Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 10:01 am Заглавие: :-/ |
|
|
половин час се разхождам из форума и всичко на всичко съм видял 2-3 картинки
писна ми от български free-uberlinkdataservernainai.net >:(
толкоз имах да кажа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 10:06 am Заглавие: |
|
|
империал - всичкото фрее нет взе да се дъни
фрее-хост не става за нищо
от руските сайтове пак правят проблеми - истината е да се плати хост и да постваме там, но ще се напълни с глупости за кратко време
така че... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 11:59 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | империал - всичкото фрее нет взе да се дъни
фрее-хост не става за нищо
от руските сайтове пак правят проблеми - истината е да се плати хост и да постваме там, но ще се напълни с глупости за кратко време
така че... |
Az sum na www.nm.ru , i dosega njamam nikakvi problemi, postva se kato za svetovno :) Imash vuzmojnost da izbirash kolko da ti e goljama poshtenskata kutija i web prostranstvoto, ima slider i ako ti trjabva poveche webspace, mojesh da go uvelichish za smetka na poshtata si, zasega 25 Mb mi stigat :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 5:22 pm Заглавие: |
|
|
za bg mislq 4e cult i free.top se vijdat ot 4ujbisko sy6to... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Чет Фев 26, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
moga da vi vdigna pri men 2GB za pics .... visible ot vsiakade ... 64kbps po 64kbps v dvete posoki ... ako moga da pomogna ... pari ne iskam ... forum haresvam ... PM otgovornicite da go napravim ... _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|