Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ludo

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 4:40 pm Заглавие: Ima li nqkoi koito u4i kompiutarna grafika i animaciq v NBU |
|
|
Ako ima nqkoi .. da mi dade znak .. plz
tazi godina 6e kandidatstvam i iskam da da pitam za nekoi ne6a
nema sega da si izrejdam vuprosite... da vida parvo dali 6a se nameri takuv 4ovek :))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 4:57 pm Заглавие: |
|
|
бхихихи аз ъм там, 4ти курс графичен дизаин. е да ти кажа досега не видях компютърна анимация там :) мхехе мене така ме излъгаха влез бе влез има 3дмакс и сякви други. ама гола вода само компютърна графика има, illustrator, painter, corew draw, flash, after effects, premier
и други се учат, за анимация си има специалност. но пак казвам не се засяга сериозно 3д анимация. на основно ниво е. и преподавателите са ми връсници, на по 22, 23 години :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ludo

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 5:30 pm Заглавие: ahh |
|
|
dobre de :) dovolen li si po princip.. kato ostavim 4e nqma animaciq.. kolkoto za u4itelite .. ne misla 4e ima zna4enie na kolko sa godini;) vajnoto e da si znaqt rabotata.
tam za ispita znam .. 4e trqbva da zanesa .. moi kartini.. tfa mi e qsno
drugo kfo 6te me izpitvat.. ? 4e az 4etoh . ama ne e obqsneno kato horata
eii i mersi:))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 6:19 pm Заглавие: |
|
|
ами аз като кандидатствах изпита беше само да си покажА картини, не си спомням да са ме изпитвали устно или нещо такова. наи много да те питат нещо за картините които си направил.
иначе какво да ти кажа, ако хич си нямаш хабер от програмите които ще се учат, даже и от компютри да не разбираш ще ти е интересно, те обясняват преподавателите, но нивото е начинаещ.
:) мхехе никога няма да забравя първата година като влезнах по corew draw, и учителката надвиснала над едно мимиче и и обяснява как се бурави с мишката и като отиде на иконката под която пише corewdraw да кликне бурзо бурзо два пъти за да пусне програмата. :)) смешничко беше, но всякакви ги има, нали затова е университета. има какво да научиш определено, аз много се изкефих на фотография и кино и тв режисура. добре е в тази специалност зашото повече те оставят да се развиваш сам, само програми и принципи те учат, другото на авто пилот :) така и трябва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ludo

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 8:20 pm Заглавие: :) |
|
|
aham :) ei mersi za infoto.. sega mai e malko po slojno .. 6ot 4etoh 4e ima i nekaf ispit .. na komp. ne6u da pravq.. ama mislq 4e nqma da imam problemi . ina4e mi zvu4i qko fotografiq tfa onva :))) haha
mers. za infoto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 9:09 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ako ima nqkoi .. da mi dade znak .. plz
|
 _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
pimeto написа: | компютърна анимация там :) мхехе мене така ме излъгаха влез бе влез има 3дмакс и сякви други. ама гола вода само компютърна графика има, illustrator, painter, corew draw, flash, after effects, premier
и други се учат, за анимация си има специалност. но пак казвам не се засяга сериозно 3д анимация. на основно ниво е. и преподавателите са ми връсници, на по 22, 23 години :) |
kolko e tezuk i poniakoga produlzitelen zivota .......... daaaaaaaa _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
ha! kato moita tema :)
anyway
az dogodina 6te kandidatstvam i se kolebaq m-u grafi4en design i rejisura, 6toto fotografiqta ve4e ne mi e tolkova interesna...
oba4e sega smqtam da se zapi6a na edin kurs koito 6te e za rasterna grafika, vektorna grafika i textoobrabotka s vsi4kite mu tam programki i se 4udq posle v nbu nqma li da e su6toto, ako se zapi6a grafi4en design... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 2:50 pm Заглавие: |
|
|
moje i po zle da e ;)))
no za smetka na tova 6e plati6 pove4e X-)))))))))))
6ahguvkam sa... moje da se iskefi6..4ovek trqbva da se probva :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 3:01 pm Заглавие: |
|
|
e da, ako za probvane ne se pla6ta6e :) sega mai osuznah kvo iskam. prez sledva6tata godina i polovina da si hodq tuka (plovdiv) na kursove po grafi4en design i posle se iznasqm v sf da ba4kam tva i mejduvremenno da u4a kino i tv v nbu. iuhuu izmislih go :) sega ve4e vijdam bude6teto si sigurno i bezobla4no :) napravo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ludo

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 3:08 pm Заглавие: :] |
|
|
awe nai dobre e .. da si u4i6 grafikata v nbu... i da si izvere6 i tam nekfi specialnosti svurzani sas TV... taka az si mislq :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
мхихи незнам ама аз чувам, че сега един курс в нов български станал по 110лв. което е безумно просто.
де_си в нов български има добри преподаватели по фотография, не е лошо там, студентите гледам правят добри неща така, че си помисли кога искаш да идваш в софия и има ли смисъл да си губиш времето там и после пак да учиш тук в нбу |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KikoPiko

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 6:41 pm Заглавие: |
|
|
de_si написа: |
...az dogodina 6te kandidatstvam i se kolebaq m-u grafi4en design i rejisura,... |
edin moi prepodawatel (rejisior) mi kaza wednij che w BG imalo rabota za 20 rejisiora, a samo NBU izkarwalo godishno po 15-20, da ne goworim za drugite uniwersiteti kedeto sushto ima takawa specialnost. Ne iskam da te otkazwam, no ako iskash da uchish neshto s koeto da si wadish hlqba, po-dobre zabrawi rejisurata! _________________ "Tell me exactly what am I supposed to do..."
DISTURBED |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 6:56 pm Заглавие: |
|
|
moje da ne iska da rejisira v bg ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ludo

|
Пуснато на: Нед Яну 18, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
ee .. to po princip .. kfoto i da u4i6 nqma da e lesno da se nameri rabota .. osobenno sas takiva specialnosti... e o6e po trudno .. ama vse pak ako si razbira6 ot rabotata.. vinagi 6e ima kfo da prai6.. :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2004 9:23 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | az dogodina 6te kandidatstvam i se kolebaq m-u grafi4en design i rejisura |
Не се тормози повече чадо... повярвай ми ТИ не искаш графичен дизайн
Според мен на този етап най си заслужават Фотография и Анимация, но и аз като един друг юсер си запазвам правото да греша ;)
Цитат: | moje i po zle da e ;)))
no za smetka na tova 6e plati6 pove4e X-)))))))))))
6ahguvkam sa... moje da se iskefi6..4ovek trqbva da se probva :))) |
УАХАХАХАХАХАХХА е това е еvil _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nevenkata
|
|
Върнете се в началото |
|
 |