Graphilla.com :: Преглед на тема - Представям ви.....
 

Graphilla.com Форуми

 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представям ви.....
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Baby Thomas



Регистриран на: 25 Дек 2003
Мнения: 24
Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 8:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вас нещо да не би да ви е страх? Надали. Нали сте най-добрите. Нали сте си затворено комюнити, което си се уважава и на което им е уютно да си бъде затворено. Тогава какво против имате други форуми/сайтове/портали/етц. да развиват тяхна си дейност и да привличат останалите извън вашето комюнити начинаещи и не толкова начинаещи фенове? Ако това не е противоречие от ваша страна - не знам кое. Ние сме си затворено общество от професионалисти, което си е доволно от сегашното положение на нещата и не искаме да се занимаваме с начинаещи.
И в един прекрасен ден хората които искат да направят нещо сходно са обвинени, че разцепвали колектива и т.н. Е, щом хората доброволно отиват там значи има защо, явно нещо тук не им допада или просто искат да видят нещо ново и интересно. Каквато и да е причината - тяхна си работа!
Най-голямата шега обаче е изказването защо нямало линк към Графила. Ха-ха-ха. Говорете с човека и ще сложи, вие също и така ще си популяризирате взаимно форумите/сайтовете/уотевър. А, да. Забравих. Вие сте си затворено общество от професионалисти, които нямат нужда от такива неща.
Изобщо всичко е много весело. Сега ще вземем и ние с нашето смешно псевдофорумче да направим един сайт/портал само и само да разединяваме колектива и да създаваме трудности на хората с това, че ТРЯБВА да посещават 14 форума.
Помислете малко, бе хора. Ама логично.

Бай-бай...
_________________
An Ibanez Fan!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
morgoth
Dark Lord


Регистриран на: 06 Ное 2002
Мнения: 2242

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А?
Това пък какво общо имаше?
Това търсене на телета направо е станало спорт на скучаещите младежи :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
KillAgain



Регистриран на: 12 Дек 2003
Мнения: 26

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 8:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз лично посещавам форума от година. наскоро се регистрирах - избягвам да пиша.
посещавам и доста други форуми на различни езици (английски, италиански, френски, руски) и ги "консумирам" със страшна сила. и не мога да разбера дали думичката "реклама" не е малко преповдигната. защото всеки - да речем при представянето си - си прави "реклама" - т.е. вижте ми сайта - харесват ли ви работите ми.. етц. например - аз ако напиша книга за юникс базирани операционни системи за компютърна графика (дано се сбъдне този мой проект.. но май няма да е скоро.. ако изобщо стане) и ако случайно реша да я преведа на български (което е почти изключено - освен ако не си самофинансирам проекта) и пратя тук линк - "пичове, вижте какво съм написал - продава се на славейков сергия N128" това реклама ли е?!. според мен това е МНОГО повече от реклама - защото книгата не я ПОДАРЯВАМ а я ПРОДАВАМ.
"разделянето" на хората - като цяло не е благодарение на даден провукатор - а на персонален интерес. ето аз съм "разделен" на поне 6-7 форума - и имам поне 6-7 "виртуални личности" - дефакто съм "вируален шизофреник" - който понякога пише на български, понякога на руски.. италиански.. английски... на френски немога да си позволя да пиша - щото съм неграмотен - от страна писане. често цитирам източниците си. незнам дали това е реклама или просто е някакъв вид колегиалност.
между другото разработчиците на сайта (нямам честта да ги познавам - т.е. може и да се познаваме - нямам информация) видях, че са сложили рекламно бутонче на този форум. т.е. тези пичове не се притесняват от това, че ще разделят техните посетители. просто идеите са две различни. тази е професионално ориениран форум. онази е професионално ориениран портал с някакъв си форум.

според мен - всяко теле, което суче от две крави сам пада в него :) вижте какви мърди мисли ми идват... другарят емаунел кант би ми завидял :)
т.е. исках да кажа.. аз съм дете на разведени родители - при това се разведоха преди около 25 години, когато бях съвсем малко момче. така или иначе успях да извлека полза от случая.. мамо дай пари.. - мама дава.. тате дай кинти.. - тате дава..
това не ме накара да обичам единия или другия повече или да се "раздлея" с чувствата си.. нито те успяха (и не опитваха естесатвено) да ме настроят било срещу единия или другия.

такива ми ти работи ми се въртят из празната глава.. и си мисля - че думичката "реклама" е излишна в случая.
аз лично по образование (средно и университетско) съм дизайнер. специализирал съм комуникации. преподавал съм (във европейски вуз) юникс операционни системи и продукти за 3д моделиране. поканиха ме да преподавам и мрежи - но в общи линии по него време се отказах от "даскалъка" - не е за мен - много време ми отнема. но.. това не ми пречи да изчитам всичко (което е по силите ми) сързано със всякакви новости около компютърната графика, нетуоркинга, авансед рутинг и сучинг, хардуерните тенденции, операционните системи и всичко, което ме влече.. и всичките ми тези интереси не са конкуренция един с друг. и когато ме питат мои приятели с какво да се занимават за в бъдеще.. моят съвет е да си изберат една специалност (не като мен - защото аз спя по 4 часа на денонощие и ми стигат) и да оставят другите неща, които ги влекат за хоби.. НО... да не забравят да извлекат полза от хобито си.. иначе ще стане като да колекционираш облаци.. :)

това мисля по въпроса.
не искам нито да засегна някой, нито да направя някакъв спор или пък да се опитам да "разделя" който и да е с каквото и да е :) (леле пак крилата мисъл)
просто въпрос на възгледи. не на намерения ;):)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
morgoth
Dark Lord


Регистриран на: 06 Ное 2002
Мнения: 2242

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 8:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако някой напише "Елате в новия ми сайт за онлайн продажба на наркотици" ние ще изтрием рекламата му, защото не одобряваме наркотиците, да речем, и не искаме да ги рекламираме тук.
Примерът е адски груб (дано някой не тръгне с детското "Егати сравнението правиш!") но служи за илюстрация.
Изобщо какъв е въпросът не виждам?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
KillAgain



Регистриран на: 12 Дек 2003
Мнения: 26

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth написа:
Примерът е адски груб (дано някой не тръгне с детското "Егати сравнението правиш!") но служи за илюстрация.
Изобщо какъв е въпросът не виждам?


:) примерът е наистина груб. но няма да се захващам за него. аз си казах просто мнението по въпроса. Мен няма кой да ме "раздели" защото отдавна отказах "разделното хранене" и "време разделно" отдавна не съм го гледал :)

нямам въпрос - просто си казвам каквото ми е на сърце :) между другото - сега да си кажа (без бой) май е добра идея да се сравни юникс с наркотик :) който го е "пробвал" отърване няма :)

иначе в момента в .бг има проблеми (някакви караници) между интерен провайдерите и локалния трафик е разделен на два лагера. (на мен не ми пука особено в общи линии - аз така или иначе нямам достъп до локалния .бг трафик) но от подобни идеи - честно да си кажа нищо добро нема да излезе за хората които ползват интернет :)

тук случая е доста "по-мек" един пич си пуска линк към портала и го обвиняват, че рекламира.. дори и така да е.. дори и да не беше уважил форума с представянето на този 3д портал на български - живеем в 21-ви век. дали с 3 дни по-рано или по-късно хората ще научат за това "събитие" - как да река..
аз лично благодаря на oorka, че ми предостави още материали за четене - при това на РОДЕН ЕЗИК.. а разбира се точно тези материали, на този език са в червената книга.. за жалост.

наздраве.

бая си само де :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
TheViolator



Регистриран на: 10 Фев 2004
Мнения: 446
Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe vsi4ko si e taka ...ama kakvo da pravish, kato neshtat horata da si sytrudni4at s drugija portal/forum.....nishto ne moje da napravi 4ovek.Prosto taka sa si reshili i tova e. Ama neise, kakto kazvate te horata i bez drugo shte nau4at za nego, taka samo go pravjat po intriguvashto !!! :)))))) Nali znaete efekta na "reverse psychology" koeto e zabraneno e nai-interesno ! Sega vsi4ki shte iskat da go vidjat koi e toja novija portal :))))
_________________
Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zing



Регистриран на: 13 Дек 2002
Мнения: 3932

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 9:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com и http://www.3dg.com са направени с една цел май - да съпортват факинг лууузърс (като мен) и да им дадат шанс да се качат на големото баир со орлите и да напуснат мизерния курник в който се намират в момента.

тва дето единия давал повече другия само по 50 стинки имал и не можел да развали 100 лева на цяло ->>> там в Народното събрание!

аз се надявам дорде изфърлят последната зелева чорба и подпалят стърнищата да се прегърнат двете страни участващи в горепосочения спор, дали ще е отред, дали отзад времето ще покаже.

ама най-добре двата форума да помислят могат ли да си помагат и как? ко решат че нещат и не желаят -моем само да пишем или д ане пишем в даден форум - тай си мисля аз де

3д-та от цело БГ и мразители на ввв.хит.бг обединявайте се!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nixon



Регистриран на: 19 Дек 2002
Мнения: 886
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 9:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не знам, хора. ние в момента сме с админа на 3дбг и си мислим, че всичко това е напълно излишно, както казах, най-добре да се започне на чисто. няма нужда от повече разводняване, нещата ще си дойдат на място рано или късно.

от мен само успех на всички, които полагат усилия за нещо по-добро.
айде
_________________
Критиката е хубаво нещо, за хубави неща...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
morgoth
Dark Lord


Регистриран на: 06 Ное 2002
Мнения: 2242

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 9:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бтв по-внимателните хора веднага съобразиха, че тази тема е много по-голяма реклама, отколкото ако си беше потънала просто със съобщението :)
Т.е. тука говорим само за принципи и нищо друго. Аз смятам, че деленето е грешка и това е моят начин да не го подкрепя. Иначе не съм вцепенен от ужас, че някой хит ще дойде от тук. Нямам нищо против някой да ме убеди, че друг форум, покриващ функцията на този тук, е полезен за хората. Аз виждам само лоши страни и никаква полза. Яд ме е, че сигурно изпускам готини теми там, но просто нямам време да чета на 100 места.

Друг е въпросът, че аз само си плямпам и нямам думата по въпроса. Просто си говорим и си показваме различни гледни точки. Политиката на този форум се определя от Joro* и Джоуви и ако те решат ще си сложат линк към 3dbg в подписите и ще закачат съобщение с еей-такива букви :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ConcreteDonkey



Регистриран на: 08 Фев 2004
Мнения: 922
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 9:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

humm morgoth to4no towa e problema , ne znam otkude ti hrumna izob6to 4e funkciqta na tozi forum se pripokriwa s funkciqta na onzi.
No koi li me slu6a izob6to men? Az qwno sum w grugiq lager... basi pisna mi da se cepim.. mnogo tipi4no za bulgarite nali?:(
_________________
"Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост






МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 10:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

MAKE bulletin board's NOT WAR
twa e cukaite prawete forumi na wolia, administriraite obsuzdaite
se taia mi e.NIXON ako usiliata koito wkarwas w osuzdane i w blagoto na bg3d obstestwoto gi wlozis w 3d modeling za edna godina se si mnoo napred
tuk sa sestam za ARTISTA I KRITIKA ma karai
mno mi einteresno koga deba namirate wreme za wtori, treti peti forum
/ne gowora zxa 4etene a za prawene.
Върнете се в началото
TheViolator



Регистриран на: 10 Фев 2004
Мнения: 446
Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 10:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe hora, nie BG kato nai typite mai....ne mojem da asimilirame pove4e ot edin forum! A drugite tam deto sa Angliisko govorjashtite, moje da si imat po pove4e ot edin (i 4udno, kak li uspjavat da 4etat na vsi4kite ednovremenno?! Sigurno shte e adski trudno..) Ama moje bi pyk te sa minali na "multi-tasking" ve4e pa nie karame oshte s edin procesor na x286 ! :))))
_________________
Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ConcreteDonkey



Регистриран на: 08 Фев 2004
Мнения: 922
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 10:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Violator ne e sme6no tujno e :(
"koito ne e s nas e protiw nas" :( basi logikata
_________________
"Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Joro*



Регистриран на: 07 Ное 2002
Мнения: 446

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 10:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

njakoj ne obichal cherweni rizi ... imal si lichni prichini

objasnil na wsichki che njama nisto protiw ostanalite da
nosjat cherweni rizi ... dori che cherwenoto e hubaw cwjat

obache njakoi drugi ne mogat da se primirjat
i uporito mu objasnjawat kak trjabwa da ima w garderoba si
zadyljitelno cherweni rizi


hmm
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
spacer
bad ass panda


Регистриран на: 07 Ное 2002
Мнения: 2193
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ConcreteDonkey написа:
humm morgoth to4no towa e problema , ne znam otkude ti hrumna izob6to 4e funkciqta na tozi forum se pripokriwa s funkciqta na onzi.
No koi li me slu6a izob6to men? Az qwno sum w grugiq lager... basi pisna mi da se cepim.. mnogo tipi4no za bulgarite nali?:(



Абе ти си против разцепването, Моргот не искал да се разцепваме.. Са последно разцепваме ли се или не се разцепваме, мама му

стара??@! Или ше бъдеме разделени заедно?!


Цялата тая работа тръгна от един незначителен сблъсък между двама човека, които се оказа, че държат на некви техни си принципи (тва е мнгоо хубаво, не че аз го разбирам де). И така, прибавянето на неква доза емоции, вече си имахме обидени, засегнати, нацупени и цялата работа си мина на лична основа. Нещо като "аз моа ли или не моа?!?" и "Кви сте вие, бе и за кви се мислите?!". В крайна сметка тези хора си отспаха, и ако и да не са се разбрали още, и тва ще стане в най скоро време. Изхождайки от тва, не виждам вече с кво помагат още постовете по темата. Дори и нечия ранима душевност да е била дълбоко засегната, тва надали късае широката общественост (или поне тая и част на която си струва да се обръща внимание). Факт е че покрай заключването на тая тема, последвалото го отклучване, разгорелите се страсти и т.н. мнозина, които иначе нямаше и да се сетят за идат на 3дбг ме питаха: Абе, я дай линк към тоя портал да видиме за кво е целия ужас.

Та Моргот никога не е бил протв да има други форуми (да ме прощава, че от негово име се изказвам, ама аз го порочетох същото тва нещо, написано от него, поне 5 пъти в тая тема. Просто некои хора отказват да го прочетат, но ще стигнеме и до тях малко по-късно). Казвам го щото сме говорили и сам му казвал: Морготе, не знам що не искате да им правите реклама, ама да знаете, че точно тва правите в момента, при тва доста успешно! Той само каза: Хич не ме ебе има ли го или го няма 3дбг и хич не ме ебе, кой ше поства там, и как ще научи за него. Ние за този форум знаеме отдавна и не знам що някой е решил че съществуването му ни притеснява! Просто в графила реклами на каквото и да било няма да има!
Е, не го каза точно така, но тва беше смисала! Да ме поправи ако не сам разбрал!

Оттук нататък, аз проблем не виждам! Вие?


Стигнахме обаче и до тея **** дето виждат в случката единствено възможност да се изхилят злорадо, удобно скрити зад скапаната си Интернет анонимност. Нали ви обещах по-горе да стигнеме и до тях.

Та за тебе говориме, момко! Не знам дали си заслужава човек да ти обръща внимание, но аз лично не можах да проусна изказването ти, единствено и само щото ме отвращават подобна ехидност. Надявам се поне да чувстваш някакво удовлетворение сега след като ни натри носовете с поста си. Що не ходиш и да се *****, съвсем добре ше ти стане! И не забравяй, че все още чакаме оня ВИП на китарата дето я беше подхванал.


bez lichni napadki (bel. Joro*)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Baby Thomas



Регистриран на: 25 Дек 2003
Мнения: 24
Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ха-ха. Нито ми е по-леко, нито по-различно. Все тъя ми е.
Каква анонимност те гони? Щях ли да си сложа снимка, щях ли да пиша, че съм от Русе и нямаше ли да крия IP-та, ако имах за цел да се крия. Отново ха-ха.

Не съм искал да трия носове. Факт е, че всичките ми приятелите останаха приятно отвратени от отношението на такива като теб към останалите. Няма значение, не ми пречите...

Ще си я постна когато искам и където си ща. Моя си работа. То явно, че ти си недоволен нещо от света и надали ще одобриш чужда работа, но ... whatever...
_________________
An Ibanez Fan!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
morgoth
Dark Lord


Регистриран на: 06 Ное 2002
Мнения: 2242

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе верно, я се опитайте да четете по-бавно, че като чета какво са написали TheViolator и ConcreteDonkey направо имам чувството че никой не слуша за какво всъщност става дума, ами дай му да си измисля интриги :)
Еми няма интрига, съжалявам, нищо интересно и пикантно...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda


Регистриран на: 07 Ное 2002
Мнения: 2193
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Baby Thomas написа:
Ха-ха. Нито ми е по-леко, нито по-различно. Все тъя ми е.
Каква анонимност те гони? Щях ли да си сложа снимка, щях ли да пиша, че съм от Русе и нямаше ли да крия IP-та, ако имах за цел да се крия. Отново ха-ха.

Не съм искал да трия носове. Факт е, че всичките ми приятелите останаха приятно отвратени от отношението на такива като теб към останалите. Няма значение, не ми пречите...

Ще си я постна когато искам и където си ща. Моя си работа. То явно, че ти си недоволен нещо от света и надали ще одобриш чужда работа, но ... whatever...


Абе ти явно си интелигентен и проницателен човек. Би ли ми помогнал да изясня пред себе си, отношенението ми с останалите, моля? Кажи! Как се държа сега и как би трябвало да се държа?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Boteff



Регистриран на: 04 Мар 2003
Мнения: 2354
Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

poluoffftopic: Baby Thomas, pi4 ... mislq 4e osnovnata ti gre6ka e postavqneto na TAZI snimka za hAlvatar... :))
ni6to li4no :))
_________________
.. so far .. so good .. so what ? ..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KillAgain



Регистриран на: 12 Дек 2003
Мнения: 26

МнениеПуснато на: Вто Фев 17, 2004 11:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:

Просто в графила реклами на каквото и да било няма да има!
Е, не го каза точно така, но тва беше смисала! Да ме поправи ако не сам разбрал!


ок де.. ама вместо да беше писал купчина неща за кой младеж говориш, каква анонимност етц. - можеше просто да се публикуват правила на форума и да се дефинира какво е реклама и какво не е... например аз пиша елата ме вижте ввв.дед-мароз.орг и това реклама ли е не е ли.. т.е. да се знае с какъв кантар ще се тегли. защото утре някой ще напише - изтелглете новия сървиспак който живее на ввв.дискийт.цом/големпач.зип и някой ще реши, че това е реклама на дискрийт... а реклами на графила нема и не се допускат..

е това е, както моргот каза.. ако беше оставено като съобщение, може би всички щяха да са забравили темата...
сега обаче... става тумба-лумба-ихаха.. някой неразбрал добре, друг па решил се заяжда.. трети чул недочул решил да се "цепи"... и т.н.
просто може да продадем сценарий на "при нас е весело" - т.е. да го спретнем като сапунен сериал :)

просто стана смехория тази тема...
и аз съм "скрит зад скапаната си Интернет анонимност" - която за теб не е проблем да видиш :) или поне ип-адреса... макарче който ме е питал кой съм - не съм го излъгал или върнал :) бтв, доста познати тук ме питаха "що се криеш" само дето не разбрах какво си крия.. просто във всеки форум, който посещавам съм регистриран с различен ник.. поне ми се стори така правилно - иначе мейла ми е един и същ - не съм го сменял от близо 10 години :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 3 от 5

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov