Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 12:28 am Заглавие: FOTOS... |
|
|
Takaaaaa malko predistoriq.....ot nqkolko dena si tyrsq digitalen fotoaparat za da moga da si snimam edni risunki (50 na 70), za da moga da pusna predstavqne tuk v graphilla. I taka se stigna do edin priqtel, kojto nqmashe aparat, a web camera.....i az shtoto veche mi beshe pisnalo da tyrsq si vikam daj da probvam moje da stane.....i taka do dneska... ami to i az kakvo da ochakvam - max resol. - 640 a i kachestvoto ne e koj znae kakvo ama kakvo da se pravi...obache neshto se zaigrah s web camerkata - kato dete s nova kolichka i gledam moga da si shtrakam i vikam daj da vidq kakvo shte izleze taka ili inache....
Ta eto:
http://free.bol.bg/coldbloodedart/
tova e papkata, file-ovete 11.jpg, 22.jpg, 33.jpg (tova sa kartinkite deto ne stanaha ama ne mi se triqt sega) moje da ne gi gledate, kakto i bmp-vete....
po proncip fotografiqta mi haresva(drug e vyprosyt dali q vladeq), no nqmam vyzmojnost da se snabdq s hubav aparat, no vse pak ako imate nqkakvi kritiki(ako vyobshte stava za kritikuvane) moje da kajete : ) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
събери 200 лв и си вземи фотоапарат
ще чакам снимки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 11:59 am Заглавие: |
|
|
Sybiram....ako imam kysmet sled mesec dva i sym gotov:)) 10x _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 12:02 pm Заглавие: |
|
|
200 lv li struva hubav aparat ili pone snosen. Ne stava vapros za digitalen predpolagam. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Ne e za digitalen... Mejdu drugoto ej tuk na grafa prodavat edni Pentax - 2-ra ryka, ako nqkoj se seshta - da pitam te sa srvanitelno snosni nali? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 12:10 pm Заглавие: |
|
|
може да се намери нещо читаво филмово за толкова като за начало |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2004 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | Ne e za digitalen... Mejdu drugoto ej tuk na grafa prodavat edni Pentax - 2-ra ryka, ako nqkoj se seshta - da pitam te sa srvanitelno snosni nali? |
аз снимам с пентакс от евтините
сносни са, по-добри от канони, никони и сигми за тия пари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|