Graphilla.com :: Преглед на тема - smeshno

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

smeshno

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 8:24 pm    Заглавие: smeshno Отговорете с цитат

ami tova sa o6te nqkolko ot lo6oka4estvenite snimki:)))
tazi mi e lubima:
1
tezi ne sa 4ak tolkova sme6ni...
2
vypreki, 4e snimkata e osakatena:( mnogo mi haresva samata ky6ta:
3
4
5
6
7
tuk nqkyde ima bqga6ta koko6ka (za da ne se 4udite:))
8
9
10
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 13, 2004 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе идеите ги имаш с тонове, това е най-важното. :)))

Не ме кефят всичките, може би номер 2 и 6. Ясно е, че си търсела ефект с якото кривене, но не винаги е удачно, пък и не трябва да се прекалява, особено в серия и особено с номер 4, от която ми изпищя вестибуларният апарат.

Внимавай с бликовете! Обикновено се виждат във визьора или ако не се виждат директно, можеш да ги усетиш по това, че през всичко излежда малко мъгливо и без контраст през обектива, докато на живо си е ок. Купи си сенник или просто използвай ръка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Фев 15, 2004 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1 i 2 ako bqha po-dobre tehni4eski shtqha da sa dosta dobre spored men :)
ako se slu4i da imash dobra tehnika v rycete si ne znam kyde shte trqbva da se kriem :)))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Фев 16, 2004 12:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

the jester - mnogo si prav za kriveneto;) ot lentata ne vsi4ki snimki sa krivi, no sega vidqh, 4e sym si izbrala samo takiva:)) iavno imam problem s balansa dokato snimam:)

piks - mnogo se symnqvam, 4e s hubava tehnika 6te stigna va6eto nivo, no mnogo mil kompliment:) mersi
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети