Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Дек 21, 2002 12:17 pm Заглавие: Властелина |
|
|
Е?
Аз лично успях да се вредя днес да го гледам (20ти) само че трябва да ми поотлежи малко за да дам мнение :)
Само едно ще кажа - всеки що се занимава с компутерна графика бърже в редичка за билетче ;) много повече CGI от първия и доста по-мащабно.
Айде нема да приказвам да не издам нещо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пон Дек 23, 2002 1:03 am Заглавие: |
|
|
Shte go vidim kak e , az lichno sum total fen na knigata ( chel sum q ima-nqma 15-na puti :)) i kato mi se razminava neshto po-frapantno vuv filma qko se draznq.Primerno v purvata chast lipsvasge izobshto epizoda vuv Vetroklin s Tom Bombadil ( ako se sehtash za kakvo ti govorq) .
No haide film e ...,normalno e da se promeni edno -drugo..
Na men lichno mi e mnogo lubopitno da vidq kak sa izbarali Am-gul ..Gledh nqkolko shota i ochkvam tozi personaz da se prevurne v edno malko CG-subitie osven vsichko ostanalo..
P.S
Ako si fen vzemi se extended DVD edition-na (na purvata chast) ,ima kakvo da se vidi ..
Pozdravi : north |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пон Дек 23, 2002 3:45 am Заглавие: |
|
|
A toja film si e zakolvasht napravo!
Ossobeno massovkite taka radvat okoto! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Дек 28, 2002 3:39 am Заглавие: |
|
|
north написа: | Primerno v purvata chast lipsvasge izobshto epizoda vuv Vetroklin s Tom Bombadil ( ako se sehtash za kakvo ti govorq) . |
Грешкааа, обърка горите :РРР
А филма ще го гледам в неделя... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bass

|
Пуснато на: Съб Дек 28, 2002 1:05 pm Заглавие: :-)) |
|
|
Цитат: | А филма ще го гледам в неделя... |
Хи-хи-хи, няма кьорав билет по всички кина още в първия ден на прожекцията :-)))
Аз се бях засилил вчера, но ще ходя днес, и то само благодарение на една милосърдна колежка, която си направи труда да обиколи кината, та да намери нормални места (щото втори път Властелин от първия ред няма пък да гледам :-\\ ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Дек 28, 2002 5:41 pm Заглавие: |
|
|
Ааами, вчера в Мултиплекса имаше колкото искаш свободни места за днес, все в средата и на 4 и на 5 и на 6 и на 7 и т.н ред :)
Само че днес съм зает и няма как да ходя, та си взех билети за утре :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Съб Дек 28, 2002 10:18 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: |
Грешкааа, обърка горите :РРР
А филма ще го гледам в неделя... |
Prav si ; ) Karai da vurvi. Znachi veche go davat v Multipleksa ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2002 1:19 am Заглавие: |
|
|
Хареса ми мнооого повече от първия (на него заспах от скука), чак се изненадах. Още повече, че всички разправяха, че е по-слаб от първия...
Малко гадно ми се стори усиленият контраст между героите, за да изпъкнат най-добрите и красивите, другите бяха направени по-лоши/грозни :) Частта с Фарамир направо ме изуми :)
За ефектите - като керъктърс най ми харесаха май троловете, които отварят Черната Порта... Ам-гъл също много як, макар че все още прекалено компютърен (и следователно по-нереалистичен като материалност от Йода в Империята отпреди 20 години :) Лицето му беше най-нереалистично де, от главата най ме накефи раната зад ухото :) Ама тялото направо убиец, и модел и анимация и текстура и сичко :)
Бтв на места много си личеше синия екран, като във филмите отпреди 50 години, много изненадващо.. най-вече една сцена с Мери и Пипин върху Дървобрад.
Масовките бяха суперрр :)
Бе кат цяло ми хареса 1000 пъти повече, отколкото очаквах, сигурно ще го гледам пак след някой месец... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2002 2:35 am Заглавие: |
|
|
e nema na4in batka motion capture kak nema da e realisti4no kat aktior mu prawi dwizeniata:)))ina4e i na mene mnoo kompowski mi sedese.ma kat carakter me izkefi gadinka bese:))a masowite 70 prcenta massive nekoi i obiasniaase za toia soft ludnica prosto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|