Graphilla.com :: Преглед на тема - presso logo

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

presso logo
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mucho написа:
sq kat q gledam pak ne znam ko ima6 predwid pod "prawilni owali"...

mdaa..... i az ne mojah da gi namerq, moje bi sum si mislel da sa taka no tam si e ostanalo...... glupav dreamer

vse pak tvoita drujka mi se struva malko rubesta ako se izrazqvam pravilno

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
п.с. или дръжката да е с профила на дима - S-образна, като намек за дръжка само, едвам загатната

mim tva ne moga da si go predstavq :P

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен по-добре ми изглежда, когато контурът на чашата е от дясната страна. Освен това повечето хора пият кафе с дясната ръка и е логично дръжката да е от тази страна (като на снимката). В твоя случай логото нещо ми напомня на Packman - все едно чашата ще изяде името.

Логото:

Менюто:
Върнете се в началото
dreamer

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zhvihti написа:
На мен по-добре ми изглежда, когато контурът на чашата е от дясната страна. Освен това повечето хора пият кафе с дясната ръка и е логично дръжката да е от тази страна (като на снимката). В твоя случай логото нещо ми напомня на Packman - все едно чашата ще изяде името.

mdaaa......... ne se bqh zamislil....... napulno sum suglasen smo 4e 6te si ostane s dve struiki para

10x zhvinti

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za 2te struiki - i na mene mi sedi neduwyrsheno taka.. ako she sa 2, gi izmesti w sredata pone, che taka e gadnichko
obyrnato ogledanlno kato na zwihti systo poweche mi hareswa
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2004 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, вярно, трябва да са изместени по в средата ако са две, а ако са три (както на zhiviti) малко по-близо една до друга!
plakatista

МнениеПуснато на: Вто Фев 03, 2004 5:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

a shto ne proash da slojish drujkata ot stranata kadeto niama kontur na chashata she stane oshte po finno:))

absolutno sum suglasen za tva che povecheto hora piat s diasnata ruka..obache kato che li baia po dobre sedi kogato drujkata e otliavo a ot diasnata strana ima prazno i tam idva nadpisa niakak si logichno sedi ...drug e vuprosa ako se oburne cialata chashka...ma se mi se strua che moje da test...ot praznata strana edna finna drujchiza:))
Върнете се в началото
dreamer

МнениеПуснато на: Вто Фев 03, 2004 10:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

plakatista написа:
a shto ne proash da slojish drujkata ot stranata kadeto niama kontur na chashata she stane oshte po finno:))......ot praznata strana edna finna drujchiza:))

probvah no ne mi haresa, polu4ava se nqkakva podutina :P gubi se formata na 4a6ata

10x za predlojenieto

Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
TT2

МнениеПуснато на: Пет Фев 06, 2004 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:

Прилича на изпаряване на мозък :) Иначе се получава добре, симпатично е. Шрифтът е подходящ. Според мен си ги остави две струйките, връзват се с идентичните две "s" в името, само им смени позицията, че така не ми стоят.
Успех!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети