busta malko da vidime kak bi izglejdalo.A i da opravish tam kisiqta
m/u krakata.Inache drugi zabelejki nqmam.Are chakam,ako moje update. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2003 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Soul)S(urvivor написа: | ...A i da opravish tam kisiqta
m/u krakata... |
Hahahahaha, oh a az si misleh che ne sum dostatuchno delikaten s moia "paket" :)))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|