Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de_si

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 1:12 pm Заглавие: nova! |
|
|
Zdraveite :)
Mnogo se kefq, 4e popadnah na tozi forum, za6toto se razglejda to4no tova, koeto mi e interesno i iskam da u4a. I ne e samo fotografiq ili samo grafi4en design, ami vsi4ko na kup, pri tova kato 4e li dosta kompetentni hora se navurtat naokolo.
Az oba4e suvsem ne sum profesionalistka (no mi e interesno) i zasega moga da pokaja samo snimki. Eto nqkolko:
http://rack5.free.evro.net/free2/bepppo/Desito/
Vsi4ki sa praveni s PRAKTICA MTL5 (po-vuzrastna e ot men, no vur6i rabota :)) az sum si proqvqvala filmite az sum si kopirala snimkite, scan-irala sum gi i posle malko sum gi retushirala na photoshop.
umiram za kritika! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:09 pm Заглавие: |
|
|
ama za6to nikoi ne pi6e :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:16 pm Заглавие: |
|
|
moderatorkite na fototo sigurno praznuvat niakude:)na men sminkite mi haresvat, intersno mi e kak si gi retushirala ima mnogo stranen feeling v niakoi ot tiah:)A otnosno komments - po praznicite poseshtaemostta pada zabelejimo taka che ne se puashi _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 5:23 pm Заглавие: |
|
|
welcome, mnogo nastroenie ima vyv photos (mra4no edno takova, bash kato za mene)
kefqt me neshtata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Дек 27, 2003 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Критика, а?! Недей да "умираш за критика", че понякой път такива неща ще чуеш, че верно ще умреш! :-))
Нещата ти са хубави, има мисъл в тях. Продължавай!
п.п. Това с детенцето "в буркана" как ми хареса! :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 2:23 pm Заглавие: |
|
|
детенцето е трепач
и портрета на девойката ми хареса
и изобщо нещата като цяло, но ретуша ми е в повече, седи като твърде увеличавана картинка и после люсната с блър
ама нещата определено ми се струват интересни
добре дошла |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|