Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mastodont
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastodont
|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 9:36 pm Заглавие: |
|
|
daite malko kritika, de:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 10:43 pm Заглавие: |
|
|
Chovek az ne znam kakva kritika ochakvash ot 1 glava.Ami dobre si q napravil, no dai oshte neshta da vidime.Mene lichno ne mi dopada ustata
i nai veche tiq bivni koito ne znam kakvo prednaznachenie imat.Izglejdat
che vseki moment shte mu padnat.Are dai oshte i ako imash celi figuri shte bude po-dobre. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2003 6:15 pm Заглавие: |
|
|
Mi dobree,ama mnoo plosko mi sedi neshto(osobenno gornata chast na glavata).Dobre shee da pusnesh nesho drugo..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2003 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Gotina e:)))Izkrivil si q malko obache - ustata, bivnite i ochite sa v razlichn ploskosti i prespektiva vse edno samo oblastta na ustata e zavurtiana kum nas...Nz de kato izkliuchim tva e mnogo got:)Pokaji oshte ako imash? _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Нед Дек 21, 2003 12:33 am Заглавие: za ustata sum suglasen |
|
|
vij ima ideq v nego, haresva mi technicheskoto izpulnenie. No spored mene ne e postignato emotionalnoto znachenie (imam vpredvid che za mene dobra glava e kato go pogledna da si kaza "Ebasi mamata tova me plashi" . A i imam chuvstvoto che si "vzel" ideikata ot nqkade naprimer
http://www.giger.com/ Opala sorry ako burkam :) naistina sorry, prosto malko mnenie da puskam i az :) _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastodont
|
Пуснато на: Вто Дек 23, 2003 3:06 pm Заглавие: |
|
|
hahaha prav si mnogo prili4a na toq, deto si mi go dal za primer(osobeno v ustata) no ti garantiram 4e za purvi put go vijdam:)- suvpadenie:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|