Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 4:08 pm Заглавие: Тренировки и мании.... (около 170к гифче) |
|
|
Тва подолу е плод на 2 дена в свободното време.
Цел... начесване на крастата за правене на определен тип дизайн, манията ми по баварските машини... и деа знам още кво...
Външно влияние разбирасе също има :)
та... в таа връзка коментарите ви са повече от добре дошли - представете си че тва е реален проект който си печели кинтите с продажба на маниаши артикули, с реклама на маниашки събирания и реклама на маниашки фирми :))
вие сте :)
p.s. некои неща - като например недоообмислените позиции на контента си ги знам - нещо ме дразни и в мавигацията - така че по тоя проект шесе работи докат ми писне - коментирайте квот ви душа иска :)Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 4:50 pm Заглавие: |
|
|
ama taka ili inache mi sedat golemi tez butoni |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 4:58 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: |
ama taka ili inache mi sedat golemi tez butoni |
ice... twa e dobro da... t.e. podobro ot mojto :)
waprosa e che iskah fonta na butonite da e malko po razchupen - malko po - mania... :) dea znam ...
dali sa golemi ... emi moe i da sa namalat malko - sha widim :)
samo s edno ne sam saglasen s tebe - s powtarqneto na sinqta lentichka gore - tam kydeto pri mene e bqlo... :)) narochno sam go ostail taka - ama da wiim de - ako oshte nekoj go drazni... shsa misli :))
10x |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Mi tva bialoto deto si go ostavil men mi izglejda kato greshka :)
Sa za shrifta na navigaciata ... az si znam samo verdana, tahoma :)))) tia po razchupenite ne gi razbiram (ama tochno pa navigaciata li s nekav nerazbran shrift).
Za kontenta tia podchertavania az pone shteh malko da gi zasilia che na moia monitor edva se vijdat. Toz punktiren border otstrani na kontenta grubo mi izglejda. Gore v desno logoto na BMW az shteh da go sloja vuv hedara a ne taka uvisnal. I dolu mnogo postno mai zavurshva az sigurno shteh da povtora nekav element ot hedara.
Tai az poneje ne sam vijdal drug takuv site shteh da izpolzvam gorespomenatite klisheta :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | Mi tva bialoto deto si go ostavil men mi izglejda kato greshka :)
|
mda... moe da si praw - ama mene mi sedi kat simpatichna greshka :)
ico написа: | Sa za shrifta na navigaciata ... az si znam samo verdana, tahoma :)))) tia po razchupenite ne gi razbiram (ama tochno pa navigaciata li s nekav nerazbran shrift).
|
sa - tuka principno si praw - iaz sam pochitatel na tahoma i verdana :)
ma mi sa struwa che ima razlika mezdu nerazbiraem - i malko po - izkeliferchen font - abe maj ne e toq za butonite - ama.. da wiim - tochno pa za too tip site ne mi sa iska da e tahoma ili verdana ili myrad... :)
ico написа: | Za kontenta tia podchertavania az pone shteh malko da gi zasilia che na moia monitor edva se vijdat. Toz punktiren border otstrani na kontenta grubo mi izglejda. Gore v desno logoto na BMW az shteh da go sloja vuv hedara a ne taka uvisnal. I dolu mnogo postno mai zavurshva az sigurno shteh da povtora nekav element ot hedara.
Tai az poneje ne sam vijdal drug takuv site shteh da izpolzvam gorespomenatite klisheta :) |
liniite na kontenta ima oshte mnoo da sa mislat - daje gleam tam ednite horizontalnite sam naprail gafche - sha gi misla da... :))
logoto na BMW... emi twa e neshto kat corporate identity - e ne na tochno taa sinq podlozka de - ama principno taka sa slaga logoto - to tam sha e najiwo rqzano realno :)
a za dolu - dam... neshto trea se misli - chast ot headera - e interesna idea... to taka ili inak ne sa goni nekuf minimalizam w K - okolo 90-100 misla che she e dobre tuka - taka che moe i da izleze interesno s footer :)
10x :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 6:01 pm Заглавие: |
|
|
[quote="Аватарче]
logoto na BMW... emi twa e neshto kat corporate identity - e ne na tochno taa sinq podlozka de - ama principno taka sa slaga logoto - to tam sha e najiwo rqzano realno :)
10x :)[/quote]
Tai nai me drazni che uvisva i prekusva hedara tva logo. Az corporate identity na BMV ne sam vijdal prez jivota si t.e. iskash da kajesh che tva logo n moe da go slojish e taka ->
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 6:14 pm Заглавие: |
|
|
mi avatare ... ne sa bavarosvam mnogo ot toq site da ti kaja ... sushee mi brat ... misla trebe da e luskav ... hrom metal jega mosht sport turbo elegantnost i da izhodish ot zlatniq im model za forma na akula v designa im ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | mi avatare ... ne sa bavarosvam mnogo ot toq site da ti kaja ... sushee mi brat ... misla trebe da e luskav ... hrom metal jega mosht sport turbo elegantnost i da izhodish ot zlatniq im model za forma na akula v designa im ... |
twa e neshto warhu koeto moe da sa pomisli opredeleno... mdaa...
10x |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 6:19 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: |
Tai nai me drazni che uvisva i prekusva hedara tva logo. Az corporate identity na BMV ne sam vijdal prez jivota si t.e. iskash da kajesh che tva logo n moe da go slojish e taka ->
|
moje moje... dubra idea 10x :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 6:24 pm Заглавие: |
|
|
da ti kaja ... pone za mene de ... bi bilo po interesno da naprava site za bmw ma neshto za tunnig modeli ... kaki razni ... kolajcheta ... shukar menuta ... ako si celil corporate e ok ... ko pak tolkoz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Фев 13, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | da ti kaja ... pone za mene de ... bi bilo po interesno da naprava site za bmw ma neshto za tunnig modeli ... kaki razni ... kolajcheta ... shukar menuta ... ako si celil corporate e ok ... ko pak tolkoz |
celqh da e corporate look - se edno shse opitwa da izkarwa kinti ot maniacite... s tia reklamni teniski, shapki, reklamki po razni izlozenia na tuning modeli, high sound predstawqnia - det im skachat zadnicite na kolite ot silnata muzika... demek po skoro corporate site...
no - twa ne izkljucwa i twa det kaza w prednia si post za "akulata" i designa na samoto BMW koeto si e ebasi i zapasenata marka... taka che moe se misli za "kompromis" ako moe se nareche taka mezdu dwete :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 2:01 am Заглавие: |
|
|
snimkata ti na BMW-to e mnogo goliama, izobshto nema svobodno mesto tam, kolata aha-aha i she se spleska. nema nujda sushto seki put da pravish teia butoni, corporate ne znachi zaduljitelno teia butoni spored mene, mnogo orange color imash po designa mai prekleno mnogo mi se struvat. teia linii gornata i dolnata ograngevite ne vijdam shto sa tam??? i otgore mnogo detaili tam nad logoto, nali she prodavash? aktzent vurhu tva deto she prodavash ne razseivai horata bre:))
eto ti edin 2min opit za menu bez butoni:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Фев 16, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | snimkata ti na BMW-to e mnogo goliama, izobshto nema svobodno mesto tam, kolata aha-aha i she se spleska. nema nujda sushto seki put da pravish teia butoni, corporate ne znachi zaduljitelno teia butoni spored mene, mnogo orange color imash po designa mai prekleno mnogo mi se struvat. teia linii gornata i dolnata ograngevite ne vijdam shto sa tam??? i otgore mnogo detaili tam nad logoto, nali she prodavash? aktzent vurhu tva deto she prodavash ne razseivai horata bre:))
eto ti edin 2min opit za menu bez butoni:
|
mda... i ti si praff dea :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|