Graphilla.com :: Преглед на тема - таблети инфо

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

таблети инфо
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ti sha kaish, az sum s Aiptek A4 i mi vurshi perfektna rabota, a niva na natisk - poveche ot 512 njama smisul, prosto zashtoto njama da gi usetish :) No ako si reshil da vzimash Wacom, vzimai Intuos, moje da se oharchish ama moje i da se okaje nai-dobroto kapitalovlojenie v jivota ti :) Uspeh!
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ky3Mu4 написа:
Ti sha kaish, az sum s Aiptek A4 i mi vurshi perfektna rabota, a niva na natisk - poveche ot 512 njama smisul, prosto zashtoto njama da gi usetish :) No ako si reshil da vzimash Wacom, vzimai Intuos, moje da se oharchish ama moje i da se okaje nai-dobroto kapitalovlojenie v jivota ti :) Uspeh!

просто незнаеш колко голяма е разликата когато имаш по чуствителен натиск. за рисувачи и художници това е таблета. ако пък искаш пост-фотошоп хави да въртиш само тогава може да се разминеш с малко чуствителен таблет. ако иска да прави илюстрации и арт най-добре да събира парици за качество.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
Ky3Mu4 написа:

просто незнаеш колко голяма е разликата когато имаш по чуствителен натиск. за рисувачи и художници това е таблета. ако пък искаш пост-фотошоп хави да въртиш само тогава може да се разминеш с малко чуствителен таблет. ако иска да прави илюстрации и арт най-добре да събира парици за качество.

www.anry.ru Hodi mu go kaji, zashtoto ot tova koeto sme si govorili s nego razlika mejdu 1024 i 512, nito toi nito koi da e drug ot profesionalnite hudojnici ne e nameril. btw. http://wizard.gfxartist.com , tova e praveno s Aiptek i Painter 8, s koito mojesh da vurtish samo "photoshop havi" i po tvoite dumi ne e za hudojnici. Ponjakoga naistina se nerva ot mnenia koito dori ne sa podkrepeni s neshto sushtestveno... http://www.gfxartist.com/community/elite_gallery/32708 a eto neshto koeto spored tvoite dumi, bez "kachestven" tablet ne e vuzmojno, trudno mi e da go nareka "photoshop hava", vupreki che e risuvano samo s mishka... Taka che pi4a dori i nai-skupija i "profesionalen" tablet na sveta da si kupi - tableta ne pravi hudojnika!
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 5:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

защо като има някои мнение все се намира многознаико който си знае неговото и някакси не можеш му се упреш:)? сега ще ти дам пример като толкова искаш. в нас работя на Wacom ArtPad2-A5 (не лош таблет) на работа в момента се кефя максимално на Intous2 A4 и разликата е от небето до земята. все едно че у нас рисувам с молив H3 а с B3 се радвам на живота на работа. това стига ли? едно е да си говориш с някой друго е да седнеш и да пробваш. а да не говорим като споменаваш за Painter-a 4е при него тези всичките степени се усещат. а тея твоите модели съм пробвал един от тях - еми нестава!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hehehe, i kakvo pravish na tvoia Intuos deto tolkova mnogo se useshta? web-design? az puk vinagi se chudja kak se namirat tuka takiva kato tebe, deto ne mogat da si otvorjat ochite - za tjha ima samo Wacom, wacom, a da Wacom... da ne poluchavash dividenti ot Wacom, ta tolkova gi hvalish? Predlagam taia tema da se zakljuchi, shtoto ne mislja poveche da si hvurljam nervite zaradi zakostenelite i izkriveni razbiranija na njakoi individi. Pi4a da si kupuva WACOM i da se svurshva s vuprosa. Ai sektir...
mr_j

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A to ima li drugo koeto da si zaslujava da se sravniava s Wacom?!?
Da IntuosA4 e strahoten, imal sam shtastieto da rabotia s nego!
lichniat mi tablet e Graphire2 i kato za 200lv e PERFEKTEN!
Ky3Mu4 poslednoto neshto za koeto shte se setia da polzvam tableta si e web-design!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sa chovek koito se zanimava i s backgrounds za anim. filmcheta, kachestvoto e na PARVO MIASTO!, poradi tazi prichna i polzvam WACOM. A i horata koito se namirat tuk v goliama chast imat hudojestveno obrazovanie (vkl. i az), taka che moje bi otbirat ot tezi neshta A?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
reWave

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i mersi za iz4erpatelnoto info. sq she mislq i she vidq ko she praq :) nay-veroqtno she iz4akam Graphire 3 de ama vse pak...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 11:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdrasti

Postvam tuk za da ne otfarqm nova tema shot znam kolko e gadno 1000 za 1no i sushto neshto.

Zna4i ve4e sam tvurdo reshen 4e she si vzimam tablet i ot vsi4ko koeto pro4etoh v toz forum mi stana qsno 4e shte e WACOM. I tui az se sprqh na A5 i tuk izborite sa 2:

1. Graphire3 Studio XL/ A5 USB Tablet for Win98,ME, 2000, XP, Incl.Pinacle Studio 8 SE, PenPalette SE, PhotoShop Elements - 399lv.
2. Intuos2 A5 USB Tablet for PC & MAC with Pen, CD - 675 lv.

Vaprosa e dali naistina si zaslujava da dam 250lv. otgore?
Cenite sa ot http://www.adcom.bg/.

V http://www.wacom.com/ Intuos2 A5 e $349 no e zadraskana i otdolu e napisano - $300 (495lv.)! Ne znam kakfo zna4i tova no ako naistina cenata smqta da pada po dobre da iz4akam i v adcom da gi namalqt i togaz dsa si vzema!

Ako nqkoi znae alternativen po evtin na4in da si kupq hubav tablet molq da spodeli? Shte sam vi dosta blagodaren.

ps: samo 1no vapros4e. Kakfa e razlikata m.u 4D i 2D mouse?
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Май 12, 2004 5:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами зависи. ако ще работиш на фотошоп мисля най добре да вземеш графира-а. и не забравяй - All pirces are without 20% VAT. в нас в момента съм с и2-а5-та и съм много доволен! има засега някакви проблеми с драйверите но не са болка за умирачка. тоя графир не съм го порбвал но по описание предполагам ще ти върши работа! обаче ако имаш човек зад граница и не бързаш не си го купъвай от нашенци! аз така направих и ми излезна с 180лв. по-евтино! гледам от УС ако си го вземеш ти излиза 200$=332лв. и с шипинга да стане максимум 370лв. а тук е 399лв. + 20% ДДС
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 12, 2004 9:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

С GRAFIRE 3 съм и немам оплаквания не съм имал проблем с драйверите евтин и добър таблет ...все пак WACOM. Само писалката май е малко нежна. Но пък в крайна сметка няма да се замеряме с нея или пък да си я врем ..... там нейде. Бе добра машинка е и за разлика от волитото отгоре на пада си с твърда пластмаса а не с някаква найлонка дето след малко повече работа се надира. Единствения проблем с драйвера който забелязах е че под WIN98 не се разбира много с двата монитора и скъсява работното пространство. Иначе под ХР досега не си е губила степените на натиск и такива неща.
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 12:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi DR2 to ako znaeh za kfo sh pgo polzvam, predpolagam izborta shteshe da e po lesen... ama taka kato gledam mai pove4ko za illustrator she mi e.
Off bqh zabravil za DDC-to :( sq oshte 20% tc tc na4i mai shte e Graphite3 shoto mak izliza eptem debelo.. a puk moq 4ovek ot usa she se vrushta 4ak sled 2 godini sigurno, pak i nego ne smeq da go molq.

inNO pone me uspokoi 4e toz Grapfire3 ne e nqkaf bokluk, shtoto az kato gledah levelite na natisk na Intuos2 sa dvoino pove4e ot toz na G3 i si vikam sigurno ima golqmo zna4enie... ama shtom ne se oplkavash.

10x mom4eta sh posabera oshte malko pari4ki i mai G3 shte da e. ;]
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети