Graphilla.com :: Преглед на тема - Koj fotoaparat?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Koj fotoaparat?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Фев 01, 2004 9:24 pm    Заглавие: Koj fotoaparat? Отговорете с цитат

Taka....imam slednoto pitane ili po-tochno molba. Mojete li da mi kajete svesten fotoaparat (obiknoven i/ili digitalen) za sravnitelno svestna cena.
Vyprosyt e sledniqt(za da imate predstava kvo mojete da mi preporychate de.....), dobrichkata mi baba :), e reshila da mi vzeme fotoaparat...i me pomoli da vidq koi, kakvo, zashto, kak, kolko i tem podobni....ta az se chudeh kvo da pravq, a jenata vika da e ubav vse pak...ta az si misleh za edni Pentax (deto mim mi gi preporycha) za okolo 200lv. No vse pak vi pitam shtoto ne sa mi mnogo qsni fotoaparatite, koj kolko e hubav ta vi pitam za det se vika expertno mnenie. Da imam po-dobyr izbor. Ako iskate(daje bi bilo po-dobre) mojete da predlojite edin deto e gotin ama po-skyp i edin deto go biva i kato kachestvo/cena e dobyr :)

10x predvaritelno
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 12:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аааа аз не препоръчвам ;))
ако ти се намират около 500 зелени си вземи Сони 717 (като на пикс), поне резултати от него сме виждали много ;))
ако ти се намират 500 нашенски може да си вземеш пентакс като моя - що - щотоза тия пари получаваш по-сносна оптика от останалите дето пробутват неща в ниския клас, а и има достатъчно функции (за разлика от другите големи, пентакс продължават да си правят сами чарколяците, а не ги дават на незнайни мургавци да им слагат логото)
ама пентакс за 200 няма, даже аз си го взех за 350 и то от мой човек (говоря за нови модели)
иначе за 200 - не добро, а прилично - Практика, а при късмет може и с поне 2 обектива
за 200 български не се препоръчва да взимаш цифрово щото и за затискане на книги няма да става
Бит-а си взе практика тия дни, да видим какво ще покаже
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

samo da vmykna...
ti sony 717 za 500 gushtera ne mojesh da si vzemesh..
ne q slushaj mim :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aham...
btw mi izpadna - po-tochno minah prez edin priqtel i vidqh che prodava edin Canon starichyk e modela(ma me e qd che ne vidqh koj tochno) ama fototo e za 200 lv.2-nd hand estestveno...ima si funkcijki dosta...pyk ako se setq da vidq tezi dni modela shte vi kaja koj e...:/
mim

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

виж и колко е експлоатиран да не е 4th хенд че да не търчиш после да сменяш чарколяци
канони на тая цифра рядко изпадат
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi trqbva da vidq...no vse pak choveka shteshe da mi kaje ako e kofti (ne sme si chujdi) - no vse pak shte vnimavam de...ako imam poveche info shte svirkam :)
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 2:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

A mejdudrugoto modela e nqkakyv EOS maj...
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 7:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TA tyj modela e "Rebel X" i maj e praven za america(ma ne sym siguren)... i e pochti 100% sigurno che she go vzema
mim

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.canon.com/camera-museum/camera/1992-1996/data/1993_eos-rebel-x.html
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi az namerih info - ama to mi beshe qsno shto e de, nali go vidqh...sa vie kajete - kak e?
mim

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пластмасов
най-нисък клас - любителски
такова нещо ще се замисля дали да си взема употребявано, ама ако ти го дава твой човек - можеш да му го дострошиш в главата ако му стане нещо ;)) щото ремонта ще ти струва колкото апарата
не е лош за начало, можеш да му събираш обективи и по-нататък да си вземеш нещо читаво

и най-вече важно е задапаратното устройство, хващай и снимай, ако се строши поне на 100-ния филм и имаш нещо с което да се похвалиш - тогава няма никакво значение колко е пластмасов
;)) давай сега снимки, стига сме си говорили за зъбни колелета
а линка ти го пуснах заради подробната спецификация
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo 10x....
Za stroshvane - e shte go pazq de:) Haide sa tezi dni e v men(da stiskame palci) i snimaneto pochva na pylni oboroti:)
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пет Фев 06, 2004 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Uraaaa!!!!:)))
Vzeh go(aparatcheto) - do utre 100% shte sym shtraknal nqkoj i drug film...
so be prepared :)
mim

МнениеПуснато на: Нед Фев 08, 2004 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

чакаме ;)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети