Graphilla.com :: Преглед на тема - vray light...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

vray light...
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami da, powyarwai mi, taka shte ti e po-lesno. Pfu mama mu stara imam edin razkoshen tutorial za Composed Lighting ama e na HARTIYA :))))

Inache, eto tozi sum go gledal predi wreme. Za suwsem razlichno neshto stawa duma, ama shte ti dade idei kak da go prebarash.

http://www.dbki.de/tutorials/eng/compositing/composit.htm

I oshte edin -- picha bachka s RAT ama pritsiput e edin i sushti. Wazhi i za Interiori, i za Exteriori.

http://www.andrew-whitehurst.net/fx_light.html

Dano ti swurshat rabota.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

keka az za drugo si mislia..toi bkg e mnogo aktiven.. neshto izchistenko moe da e.. da ne otvlicha tolkoz vnimanieto ot staiata...
Drone

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 1:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

I ponezhe znam, che Nixon e newernik i mu tryabwa poweche ot edno mnenie za da se wslusha, eto na kakwo nai-sluchaino popadnah predi 5 min:

http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=108291&perpage=15&pagenumber=4

Osmoto mnenie otgore nadolu.

Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 3:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

dam .. implante - verno 4e tva e ideq:) ama az kato q lepna vyv shopa sha i razkaja igrata ;)))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

malko blur i malko zoom out i zaspiva :) btw ako zeme da se okaje che bkgnd-to ti e kiopavo nameri si Terragen, za teq raboti se e utepalo da znaish.
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лошото е, че ако след работата в shopa, решиш да променяш нещо в стаята, пак трябва да мажеш...
PavKa

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Da ne se povtariam s niakogo, ama spored mene backgrnd e prosto mnogo tamen za tazi svetla staia, ako se svetne predvaritelno- predi maxa s edin levels taka che oblacite da stanat beli- perfekcionizam, a moje i da se dade malko self ilum na matrala na prozoreca... men mi izglejda lesno, ama....
Върнете се в началото
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 7:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone,
MirageGraphics: "I find that good results can be achieved with any renderer, there are just different pro's and con's to each."

То и човека си го казва, ама... няма значение. Не обичам да споря, просто знам, че съм гледал страхотни неща правени с V-ray и в повечето случаи когато някой ми се е оплаквал е просто защото не си е играл да си направи настройките. Всеки рендър прави различни работи и понякога минава доста време докато Иначе аз лично си падам най-много по Ментъла, защото се справя най-бързо и приятно с отражения и рефракции и MoBlur. А и работата му с текстури е просто невероятна...

Айде
Drone

МнениеПуснато на: Чет Яну 29, 2004 7:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hehe Nixon, i az towa kazwam -- choweka si go kazwa yasno -- ako iskash skorost Vray. Ako iskash kachestwo -- Brazil. Kato iskam superkachestwo si puskam RAT-a (no togawa mi tryabwa i wreme da pipam po shaderite na ruka).

Kakto pisah po-gore, Vraya e super renderer, prosto oshte e w srednia klas. Brazila mi dawa po-dobur rezultat -- end of story :)

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети