Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vaniavalkova

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:00 pm Заглавие: KRONOSPAN - BULGARIA two projects |
|
|
преди около месец имаше едно задание от КРОНОСПАН-БЪЛГАРИЯ за изработка на графично предложение за уеб сайта и оферта.
това са двата варианта които приготвих по този случай. все още не се знае на коя компания ще бъде възложено изграждането на сайта.
http://vv-port.cult.bg/present_web_design/kronospan.html _________________ art=design=code |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:17 pm Заглавие: |
|
|
az neshto vtoria proekt ne moga da go otvoria (ama tva moje i pri men da e problema ! )
a za purvia samo da pitam che neshto ne moga da se orientiram tia dva cherni pravougulnika otstrani kakvo sa ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:24 pm Заглавие: |
|
|
var 1.
lichno ne mi dopada mnogo...mnogo suho mi sedi, nema iasna navigatzia, links edin put sa cherni kato main texta drug put beli drug put orangevi...be karashik pulen. za podredbata i podravniavane nekakvo nishto nema da kaja... sichko e letiashto i e za samo sebe si. na indexa na v.1 ima nekakvi "Poveche" poveche kvo? marmalad? rakiika? sediat tam otdolu... ma za kvo sa tam???
za inner page sushtoto s razlikata che tam ima opit da se napravi edna tab-podobni links v levo. ma neshto kato link "Nachalo" nikade ne vidiah...
var2 ne se zarejda nemoga da kaja nishto po nego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vaniavalkova

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 2:50 pm Заглавие: млако разяснение |
|
|
ico написа: | az neshto vtoria proekt ne moga da go otvoria (ama tva moje i pri men da e problema ! )
a za purvia samo da pitam che neshto ne moga da se orientiram tia dva cherni pravougulnika otstrani kakvo sa ? |
опитай пак , втория проект е просто по-надолу в същата страница, може да не се е заредил.
и на двата проекта е показана видимата част при 800X600, а тъмно сивите правоъгълница са просто продължение от двете страни в браузера. сайта е проектиран да бъде центриран. може би не са показани добре проектите , така, както са един под друг. _________________ art=design=code |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vaniavalkova

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 2:59 pm Заглавие: начало-това е отживелица |
|
|
естествено , не може на всеки да му допада, но само да ти кажа, че вече никой не слага 'начало', просто защото е ясно априори от 2000г насам, че логото връща потребителят в началото на сайта.
а смятам, че навигацията е ясна , разгледай я по-добре и ще видиш логиката. тя е ясна. _________________ art=design=code |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 3:11 pm Заглавие: |
|
|
abe hosta na cult bg e ubit ... pri men gi zarejda polovinchati nekvi ... ma to tolko mi stiga de ... nema nujda ot poveche
samo da kaja che na 1280 toq text na v.2 e golem, pa na 8x6 sigurno she go cheta kato da sam sednal na 1-viq red v Arena.
inak drugoto ne go razbiram az |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 3:12 pm Заглавие: Re: начало-това е отживелица |
|
|
vaniavalkova написа: | естествено , не може на всеки да му допада, но само да ти кажа, че вече никой не слага 'начало', просто защото е ясно априори от 2000г насам, че логото връща потребителят в началото на сайта.
а смятам, че навигацията е ясна , разгледай я по-добре и ще видиш логиката. тя е ясна. |
emi nie poneje sigur sme webdesigneri ot 96ta zatwa si slagame nachalo i ne sme chuli za izsledwane w koeto userite 100% znaeli che logoto wodi do home - demek ne seki user e chel chichko Jakob...
a za twa dali e qsna navigaciata.. mi i na mene ne mi e - nachi ili nie s Bad sme typi webadjii - ili nekude ima problem..
p.s. samo she dobawa che na mene "oshte ne mi e qsno s kwo adjeba se zanimawa taz firma"*... pa se si misla che twa trea da stane qsno oshte w samoto nachalo...
*twa da se chete - trqbwashe mi powehce wreme i zaglezdane (zachitane) nasam natam za da razbera - puk ti kakto gleam si chela chichko Jakob (twa tam za априори logoto) ta toj kazwa maj che 9 sek ako ne go fanesh usera - gubish go...
ta pomisli... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 3:12 pm Заглавие: Re: начало-това е отживелица |
|
|
vaniavalkova написа: | но само да ти кажа, че вече никой не слага 'начало', просто защото е ясно априори от 2000г насам, че логото връща потребителят в началото на сайта.
а смятам, че навигацията е ясна , разгледай я по-добре и ще видиш логиката. тя е ясна. |
taka... sega da vidime koi sa teia NIKOI deto ne slagat "Home"
Audi, tia pa kvi beha... MA KVI SA TIA CHE SLAGAT HOME aaaa...
http://www.audi.com/com/en/home.jsp
Bmw, basi teia nemtzi ne sa li chuvali za Smakmedia be....eeeee ko sa gi nabluskali teia HOME po sites si
http://www.bmw.com/generic/com/en/products/index.html
Volvo, hmm teia v Svetzia pa ko li razbirat ...de sa bleli ot 2000 godina dosia i te
http://www.volvo.com/group/global/en-gb
nema smisal da produljavam.... v dobavka she kaja ti moe da si mislish che i ot 69 Apriori ne sa slaga Home... ma idi go obesni na bai Mile deto vchera za sefte si e pusnal interneta i iska da si kupi talashit ot Kronoshpan i mu obesni kak da se orientira v TVOIETO zabludeno tvorenie !
tva ti ko smetash lichno mene ne me vulnuva... ti go sloji toia design tuka za kvo? da obesnevash otkoga ne se slagat home ili za nekvo mnenie? ako ne iskash mnenie kaji... ako iskash da si govorime VUZVISHENI prikazki za web designa ..ok...
adi spolai ti |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vaniavalkova

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox