Graphilla.com :: Преглед на тема - RAD Video tools

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

RAD Video tools

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 27, 2004 6:25 pm    Заглавие: RAD Video tools Отговорете с цитат

Nqma chovek kojto da ne e chuval za tezi pichove...az mnogo im se kefq i vinagi sym si izpolzval bink za...,obache dneska si vikam da vidq kakvo pravi Smacker-a(i za kvo sedi toz buton do Bink-a adjeba). I napravo ostanah ocharovan. Naistina malko po-golqm stava file-a, no pyk mi izvadi po-hubavo kachestvo ot binka(prosto kakvoto i da praveh bink mi slagashe edni pixeli na edno mqsto i tova to, a Smacker-a napravo me zastrelq - mnogo izchisteno mi kompresira file-a)...Puskam tema da kajete vie, tezi deto ste se sblyskvali s dvata kompresora, kakvo vi e mnenieto za tqh i vyobshte koj ot dvata izpolzvate, zashto i t.n....:)
Hicks

Местожителство: 708 A

МнениеПуснато на: Пет Фев 27, 2004 6:30 pm    Заглавие: >>> Отговорете с цитат

>>> Аз не съм чувал за тия пичове.
Никога не съм ползвал бинк.
Аз не съм се сблъсквал с двата компресора.
Тия които си изказват мнението по-надолу
нека обяснат някой неща. 10х
chokoboko

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Фев 28, 2004 12:35 am    Заглавие: smacker, Отговорете с цитат

..kompressira na 256 tzviata :) Ima edni liubimi stari animatzii v starkraft-a deto sa machkani s nego. A bink-a mu e naslednik.
Novoto za mene e, che bink-a pravi *.exe. Delona naskoro pokaza neshto prekrasno s bink kato exe. Da kazva toi poveche, che iavno e spetz :-P
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 28, 2004 6:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za 256-te cvqta neshto me symnqva..kakto i da e...
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Фев 28, 2004 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

единственото преимущество на тоя кодек е екзето. с дивекс може да се направи по добра компресия и е по използван. освен това като се тръгне да се обръща обратно от бинк на ави има проблеми. е все пак в сравнение с синепак-а и индеото е направо велик:) за mpeg не говоря понеже за него много трудно може да се намери читав енкодер... жалко! добър кодек е и куик тайма ако се направи както трябва. освен това той е дота разпространен и това за него е плюс. бинк-а в заключение мисля е сравнително добър енкодер ама не е много разпространен и го спасява екзето. то затова най вече се използва в гейм индустрията да се компресират кинематиците.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети