Graphilla.com :: Преглед на тема - edno kadyr4e :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

edno kadyr4e :)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:56 am    Заглавие: edno kadyr4e :) Отговорете с цитат

ama v dvijenie,
byrzam da se opravdaq:
ne e nishto pretenciozno, prosto neshto sduhah pusnah si malko po tegava muzika, ama pyk tq me ry4na da probvam ta taq proba prodylji do sega (ei go koe vreme stana).... blah blah
tolkova mnogo ima za pliuene, 4e 4ak se 4udq, no kakvo pyk trafik da stava i oborot na 3D|compositinga.....
eto edin still:

ako na nqkoi mu stane interesno eto go i v dvijenie* ~3.5Mb ... sorry za brutalnata kompresiq, ama mi se iskashe nqkoi vse pak da go drypne :) pyk i da ne me prebie sled tova, 4e e to4il s godini, a to laino...

P.S.: 4estita koleda :)

Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Az izobshto ne se uchudvam che e brutalno, to moje li chovk da ochakva neshto po malko ot vas?:)))Nachi tam kudeto ti fadeva kadura - jestoko e, no principno tova bi imalo smisul da se pravi za da pokaje izteklo vreme - t.e. armiqta se nije s chasove - i mislia che shte stane po gotino ako s neshto go podchertaesh tova, naprimer da izmenish malko backgrounda na vseki sledvasht kadur - slunceto da se vdigne leko, razlichni oblaci, neshto koeto da otlichi kadura ot predishniq po qsno - da rechem niakoe zname na niakoe ot kopiqta:) i muzikata e jestoka i izobshto cialoto e super atmosfero-nositelno:)
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x Jovi :)
sega dobavqm oshte 1 kadyr i mai e neshto takova
sled malko shte go up-na
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

napravo mi napulni du6ata..:) nqma kakvo da kaja po ispulnenieto razli4no ot tova koeto e kazal Jovy :) a muzikata e unikalno kefe6ta!!! :) obojavam ne6ta ot toq rod.. 6e spodeli6 li kak si go pravil.. za6toto ne moga da zacepq s koi ili koi soft-ove si go pravil.:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x boteff

eto go i noviq kadyr:

samo 4e upvam cqlata animaciq nanovo shtoto popromenih montaja malko... sorry ~4Mb e
versiq2

ina4e:
par4eto e Wastelands na Synaesthesia
praveno e v maya, kato voini4eto e mega brutalno low poly i e kopirano ujasno mnogo pyti kato sym porazmestval animaciqta i malko sym gi razkrivil da ne sa v perfektni redici. Posle sledvashe golqmoto mazane vyv Fusion, kato ot rendera sym polzval samo alpha kanala na voinicite, a za noviq kadyr i malko Z buffer, drugoto e cepi lepi vulkanizirai i maski
mi tva e mai, na finala premiere da go sglobq
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boteff

МнениеПуснато на: Чет Дек 25, 2003 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe da ti kaja purvoto kato 4eli po mi dopada :) ... nqkak kogato kamerata e po nisko po dobre izglejda... po vazdeistva6to.. v kraina smetka nqma kvo tolkova da mu umuvam.. :) kakto kazah kefe6to e..:)
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Дек 26, 2003 3:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff написа:
abe da ti kaja purvoto kato 4eli po mi dopada :) ... nqkak kogato kamerata e po nisko po dobre izglejda... po vazdeistva6to.. v kraina smetka nqma kvo tolkova da mu umuvam.. :) kakto kazah kefe6to e..:)

mersi man, no ne go priemai tolkova naseriozno :)
prosto mai probvam neshta, daje skoro moje oshte nqkolko kadyra da se poqvqt, 4udno mi e koga shte stane prekaleno sku4no vsi4ko da e na kontra :) i da skatavam ot shaders i detaili... i dali moje da se probutat osthe nqkolko kadyra bez da se dopovryshta na toq deto go gleda :)
mai shte e tvyrde naglo, ama da vidim
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пет Дек 26, 2003 3:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne sum go priel 4ak tolkova na seriozno.. ;)) za tova i kazah 4e nqma smisul da umuvam tolkova nad neg...:)) mislq 4e moje spokoino da ponese o6te malko :))) moje bi ne6to ot roda na : kamerata e kakto v na4aloto dolu nisko a sled tova bavno se izdiga nagore i zavurta taka 4e da pokaje duljinata na kolkonata.. no puk ot druga strana s takava perspektiva 6e ti se naloji dosta da uveli4i6 broq na figurite... no kato se zamisli6 moje i s nqkoi trik da kajem osobennost na relefa da pospesti6..:) pak se otplesnah... ujasno mi se pravi film4e.. uuf.. a taz godina i diplomno trqbva da napravq.. maleeeii... ne mi se misli.. X-))
Върнете се в началото
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Дек 26, 2003 3:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

heh uspeh togava i derzai :))))
puskai tuka shte pomagame ako trqbva
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пет Дек 26, 2003 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nachi man, mnogo e yako kato ideya i mnogo dobre se poluchawa. Nadyawam se da ne mi se surdish, che imam dwe malki zabelezhki :))))

Purwata e wtorata polowina na Walk Cycle-a. Izglezhda syakash wremeto mezhdu Top Position i Contact Position (samoto stupwane na zemyata) e skuseno i useshtaneto e syakash tiya pichowe sa na ruba na padaneto na zemyata ot iztoshtenie. Oswen towa, prakticheski nyamash prehod ot Contact Position do Low Position (prenasyaneto na tezhestta na stupiliya krak pri koeto imash leko swiwane na kolyanoto i glawata e maximalno nisko), ami izglezhda syakash wsushtnost minawash ot Top do Low bez da preminawash prez Contact, plyus towa e leko subrano wuw wremeto. Oswen, che izlgezhda syakash pichowete shte padnat wseki moment, stoi i leko neubeditelno. Ako e Cartoon e OK (mozhesh samo da mushnesh 1 ili 2 Frames mezhdu Top i Low ta da ne izlgezhda che imash g=15.9 wmesto 9.82). Ako e narochno pak e OK, obache takawa iztoshtena ot marshiruwane armiya nyama kak da poddurzha takuw idealen stroi, reditsite shte sa pone leko razkriweni :))))

Drugiyat moment chastichno proizliza ot purwiya. Kopiyata mnogo yako otskachat nazad. Struwa mi se che si Keyframenal edin pulen Walk Cycle (ot desen do desen, primerno) i pri ediniya krak kopiyata otskachat dori poweche :)))) Po-dobre (spored mene, de) shte stane ako gledash na kopieto syakash dolniyat mu krai e zakachen nyakude blizo do wunshniya rub na wurtyasht se disk (neshto kato kolyanow wal). Wuw razstoyanieto mezhdu Contact Position i Low Position prawish po-zategnata kriwata na animatsiyata wuw Graph Editora -- wmesto plawen Bezier prehod izpolzwai primerno Clamp, kato slozhish Ease In na priemashtiya krai (t.e. tozi Keyframe, koito priema motiona -- w sluchaya imash prehod ot Contact Position kum Low Position, znachi Low Position shte ti poeme Ease In-a). Taka hem shte zapazish useshtaneto za umora i syakash characterite se truswat kato stupwat, hem nyama da otmyatat kopiyata nazad kato che li sa grebtsi ot Natsionalniya otbor na Iztochna Germaniya po kayak :)))) Ideyata za wurtyashtiya se disk shte ti dade po-dostowerno dwizhenie (bilo to Cartoon ili real) -- shte imash dwizhenie napred/nagore pri prehoda ot Low kum Top, zadurzhane pri Pass, i otpuskane nazad/nadolu mezhdu Top i Contact, sus druswaneto pri Contact kum Low (toya trick go znam ot Richard Williams -- "The Animator's Survival Kit" :)))) W momenta izglezhda syakash otmyataneto na kopiyata nazad e umishleno deistwie na pichowete, a ne prosto chast ot dwizhenieto na umorena armiya.

Inache, w momenta i az sum na faza Walk Cycles i Sword fight sequences sus onya Knight character deto go postwah predi izwestno wreme i tochno se borya sus keyframes :)))) Kato go animiram i texturiram shte go postna (to e neshto kato malko filmche the Knight vs. 3 Dummies :))))

Aaaaaaaaaaide, i izwinyaway za dulgiya post :))))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети