Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:12 pm Заглавие: |
|
|
mucho написа: | sq kat q gledam pak ne znam ko ima6 predwid pod "prawilni owali"... |
mdaa..... i az ne mojah da gi namerq, moje bi sum si mislel da sa taka no tam si e ostanalo...... glupav dreamer
vse pak tvoita drujka mi se struva malko rubesta ako se izrazqvam pravilno _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | п.с. или дръжката да е с профила на дима - S-образна, като намек за дръжка само, едвам загатната |
mim tva ne moga da si go predstavq :P _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
На мен по-добре ми изглежда, когато контурът на чашата е от дясната страна. Освен това повечето хора пият кафе с дясната ръка и е логично дръжката да е от тази страна (като на снимката). В твоя случай логото нещо ми напомня на Packman - все едно чашата ще изяде името.
Логото:
Менюто:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 1:50 pm Заглавие: |
|
|
zhvihti написа: | На мен по-добре ми изглежда, когато контурът на чашата е от дясната страна. Освен това повечето хора пият кафе с дясната ръка и е логично дръжката да е от тази страна (като на снимката). В твоя случай логото нещо ми напомня на Packman - все едно чашата ще изяде името. |
mdaaa......... ne se bqh zamislil....... napulno sum suglasen smo 4e 6te si ostane s dve struiki para
10x zhvinti _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 3:21 pm Заглавие: |
|
|
za 2te struiki - i na mene mi sedi neduwyrsheno taka.. ako she sa 2, gi izmesti w sredata pone, che taka e gadnichko
obyrnato ogledanlno kato na zwihti systo poweche mi hareswa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2004 4:30 pm Заглавие: |
|
|
Да, вярно, трябва да са изместени по в средата ако са две, а ако са три (както на zhiviti) малко по-близо една до друга! _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 5:01 am Заглавие: |
|
|
a shto ne proash da slojish drujkata ot stranata kadeto niama kontur na chashata she stane oshte po finno:))
absolutno sum suglasen za tva che povecheto hora piat s diasnata ruka..obache kato che li baia po dobre sedi kogato drujkata e otliavo a ot diasnata strana ima prazno i tam idva nadpisa niakak si logichno sedi ...drug e vuprosa ako se oburne cialata chashka...ma se mi se strua che moje da test...ot praznata strana edna finna drujchiza:)) _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Фев 03, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
plakatista написа: | a shto ne proash da slojish drujkata ot stranata kadeto niama kontur na chashata she stane oshte po finno:))......ot praznata strana edna finna drujchiza:)) |
probvah no ne mi haresa, polu4ava se nqkakva podutina :P gubi se formata na 4a6ata
10x za predlojenieto _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пет Фев 06, 2004 9:32 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: |
 |
Прилича на изпаряване на мозък :) Иначе се получава добре, симпатично е. Шрифтът е подходящ. Според мен си ги остави две струйките, връзват се с идентичните две "s" в името, само им смени позицията, че така не ми стоят.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|