Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jeremiah
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Това ли те боде? Защо не прочете заглавието на постинга.. там пише къде работя.. Нали питаш за благонадеждност, и ти отговорих.. Рег-нах се в този форум за да ти отговоря, но момчето просто се е фукало. Поне да имаше защо..
Е, весели празници.. и щастлива Нова година!
А за коректност точно ти не се обаждай, дето се намъкна по терлици, без да кажеш къде работиш и взе да вкарваш тънки намеци за това, как други фалирали пък те - Уеб Дизайн, от 1997 на пазара... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:02 pm Заглавие: |
|
|
:-)))
Ей ако знаех колко ти е докривяло... нямаше да те ръчкам, честна дума! По-скоро реагираш като собственик, а не като наемен работник, което ме навежда на някои мисли... :-))
Постинга не е за дреболия... обичам да проверявам хората, които говорят неверни неща за клиентите си пред колеги...
И ще разбера, каквото ме интересува независимо от твоите опити да избиеш към това "кой какъв WEB дизайн прави"!
Коя част от "Не ме интересува дизайна ви!" не ти е ясна?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Kva drama, napravo se nasalzih:))))
A "LOGO"-tou shte smenite li ili tva shte si sedi?:)))))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:17 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Kva drama, napravo se nasalzih:))))
A "LOGO"-tou shte smenite li ili tva shte si sedi?:)))))) |
Кво нема да се насълзиш! Аз рева със сълзи още от средата на първа страница.
Въпеки че не разбирам за какво е цялата олелия. И кво сте го напръчили горкия човечец зарад един грозен сайт деа? Ама па и той един обяснителен се извъди... както и да е де. Ваша си работа.
Аз се включвам само за да помоля за едно нещо. Ако ще го сменяте тоя сайт, плз влкчете един линк "олд версия". :)) Аз няма да забравя как auslander, един ден както си браузваше, само проточи шия каза: Ела братле, да скиваш! Е те такова нещо не бех виждАл!
Тва имаше предвид, че сте легенда. Пък аз казвам, че сте за музей :) Така че, аз нямам капка съмнение, чекато си направите нов сайт и той ще е на ниво, ама не го трийте този стария плиийз. Свиден ми е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:21 pm Заглавие: |
|
|
spacer престани! Сега пак на мен ще се скарат! :-)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:34 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | LoveHate написа: | Kva drama, napravo se nasalzih:))))
A "LOGO"-tou shte smenite li ili tva shte si sedi?:)))))) |
Кво нема да се насълзиш! Аз рева със сълзи още от средата на първа страница.
Въпеки че не разбирам за какво е цялата олелия. И кво сте го напръчили горкия човечец зарад един грозен сайт деа? Ама па и той един обяснителен се извъди... както и да е де. Ваша си работа.
Аз се включвам само за да помоля за едно нещо. Ако ще го сменяте тоя сайт, плз влкчете един линк "олд версия". :)) Аз няма да забравя как auslander, един ден както си браузваше, само проточи шия каза: Ела братле, да скиваш! Е те такова нещо не бех виждАл!
Тва имаше предвид, че сте легенда. Пък аз казвам, че сте за музей :) Така че, аз нямам капка съмнение, чекато си направите нов сайт и той ще е на ниво, ама не го трийте този стария плиийз. Свиден ми е! |
abe... koto i da si goworim imat si silen marketing...
imat dosta sites w portfolio... razni tam radia, kurorti... nishto che polowinata sites sa down... :)
waprosa e che prodawat - a s twa ne seki moe sa pofali... predstaash li si da moeha i sites da praat... shteha sa mnoo napred :))
BTW - az too site go imam swalen na HDD... kakto i oshte nekolko kultuwi podobni... taka che nema sa plashish... winagi kogat iskash moe ti daam da gleash :)PP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:35 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | spacer престани! Сега пак на мен ще се скарат! :-)) |
чакай, чакай малко! Този път бях напълно сериозен и в тва дето сам го написал няма и капка опит за подигравака. Да сме на ясно!
На мене човека не и е направил нищо лошо, за да го поднасям. Но тоя сайт го знам от много веме, тва е...
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|