Graphilla.com :: Преглед на тема - Demon Slayer

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Demon Slayer

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 1:49 pm    Заглавие: Demon Slayer Отговорете с цитат

Vse oshte nesum go zavurshil shot nemam ideya za chuka.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дясната му ръка не е много адекватна - дребнее за ръка с броня (имам предвид най-вече самата длан). а и качулката хвърчи във въздуха.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bein

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A be ne znam dali tva deto si napisal e mnoo verno,shoto
specialno za taya risunka sum se konsultiral s 4ovek mogo ve6t
v oblasta na anatomiata.

Best Greetings,Bein
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...знам че concept-a позволява да правиш квото си искаш с анатомията, ама за този едър торс дланите (особено с 3-те пръста) мнооого дребнеят- захвата на този пич ще е равен почти на нула- с един по мощен удар чукът му ще излети от ръката ..... и костенурките нинджи са с по 3 пръста , но техният един пръст е равен по площ на два човешки - т.е. липсата се компенсира с площ и големина....
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bein написа:
A be ne znam dali tva deto si napisal e mnoo verno,shoto
specialno za taya risunka sum se konsultiral s 4ovek mogo ve6t
v oblasta na anatomiata.

Best Greetings,Bein

... най-вещи в областа на анатомията са патоанатомите :))))) може рисунката ти да е перфектна откъм мускули и да не стои добре визуално - факт!!!!
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe maceman ti puk kakvo razbirash ot anatomia, risuvai momche ne se zaplesvai po forumite :-))))))))))))
I kato ostavja shegata nastrana, djasnata ruka verno e mnogo drebna, imam chuvstvoto che ti po princip mnogo sukrashtavash rucete ot lakutja nadolu. V predishnija ti post za fenovete na spawn, gledah sushtoto, djasnata ruka prosto e po-kusa, i dlanta njakakva takava drebnee. Razbira se tova si e moe mnenie, a da i kachulkata bi trjabvalo da sledva formata na glavata :) Inache dobra rabota, samo ja zavurshi :)
bein

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne e patoanatom,a e edin ot hudoznicite na
Lion king na Walt disney.
Toya 4ovek e ot kamuk i ot dragon i za tva mu e rubatesta glavata
pod ka4ulkata.
Na toya pi4 kakto go narec4e maceman,
ne mu e narisuvan o6te 4uka i za tva oshte ne e napulno
zavur6ena levata ruka kato vida goleminata na chuka,chak
togava shte mislya za rukata.
Shoto shefa oshte ne e izmislil chuka:))))

Best Greetings,Bein!
Върнете се в началото
OPREV

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bein написа:

Toya 4ovek e ot kamuk i ot dragon i za tva mu e rubatesta glavata
pod ka4ulkata.

ami narisuvai go da si li4i 4e e ot kamuk :) shoto v momenta ne si li 4i ili pone az nerazbrah 4e e ot kamuk :)

mene li4no ( osven drugite raboti ) me pritesnqva i kraka kakto si go markiral

adi dovurshi go da vidim kakvo shte stane :)
uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bein

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sega v momenta ne moga da go dovur6vam shoto imam
Druga poru4ka.
Tryabva da pravya edni tupi lica:)
Върнете се в началото
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

idejata mnogo me kefi,zamisula na kachulkata sushto e gotin.vupreki tova i az spodeljam mnenieto che ima njakoi anatomichni greshki:kraka kakto kaza Oprev e zapochnat greshno,djasnata ruka naistina e tvurde kusa(mojesh da go proverish prosto kato ja sravnish s drugata)i jumruka e mnogo maluk,v gurdite sushto neshto me pritesniava naj-veche razpolojenieto na zurnata.mislja che ne e hubavo da koncentrirash taka kolonna sjanka i reflex v kraja na formata,tova ne pomaga za presuzdavaneto na obem a po-skoro izglejda kato ochertano po kontura.a i triabva da pomislish za drug nachin da pokajesh che e ot kamuk zashtoto samo s tezi jilki ili puknatini ne e ubeditelno.haresva mi kak se e poluchilo liceto , produljavaj :)
Върнете се в началото
atmos

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 8:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

гледам пика и се чудя.. главата изглежда яко ( като изключим странно падащия материял който е използван за направа на тая качулка ), торса също и изведнъж му гледам ръката... ааа какво е това бре. Леле човек би си помислил, че въпросния пич от Дисни ти е нарисувам или дал съвети до момента в който е трябвало да започнеш работа по ръцете. С тази малка ръчичка прилича на някой дребен чикиджия... демек с тая ръчичка хваща малки ножлета, не за друго :)))
Също ми прави впечатление начина по който ти стоят краката, макар да не може да се прецени много от консепт. Имам в предвид, че главата и торса гледат в една посока а кракта в друга или поне на мен така ми изглежда.
Много яко си направил дрехата която му е на кръста...

ааа да и обърни внимание на това което ти казва бат мейс
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 8:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

naistina mnogo gotina risunka man:) osobeno me kefi dolnata dreha kak pada i kataramata:)graviraniq auspuh ot harley s roadflames det si e puhnal rukata v nego sushto e gotin, i az iskam takuv:)vsichki koito spomenaha tva za rukata che e malka sa pravi, osven tova ako shte e samo s tri prusta triabva da go podchertaesh toq feature za da ne stoi kato bug:)inache mnogo dobra rabota
bein

МнениеПуснато на: Пет Ное 28, 2003 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

po toya tepurva imam mnoo rabota,blagodarsko za mneniyata!
Eto edna battalna scena pak s toya personaz,no pak bez zavurshen chuk:)
Върнете се в началото
mort1eg

МнениеПуснато на: Съб Ное 29, 2003 2:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Dam, mnogo dobre se spravqsh s detaila, no nablegni i malko na cqlostnata forma. Vtoroto e po-dobro, oba4e pak zaradi toq detajl se gubi dinamikata. Ammm i mai neshto vruzkata Dqsna mishnica-Dqsno ramo e poizmestena....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети