Graphilla.com :: Преглед на тема - wizard - nai-nakraia...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

wizard - nai-nakraia...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 7:47 pm    Заглавие: wizard - nai-nakraia... Отговорете с цитат

Eto go, poizmuchihme go malko milija, a mene nai-mnogo. S specialni blagodarnosti kum Jovi za host-a i pomoshta, vi predstavjam "Wizard", specialnost "combat magic" i "fireball" :)))))) Kakto i da e, 2-3 chasa v Paintera, znam che ima dosta greshki taka che ne me biite mnogo molja :)

bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dosta e blag toya Wizard,rulira!
Samo edno neme radva,nametalo izglezda shito ot triugulnici,leko rubato e na mesta:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 8:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

oh znam za nametaloto, ama taka e... zapomnete nikoga ne mi davaite da risuvam s "Dodge" i "Burn", che i po-rubati she gi napravja :)) mersi za komentara, bein!
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко плоско седи: детайл, детайл- окото играе, мъчи се да хване обема...... иначе мноо добро :)))))
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 8:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na morgoth ne na men:) a inache wizzarda e mnogo got, makar che chesno kazano mnogo e saturatenat...osven tva tova sus triugulnicite bi moglo da izglejda naistina gotino ako ti e taka drehata navsiakude, a to e samo na mesta...:) tam kudeto siankata ti sreshta stenata miastoto triabva da go vdignesh nagore za da vleze v perspektivata... shte rabotish li oshte po nego da pisha oshte ili shte go ostaviash taka?
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jovi, tova otzad ne trjabvashe da e stena... pak sum go omurljal, mersi za komentarite, wizard-a shte go ostavja da pochiva, sega otivam da risuvam kashkaval i drugi podobni "energani" :))) Jovi znae zashto :)
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

недей да лъжеш:))) тва под мантията е паладин:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 9:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
недей да лъжеш:))) тва под мантията е паладин:)

Izdadi ma, ne te e sram... tova vsushtnost e edin prikrit paladin, koito se gotvi da vleze v stana na magjosnicite :)))))))))
atmos

МнениеПуснато на: Чет Ное 27, 2003 9:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ех аз тамън се изкефих колко яко си го измислил с тоя материал за мантията а то било бъг :((( Много яко си го представях, едно такова от кристална материя която не рефлектира а сякаш... ох отплеснах се

btw това някъв батъл мейдж ли е ?? Гледам не мияза много на белобрат старец или млад и непокорен чирак, та дай малко инфо за тоя character ( ако имаш де )

абе яка работа
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 12:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe az go izmislih materiala, ama prekaleno go zadulbah, kakto kazva maceman, mnogo detail mnogo neshto, vse se unasjam... kakto i da e, vjarno kazvash, poveche shte mu otiva "Battle Mage", vse si predstavjah njakakva batalna scena v koiato warrior-ite biat njakoi demon, a mage otzad hvurlja fireball ili blizzard/makar che na demona ogunja mu e vse prez onaja rabota ;)/. Sa dokato go pisha tova i se setih za Dungeon Siege, tam bitkite bjaha tolkova gotino napraveni, osobeno iz minite v nachaloto na igrata, jazuk che beshe tolkova pravolineina igrata... Ta tam beshe jako, woinut/te kolja/t napred, a otzad streleca ili magjosnika furlja jako magii..... ehhhh
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 1:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Брей, скоро ще станеш jedi на таблета :)
А кажи отде идва светлината! :)
Много ще помогнеш на формите, ако използваш един основен източник на светлина (макар че за концепт не е нужно, само седи по-красиво :), сега човек да се омае от колонни сенки и рефлекси (като последните са прекалено силни на места и омазват формите - на ръкавиците, примерно) Това равно осветяване пречи на детайлите да се четат (например канията чак сега я забелязах!) пък и седи странно..
Оръжието като концепт също ми е голяма мистерия - започва като меч, пък завършва като сабя! :)
Аз бтв направих овърпейнт с по-конкретно осветление като бях в офиса, обаче се заприказвах и забравих да го постна, утре ще го ъплоудна, да видиш какво имам предвид (че ако се надявам от брътвежите ми да се разбере нещо:)
Иначе много готино пипане, много илюстративно...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mort1eg

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 1:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

A, i kaniq imalo. Ama cweta blago se plyzga po hranoprowoda...opa, dosq bqh na biri4ka, ta zatwa, Cweta naistina mnogo me sgrqwa ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 2:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdrasti morgoth, oshte vednuj mersi za hostinga! Znachi me hvana za nai-bolnoto mjast, vse ne moga da konkretiziram svetlinnija iztochnik, otgore go pochnah s idejata da mu idva otljavo, ama posle stana edna... dulga i shiroka. V kraina smetka pak ne mojah da go napravja kakto trjabva i go zarjazah s idejata che shte e samo koncept /makar che stoi kato risunka na njakakva olovna figurka/. Za detaila, pravih ja cjalata samo s dodge i burn, a sum ostavil otdolu moliva s vsichkite mu liniii t.n., ako go bjah napravil s po-otchetliv detail shteshe da vkaram cjalata figura mnogo v chernoto, i obratnoto ako bjah rabotil s po-svetli tonove shteshe da si lichat liniite otdolu, a az ja pravih taka da se kaje "naotskok":)/vse pak za men deto risuvam s sedmici, tija 2 chasa sa si postijenie:))))/ Da ti kaja chestno vse oshte se opitvam da napipam stila deto shte mi dopadne nai-mnogo. Opitvah s chist "oil" da rabotja, ama kato chovek deto vse e risuval s molivi i t.n. vse neshto ne go dokarvam kakto trjabva, zatova sega shte opitam tozi nachin s molivnata podlojkata otdolu, samo che shte se opitam da poizchistja liniite predi da ocvetjavam... vse pak malko po malko :))) Blagodarja za commenta!
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Набързо, не е особено прецизно, ама илюстрира идеята :)
Вдясно изобщо не бих сложил рефлекс по наметалото, но понеже е тъмен фонът се наложи. Много по-хубаво би било ако потъне там, мисля...
Върнете се в началото
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

MMMM super, moga li da go prerabotja po tvoia nachin? Da znaesh che poveche mi haresva, abe maistora si e maistor :)
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе разбира се, ако ти харесва идеята :)
То бтв някои хора правят прекрасен концепт и без ясно осветление, ти си решаваш дали за твоите цели е подходящо или не...
Бтв внимавай с dodge/burn. В Painter явно се оправят по-добре от Photoshop, ама пак е прекалено контрастно и тъмно на места, пък и губиш контрол над цвета...

ПП Сега като се замисля и аз почти винаги ползвах (щото от 2 години май не съм седнал нищо да нарисувам за кеф) равно осветление, има си чар и в това :))
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дай refresh, още малко го пипнах да изкарам ръцете, защото изобщо не се четяха.. и по предложение на Джоуви сложих и хвърлена сянка отзад на стената :))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mda, preporu4wam ti da risuwas ot natura drapirowki
po4ni s nekw parcal wrhu nekkaw predmet.
kolkoto i da ima stilizacia, triabwa da si li4i anatomiata otdolu, wse pak drehata e wrhu tialoto
Върнете се в началото
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 3:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
mda, preporu4wam ti da risuwas ot natura drapirowki
po4ni s nekw parcal wrhu nekkaw predmet.
kolkoto i da ima stilizacia, triabwa da si li4i anatomiata otdolu, wse pak drehata e wrhu tialoto

Mersi za suveta :) Vse pak kakto kazah, cjalata risunka vuobshte ne beshe seriozna, prosto napipvah razlichnite vidove materiali i tehniki v Paintera, koi shte mi dopadne poveche. Kakto kazah predi, az sum grafik i imam dosta goljam problem s cvetovete, vinagi gi pravja mnogo kontrastni, taka che tursja njakakuv variant koito maximalno da kombinira standartnata risunka s moliv i cveta. Ta zasega kakvoto pravja e po-skoro za test, otkolkoto seriozna rabota. A inache draperii v universiteta sum risuval dostatuchno, no smjatam da gi ostavja za njakoia naistina seriozna rabota, koiato da mi otneme sedmici a ne chasove :) Blagodarja za komentarite hora, vashite suveti sa naistina bezcenni!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети